Politika je k.urva, zato ako niste spremni za nju ne ulazite na ovaj forum

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Politika je k.urva, zato ako niste spremni za nju ne ulazite na ovaj forum

Komentar by jaran on Tue 14 Oct - 21:57

Cesto su nam neki clanovi odlazili a sve zbog toga sto se nisu slagali sa komentarima koji su se pojavljivali na forumu POLITIKA
Morate shvatiti da svako ima pravo na misljenje pa makar ne bio u pravu
Ako se osjecate povrijedjenim samo zato sto je neko napisao sta misli npr. o Srbiji ili Hrvatskoj, onda vi niste za ovaj forum
Ovaj forum ce biti otvoren za sve i svacije misljenje , a jedino uvrede ne tolerisem na bilo ciji racun

Dakle, ucestvujte i argumentovano diskutujte a ne nemojte se naljutiti ako neko drugacije misli
Ne obracajte paznju ako neko administracije ima drugacije misljenje od vas, vi imate pravo na svoje i zbog toga vas niko ne moze kaznjavati

Lijep pozdrav od Jarana
Evo politika je ponovo otvorena ali sada ocekujem da cete imati vise tolerancije jedni za druge
Krecemo od pocetka, jer u prijasnjim komentarima je bilo svega, zato su poslani u smece

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Re: Politika je k.urva, zato ako niste spremni za nju ne ulazite na ovaj forum

Komentar by jaran on Fri 24 Oct - 10:55

Evo vam malo politike za vikend da vam proradi stomak, valjda necete imati problema zbog loseg varenja Razz

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Wed 24 Dec - 1:08

Nemojte nametati svoje misljenja, a posebno nemojte etiketirati ljude samo zato sto se ne slazu sa vasim misljenjem
Ja sam ipak u posebnom polozaju, naime ja sam vlasnik ovog foruma ali i glavni admin pa nemojte me optuzivati za svaku sitnicu, jer ja moram voditi racuna o svakom forumasu bez obzira koliko je taj forumas upucen

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 25 Jul - 21:44

jaran (citat):Evo vam malo politike za vikend da vam proradi stomak, valjda necete imati problema zbog loseg varenja Razz

Razz Razz Razz Razz cheers cheers sunny sunny Razz

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 18 Apr - 23:02

Evo kao sto i sami vidite forum politika radi punom parom dok nazalost ostale teme nikako
OK, svako voli ono sto mu pase ali bih ja bio sretniji da se malo bacimo i na ostale ozbiljne teme a ne samo na politiku
Istina je da ponekad previse licno prihvatamo necije komentare ali u svijetu je sasvim uobicajeno u politici svasta reci i bez obzira kako to nekome izgledalo to tamo i dalje 'pici'
Posto mi nismo politicari vec smo ovdje vise da "ubijemo" vrijeme mislim da ne treba sve uzimati tako ozbiljno vec to ponekad posmatrati kao zabavu jer mi ovdje sto god 'laprdali" niko ozbiljno nece uzeti u obzir niti cemo mi sta u svijetu promijeniti
Ja se ponekad ovdje za kompjuterom valjam od smijeha nekim komentarima ali kao sto sam vec rekao svako ima pravo na svoje misljenje ali nema pravo tvrditi da je samo istina ono sto on govori
Bez dokaza se to ne pika
Eto ja sam imao potrebu da ovaj tekst napisem u namjeri da malo "opustim" diskusiju i smanjim "tenzije" koje se s vremena na vrijeme pojavljuju tako da neki nece da dodju na forum jer misle da su licno povrijedjeni komentarima na nekoj od tema
Nadam se da cete ovo prihvatiti i da cemo se i dalje druziti na temi politika ali se nadam i na ostalim temama a ne da ne dolazite nezadovoljni necijim komentarima
Ne mozemo biti isti niti isto misliti, jer da smo isti forumi ne bi ni postojali, zar ne
Jaran

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 15 May - 12:21

Skup kurvi

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh