Vijesti iz BiH

Stranica 21/42 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Vijesti iz BiH

Komentar by jaran on Sun 28 Oct - 2:45

First topic message reminder :

Da malo olaksamo pregled , otvaram i ovu temu

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 36662
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Re: Vijesti iz BiH

Komentar by Gost on Thu 19 Feb - 16:57

sumnja se da Dodik ima namjeru napustiti Bosnu i Hercegovinu

Dok je Tihića, Silajdžića i kompanije ,..................... neće Dodik nikud - oni su njegovi puleni ( psi čuvari ) .

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Thu 19 Feb - 17:19

Prijeko (citat):
sumnja se da Dodik ima namjeru napustiti Bosnu i Hercegovinu

Dok je Tihića, Silajdžića i kompanije ,..................... neće Dodik nikud - oni su njegovi puleni ( psi čuvari ) .

Eee slijedi podpis prijeko na ovaj tvoj komentar. Još samo da znaš kao što vidim da dosta znaš da je to rekla i velika većina u Bosni.

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by Beba on Sun 22 Feb - 11:30

Ma neka je prekinut dogovoriće se oni.

Beba
Top poster
Top poster

Broj komentara: 10846
Starost: 40
Mjesto: Ni na nebu ni na zemlji

O meni
Moje pravo ime:

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Sun 22 Feb - 12:39

Sexypilna (citat):Ma neka je prekinut dogovoriće se oni.

Jel to tvoja površnost u smislu da se nabijaju brojevi postova ili šta drugo ?
Jesil ti uopšte pročitala o čemu se radi ?
Ako se RS omogući otcjepljenje , tebi će Dodik biti kriv , jel tako , ha ?

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by Beba on Sun 22 Feb - 13:39

A joj imal nešto novo.

Beba
Top poster
Top poster

O meni
Moje pravo ime:

Na vrh Go down

Komentar by Beba on Sun 22 Feb - 13:42

Jarane šta je ovo ovdje jer ja nikog ne citiram stvara mi problem u pisanju

Beba
Top poster
Top poster

O meni
Moje pravo ime:

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 22 Feb - 13:45

Sexypilna (citat):Jarane šta je ovo ovdje jer ja nikog ne citiram stvara mi problem u pisanju

Ne znam, samo mislim da ne treba citirati cijeli clanak
pokusajte da to ne radite
dakle ako zelite komentarisati molim vas bez citiranja cijelog clanka jer ispadne ruzno i kvari izgled foruma

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Beba on Sun 22 Feb - 14:01

Prijeko (citat):
Sexypilna (citat):Ma neka je prekinut dogovoriće se oni.

Jel to tvoja površnost u smislu da se nabijaju brojevi postova ili šta drugo ?
Jesil ti uopšte pročitala o čemu se radi ?
Ako se RS omogući otcjepljenje , tebi će Dodik biti kriv , jel tako , ha ?

Naravno da mi je Svinja Dodk kriv za sve,naručito što mi se famelija nemoze vratiti kući.A ovo za postove kakve veze ima to sa diskusijom,pa valjda je to sve problem Bosanaca i drzave ali ne i Slovenaca.

Beba
Top poster
Top poster

O meni
Moje pravo ime:

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Sun 22 Feb - 14:24

Sexypilna (citat):

Naravno da mi je Svinja Dodk kriv za sve,naručito što mi se famelija nemoze vratiti kući.A ovo za postove kakve veze ima to sa diskusijom,pa valjda je to sve problem Bosanaca i drzave ali ne i Slovenaca.

Ja sam pisao al mi nije teško opet ,............... recimo da Dodika nema , nikad se nije ni rodio , što znači da bi na čelo RS neko drugi došao .
Nije problem to što je Dodik na čelu RS ili bilo ko drugi , već je problem u tome što je neko omogućio svojim potpisom postojanje te RS .
Znaš li ti ko je omogućio to ?
Da nema RS , ne bi bilo ni Dodika u takvoj političkoj moći.
A nije mi jasno zašto ga nazivaš svinjom a istovremeno ne pišeš da je svinja onaj ko je pomogao da nastane RS ,............... to je ono što yebe naše kokoši a nije horko , ha .
Problem Bosanaca hahahahahahaahaha ,.............. gdje su ti Bosanci ?
Onaj što je pomogao stvaranje RS , on je pomogao i da nestanu Bosanci i Hercegovci a stvoreni su neki Bošnjaci , Srbi i Hrvati ,.............. to vam neko iz Slovenije mora objašnjavati ccccccccccccc

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by Stiv on Sun 22 Feb - 14:47

Ma sva trojica pregovaraca u BiH su kao prvo neiskreni jedan prema drugom, a kao drugo i prema svome narodu. Gledaju samo ko ce koga da prevari. Nema tu nikakvog dogovora.

Stiv
Profesionalac
Profesionalac

Broj komentara: 743

Na vrh Go down

Komentar by Beba on Sun 22 Feb - 15:00

Vidiš Prijeko iste termine ne koristimo ja nazivam Bosanski narod Bosancima nekoristim mnogo taj termin Bošnjaci.Baš to u Sloveniji još nisu naučili da je Bosana i Hercegovina multietnička.

Beba
Top poster
Top poster

O meni
Moje pravo ime:

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Sun 22 Feb - 15:28

Sexypilna (citat):Vidiš Prijeko iste termine ne koristimo ja nazivam Bosanski narod Bosancima nekoristim mnogo taj termin Bošnjaci.Baš to u Sloveniji još nisu naučili da je Bosana i Hercegovina multietnička.

Ti,........... ti koristiš ,.......... ok, ako već koristiš , gdje su ti Hercegovci ?
Inače u Sloveniji i te kako se zna da je BiH multietnička .
Prije ovdje saznam šta o BiH , nego vi tamo ,............. žalosno al istinito .
I ne zaboravi , nije važno šta i kako ti ili ja koristimo , ostaje nesakrivena istina, da su prijašnji političari ; Alija , Karadžić , Boban , Milošević , Tuđman ,........... izmajmunisali narod i ubili su Bosanca i Hercegovca a stvorili nekakve Bosnjake, Srbe i Hrvate i što je najžalosnije za vas su ti kvazipolitičari nacionalni heroji ,................. bruka !

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 22 Feb - 15:55

a stvorili nekakve Bosnjake, Srbe i Hrvate i

Zaista je cudno koliko ti i jos neki manipulisete sa ovim, pa kao da to nije postojalo i prije samo sto umjesto muslimani imamo sada Bosnjaci
Dajte ba malo se uozbiljite i pocnite normalno i ozbiljno diskutovati, ovako ispadate jadni i smijesni

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Sun 22 Feb - 16:15

jaran (citat):
a stvorili nekakve Bosnjake, Srbe i Hrvate i

Zaista je cudno koliko ti i jos neki manipulisete sa ovim, pa kao da to nije postojalo i prije samo sto umjesto muslimani imamo sada Bosnjaci
Dajte ba malo se uozbiljite i pocnite normalno i ozbiljno diskutovati, ovako ispadate jadni i smijesni

Kad prije ?
Za tebe nisu adekvatni komunisti ni kraljevine SHS , de mi objasni kad to prije ?
Što je Papa Ivan II postavio Puljića za Kardinala ?
Jel ti znaš makar ono osnovno o BiH ili absorbiraš samo ono što ti vlast prezentira ?
Baš sam danas nešto postavio na jedan forum , pa ću samo jedan dio prenijeti :

.............. prije je postojala Vrhbosanska crkva nego li Hrvati , prije ste vi bili Franjevci , Bosanci - Hercegovci ,................. u vama je Tuđman ubio sve to i sad ste tobože neki Hrvati ,............ sad su u BiH neki Bošnjaci , Srbi i Hrvati ,.............. po čemu u pm ?
Po čemu ?
Što niste Bosanci i Hercegovci ?
Jadan Šarkozi u Francuskoj , kako on po toj logiki nije Mađar , što je Francuz ?
Kako neko može biti guverner u Kaliforniji Arnold Schwarzenegger, koji je sa svoje 33 godine došao u USA , ..................... po vašem je on Austrijanac .
Jeste , al samo po porijeklu , on je sad Amerikanac .
I sam Hitler je otišao u Njemačku trbuhom za kruhom iz Austrije , al njega niko ne spominje kao Austrijanca, on je nijemac ,.................. i kako to vas političari yebu , kako su vam utuvili u glavu da ste neki Hrvati , Srbi iliti Bošnjaci , kako ste pristali na tu kur*evu podjelu , koja je postavljana za uništavanje države a nikako da pomogne državi .
Kako pajdo ? Kako , jel mi znaš to objasniti ?

Kako jarane neko da uopšte brine o BiH ako je on Srbin - sama asocijacija ga tjera za Srbijom ,..... kako neko da strahuje za BiH , kad je Hrvat i strah ga je za budućnošću Hrvatske ,............. kako neki Bošnjak da brine o BiH , kad je Bošnjaštvo u zadnje vrijeme asocijacija islama, kako da BiH napreduje kad ti čak na zapadu ne znaš šta je porijeklo a šta nacionalna identiteta.
U USA možeš ti biti bilo ko ili bilo šta po porijeklu al po identifikaciji sa dokumentima si sasvim nešto drugo ,.................... po BiH logiki u USA niko nije niti može biti Amerikanac i suludo je o tim stvarima raspravljati sa osobama što uopšte ne shvataju ni šta je to raspravljanje.
Nekima je lakše prihvatiti se komunističkog režima i udariti cenzuru!

PS. jedno je stvar na terenu a drugo je činjenično stanje ,............... čitaj malo o Bosni srebrnoj , franjevcima, čitaj i o Pravoslavlju u BiH , čitaj o islamu u BiH - pa će ti biti mnogo šta.
Čitaj i o riječi uvertura , čitaj i shvatit ćeš da su političari ( i tvoj ljubljenik je među njima ) mnogo posla uradili , da bi se došlo do cijepanja BiH , jedan od načina je i to dijeljenje na nekakve Bošnjake , Srbe i Hrvate .

Griješim li možda ?, ................. pokazat će vrijeme .

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 22 Feb - 18:14

i tvoj ljubljenik je među njima

Nemam namjeru da uopste na ovoj temi raspravljam o onome sto vec imamo na forumu politika, ali za tvoju informaciju (valjda ces jednom i to shvatiti) Jaran nema miljenika u BiH politici, nabijem ih sve redom...mislim na politicare

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Sun 22 Feb - 18:23

jaran (citat):
i tvoj ljubljenik je među njima

Nemam namjeru da uopste na ovoj temi raspravljam o onome sto vec imamo na forumu politika, ali za tvoju informaciju (valjda ces jednom i to shvatiti) Jaran nema miljenika u BiH politici, nabijem ih sve redom...mislim na politicare

Ponovo laži i izmotavanja ,............. citiraj šta si ti to do sad napisao negativno o miljeniku ?!
Jesil ikad napisao šta o njemu negativno ili si samo nevješto branio njegove postupke ,................. hajmo biti realni .

To tvoje nabijanje sve redom je sa figom u džepu ,................ imenuj koga hoćeš al nek i on bude među njima, tako ih nabij , haj da vidim Razz
Lako je reći nabijem ih sve a u sebi misliš samo njega ne Razz

Gost
Gost

Na vrh Go down

Stranica 21/42 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh