Brcaci moji, raspalite ovdje

Stranica 1/2 1, 2  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Brcaci moji, raspalite ovdje

Komentar by jaran on Sat 27 Dec - 0:11

dragi moji brcaci ja cesto mislim na vas koji necete da nista pisete o nasem gradu i okolini a ja znam da vas ima podosta na ovom forumu
Ja vas molim da svako ko zna nesto zanimljivo, nesto sto se iskljucivo tice nas sa brcanske opstine napisete ovdje ili jednostavno otvorite novu temu ako nema slicne
Hajde da vas vidimo, nemojte biti pasivni, jer ovaj forum ima za cilj i promociju nase opstine, a ko ce promovisati bolje od nas koji poticemo odatle
Hvala...Jaran

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Re: Brcaci moji, raspalite ovdje

Komentar by Gost on Sat 3 Jan - 14:00

Nema veze Jarane, nemoraju oni dolaziti i ovako im ja pišem hronologiju zavičaja. Ogledaće se jednoga dana i postidjeti.

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by Mighty M on Sat 3 Jan - 14:02

alma (citat):Nema veze Jarane, nemoraju oni dolaziti i ovako im ja pišem hronologiju zavičaja. Ogledaće se jednoga dana i postidjeti.
Brckog se covjek nemoze stidjeti moze se samo voljeti

Mighty M
Veteran
Veteran

Broj komentara: 1441
Starost: 47
Mjesto: SWEDEN

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 3 Jan - 14:04

alma (citat):Nema veze Jarane, nemoraju oni dolaziti i ovako im ja pišem hronologiju zavičaja. Ogledaće se jednoga dana i postidjeti.

Pokusavam da od clanova koji zive u brcanskoj opstini dobijem bar nesto od materijala koji se tice tih prostora, ali slabo , skroz slabo saradjuju
Ovako mi ostaje da kada nazovem neke ljude tamo da dobijem nesto sto je ineresantno pa to postavim ovdje, a bilo bi zaista dobro kada bi pisali o nasem kraju da ga i drugi upoznaju, oni koji ne znaju nista o nama

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Mighty M on Sat 3 Jan - 14:06

jaran (citat):

Pokusavam da od clanova koji zive u brcanskoj opstini dobijem bar nesto od materijala koji se tice tih prostora, ali slabo , skroz slabo saradjuju
Ovako mi ostaje da kada nazovem neke ljude tamo da dobijem nesto sto je ineresantno pa to postavim ovdje, a bilo bi zaista dobro kada bi pisali o nasem kraju da ga i drugi upoznaju, oni koji ne znaju nista o nama
ma na brcanskoj si raji isto raspali malo one na tom forumu

Mighty M
Veteran
Veteran

Broj komentara: 1441
Starost: 47
Mjesto: SWEDEN

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 3 Jan - 14:08

Ne idem tamo osim ponekad kao gost
ipak na kraju to je drugi forum i ja ne zelim da tamo reklamiram svoj

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Sat 3 Jan - 14:08

Čuješ jarane ja imam materijala odavde do Istambula, ali ne pije vode, vidim da nisu zainteresovani osim pojedinaca čuti stvarnost.

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 3 Jan - 14:09

alma (citat):Čuješ jarane ja imam materijala odavde do Istambula, ali ne pije vode, vidim da nisu zainteresovani osim pojedinaca čuti stvarnost.

Alma, bio bi ti veoma zahvalan ako bi pisala o brcanskim krajevima

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Sat 3 Jan - 14:11

Ma ja to pišem bolan godinama i štampam i šaljem dijaspori, ali stvarno ljudi u dijaspori, a čast pojedincima ne haju ni čuti za taj kraj. Malo su se opasuljili od rata i bijede i onda ne vide bijele vrane:Žalosno!!!!!

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 3 Jan - 14:16

alma (citat):Ma ja to pišem bolan godinama i štampam i šaljem dijaspori, ali stvarno ljudi u dijaspori, a čast pojedincima ne haju ni čuti za taj kraj. Malo su se opasuljili od rata i bijede i onda ne vide bijele vrane:Žalosno!!!!!

naravno da je zalosno
Vidis ja sam ovdje izdvojio ovu kategoriju o Brckom i okolini nadajuci se da ce nasi ljudi biti zainteresovani da pisu i diskutuju, ali izgleda nista od toga
ponekad mi se cini da se "borimo" sa vjetrenjacama
Ovdje ima puno pobrklija i mojih komsija iz Brke koji imaju kompjutere ali ih nema na stranicu
Ima jos nesto, mnogi od njih jednostavno nemaju iskustva sa ovakvim stranicama

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Sat 3 Jan - 14:19

Ima tu svega,, ali najmanje osjećaja moj jarane ,, inače ne samo kod brčaka.

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 3 Jan - 14:23

alma (citat):Ima tu svega,, ali najmanje osjećaja moj jarane ,, inače ne samo kod brčaka.

E draga Alma ti osjecaji za moj kraj kod mene nikada nisu izblijedili, uostalom samo pogledaj sta sve postavljam ovdje i kako pisem o mom kraju pa ces se uvjeriti
za neke je to cudno jer oni kazu da je gotovo s tim, ali ja ne zaboravljam i idem naprijed
Eto namjeravam kada odem u Brku i Brcko malo prohodati okolo i posjetiti ljude koji su stariji i znaju puno toga pa cu to sve slikati i postaviti ovdje
Cekam knjigu koja govori o lokalnom fudbalskom klubu Brka48 pa da postavim puno toga ovdje
Uglavnom sam aktivan i nastojim da saznam sto vise, ali da ponovim ide tesko jer nemam dobrih saradnika na tom planu

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Sat 3 Jan - 14:30

Bravo jarane samo tako ćeš uspjeti udovoljiti svojim željam. Ma ti si jedan od rijetkih koji to radi za svoj kraj. Ja sam o svom kraju tu obavezu ispunila i činim amanet svima koji imaju u pamet da se osvrnu oko sebe. Bez prošlosti neima ni budućnosti.

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by Aida on Sat 3 Jan - 15:16

umjesto pametovanja,do sad ste mogli da neku rijec napisete u vezi brckog sto znate,a i alma kadima toliko materijala mogla je i da postavi na forum,ja da imam stavila bi rado,al svako je sa sobom zabavljen.

Aida
Veteran
Veteran

Broj komentara: 1276
Mjesto: BRD/BOSNA_BC

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 3 Jan - 15:18

Aida (citat):umjesto pametovanja,do sad ste mogli da neku rijec napisete u vezi brckog sto znate,a i alma kadima toliko materijala mogla je i da postavi na forum,ja da imam stavila bi rado,al svako je sa sobom zabavljen.

Eto, i ti sada sa nama zajedno pametujes Very Happy
Draga moja aida, pa ja ono sto imam ja i postavim

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Stranica 1/2 1, 2  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh