Cudo od djeteta

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Cudo od djeteta

Komentar by jaran on Sun 18 Jan - 11:17

http://www.youtube.com/watch?v=tsVdQTw9aFQ&eurl=http://infobrcko.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=2015&Itemid=144

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Re: Cudo od djeteta

Komentar by Hanuma on Mon 19 Jan - 18:53

Sve pohvale mlada a talentovana,al to nasi cini mi s i neprimjecuju,al nije ona jedina koja je tako nadarena al i zaboravljena.

Hanuma
Expert
Expert

Broj komentara: 1575
Starost: 48
Mjesto: Kopenhagen

Na vrh Go down

Re: Cudo od djeteta

Komentar by jaran on Tue 3 Feb - 1:29

Uskoro CD Martina Filipovića

info
Monday, 02 February 2009
Martin Filipović mladi i perspektivni dečko iz Brčkog, priprema svoj prvi CD koji bi napokon svijetlo dana trebao ugledati ove godine. Mnogi njegovi fanovi od završetka realitty show-a «OBN MUSIC TALENTS» očekuju njegov album. Iako se po tabloidima pričalo kako će Martin postati nasljednik «Amadeus» grupe, koju ako se prisjetimo show-a izvodio u originalu, vjerovatno će i to biti njegov pravac.
Kako smo telefonskim putem razgovarali sa Martinom, Martin poručuje svima da će njegov novi album donijeti novi zvuk na našoj sceni, te da će biti za svakoga po nešto. Po završetku albuma slijedi promocija po cijeloj Bosni i Hercegovini, a kako doznajemo tu su: Tuzla, Sarajevo, Mostar, Banja Luka i Sanski Most.

O svim novitetima vezanim za našeg pjevača bit ćete obavjesteni na portalu infobrcko.com
info

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh