Problemi u KKK "Hariz Suljić"

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Problemi u KKK "Hariz Suljić"

Komentar by markic on Wed 18 Feb - 19:23

Ne znam koliko su forumaši ovog foruma upoznati sa muljažama i stanjem u brčanskom kajakaškom klubu.Question
Stanje se dosta zakuhalo, jer se nisu pravovremeno održavale skupštine i nije se transparentno trošio novac namijenjen klubu i njegovim članovima.Evil or Very Mad

markic
Clan
Clan

Broj komentara: 79
Starost: 61
Mjesto: Zagreb, Gunja, Brčko, Boderište i ostatak svijeta

Na vrh Go down

Re: Problemi u KKK "Hariz Suljić"

Komentar by jaran on Wed 18 Feb - 21:42

Stara prica, gdje god dodjes samo muljaju oko love
tesko ce se to raspetljati , jedino promijeniti cijelu upravu pa onda krenuti ponovo

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 36827
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Komentar by zike on Wed 18 Feb - 21:47

Ma neka sklone Mirka..dovedu nekoga adekvatnog i postenog za prijedsednika kluba,vrate Alena i Sikiru za trenere...i eto sve rijeseno....cheers

zike
V.I.P.
V.I.P.

Broj komentara: 3585
Starost: 44

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Wed 18 Feb - 22:00

zike (citat):Ma neka sklone Mirka..dovedu nekoga adekvatnog i postenog za prijedsednika kluba,vrate Alena i Sikiru za trenere...i eto sve rijeseno....cheers

a ko to moze promijeniti, kakva je procedura

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 36827
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Komentar by zike on Wed 18 Feb - 23:16

jaran (citat):
zike (citat):Ma neka sklone Mirka..dovedu nekoga adekvatnog i postenog za prijedsednika kluba,vrate Alena i Sikiru za trenere...i eto sve rijeseno....cheers

a ko to moze promijeniti, kakva je procedura

Aktuelna vlast...ministar za sport i razvoj ..naravno uz podrsku svi clanova kluba ....a moze se uticati tako da se napravi peticija gradjana i preda doticnom ministru....ili da svi clanovi bojkotuju rad kluba dok se ne promjeni struktura vlasti u klubu jer bez clanova tj.kajakasa i kanuista nema ni kluba...neki nacin postoji samo moraju da budu slozni i da ne dozvole da ih podjele na nacionalnoj bazi sto sad pokusavaju pojedini.....Ja licno bi isao sa bojkotom treninga i takmicenja pa neka onda Mirko drka sam u klubu...jer bez takmicenja nema ni para....

zike
V.I.P.
V.I.P.

Broj komentara: 3585
Starost: 44

Na vrh Go down

Komentar by sabina on Sat 21 Feb - 16:21

Trebaju se organizovat i Demonstracije napravit.......da sve bude javno receno.......nas narod voli samo kukat ....nista nerade za promjene.......ima ona pjesma.....Suti -Trpi.....bas za Bosancerose Laughing

sabina
Clan
Clan

Broj komentara: 94
Mjesto: Brcko-Salzburg

Na vrh Go down

Komentar by markic on Sun 22 Feb - 17:37

Juče sam na kratko posjetio klub. Dovučen je novi ponton, još nije postavljen na svoje mjesto jer smeta nekoliko čamaca i brodica. Rekoše mi da će sve biti sređeno do dana distrikta i prve ovogodišnje regate.

markic
Clan
Clan

Broj komentara: 79
Starost: 61
Mjesto: Zagreb, Gunja, Brčko, Boderište i ostatak svijeta

Na vrh Go down

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh