FK BRKA 1948
Stranica 3/5 • Share •
Stranica 3/5 •
1, 2, 3, 4, 5 
FK BRKA 1948
First topic message reminder :
Ako neko ima kakvih informacija i slika neka postavi ovdje

Ako neko ima kakvih informacija i slika neka postavi ovdje

jaran: komentar modifikovan dana: Wed 6 May - 1:56; prepravljeno ukupno 1 puta

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 36827
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: FK BRKA 1948
Ove slike i podaci o klubu FK BRKA 1948 (bivsi Proleter) podsjecaju na nekadasnja vremena kada smo zivjeli za utakmice koje su se odigravale u Brci
Bilo je to divno vrijeme
Moram se jos jednom zahvaliti nasem clanu Delonu sto se potrudio i poslao mi sve ovo a ja postavio ovdje
Bilo je to divno vrijeme
Moram se jos jednom zahvaliti nasem clanu Delonu sto se potrudio i poslao mi sve ovo a ja postavio ovdje
jaran- Admin-Vlasnik

O meni
dobro ste ovo sabrali i aranzirali...ljepo je da se svi podaci mogu naci na jednom mjestu pogotovo sto klub datira iz davne 48.....nisam ni znao da je tako davno osnovan.....

zike- V.I.P.

- Broj komentara: 3585
Starost: 44
Pa tu brosuru ili knjigu sredio Samir Salkanovic doktor u Brci a i on je nekada igrao za klub kao i njegov otac ucitelj u Brci salih Salkanovic
pokusacu da nadjem i moju sliku kada sam nastupio za omladince u Brodu
Ja se nisam aktivno bavio ali eto ostala je ta uspomena iz tog doba
pokusacu da nadjem i moju sliku kada sam nastupio za omladince u Brodu
Ja se nisam aktivno bavio ali eto ostala je ta uspomena iz tog doba

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Evo uspio sam pronaci sliku na kojoj sam ja a tada smo igrali utakmicu sa brodjanskim omladincima
Ja inace nisam igrao aktivno ali posto sam tada trenirao jedno vrijeme mene je tadasnji trener omladinaca Cazim Omanovic - kerkalo postavio u tim

Ja inace nisam igrao aktivno ali posto sam tada trenirao jedno vrijeme mene je tadasnji trener omladinaca Cazim Omanovic - kerkalo postavio u tim

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Morao si prije odigrati bar jednu utakmicu za reputaciju kod djevojaka,tako bar kažu stariji. Nekad je nastup za klub bio prestiž, sad se bogami jedva skupimo pred utakmicu ali će nadam se biti bolje. Pokušat ću poslati slike novog igrališta u Brci, kao i sa sastanka na kojem će biti razrađeni planovi za narednu sezonu i ulazak u veći rang takmičenja.A nadam se da ćemo igrati na našem novom igralištu naravno.
gigo- Clan

- Broj komentara: 71
Odigrao sam za omladinski klub ali eto nista znacajno jer su me putevi vodili na drugu stranu

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
E Samire svaka ti cast za ovo , odlicno odradzeno

relacija Brka-BcDC- Clan

- Broj komentara: 54
Starost: 41
relacija Brka-BcDC (citat):E Samire svaka ti cast za ovo , odlicno odradzeno
I ja isto kazem ali se moram zahvaliti i Delonu koji mi je poslao ovaj materijal u PDF formatu na osnovu koga sam ja sve ovo postavio
Ipak treba se zahvaliti svima koji su pomogli u sakupljanju materijala o FK Brka1948 ili Proleter

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Samo da javim da je teren novog igrališta u Brci izgrađen uz velike probleme i fušeraj izvođača radova na kraju ipak izgleda impozantno ili se to meni čini jer je naš
gigo- Clan

gigo (citat):Samo da javim da je teren novog igrališta u Brci izgrađen uz velike probleme i fušeraj izvođača radova na kraju ipak izgleda impozantno ili se to meni čini jer je naš
E samo reci na kojoj je lokaciji i malo to bolje opisi

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Pa izvan sela je gore kod ramine ćuprije na lijevoj strani kad ideš prema Rahiću, ogromno je zemljište sa glavnim i pomoćnim terenom, već su postavljeni golovi, ograda, klupe za rezervne igrače i trava je pravo nikla, meni stvarno lijepo izgleda, a i lijep je osjećaj nakon toliko godina hodati našim igralištem
gigo- Clan

Znam gdje je to i pretpostavljao sam da ce biti tamo jer ima prostora i previse
Dobro je mjesto i nadam se da ce nas klub imati dobrog uspjeha i nakon toliko godina da igra na svom terenu
Dobro je mjesto i nadam se da ce nas klub imati dobrog uspjeha i nakon toliko godina da igra na svom terenu

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Već na jesen akobogda sezonu bi trebali početi na svom igralištu
gigo- Clan

Ma radujem se svakom uspjehu mojih pobrklija, ma nema nas mnogo ali smo zaista dobro rasporedjeni

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Joj vidiš to sam ti zaboravio reći, u zadnje vrijeme se svijet doseljava u Brku to nije normalno, dakle biti će nas puno i to uskoro
gigo- Clan

Stranica 3/5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Stranica 3/5