FK BRKA 1948
Stranica 4/5 • Share •
Stranica 4/5 •
1, 2, 3, 4, 5 
FK BRKA 1948
First topic message reminder :
Ako neko ima kakvih informacija i slika neka postavi ovdje

Ako neko ima kakvih informacija i slika neka postavi ovdje

jaran: komentar modifikovan dana: Wed 6 May - 1:56; prepravljeno ukupno 1 puta

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 36827
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: FK BRKA 1948
Joj vidiš to sam ti zaboravio reći, u zadnje vrijeme se svijet doseljava u Brku to nije normalno, dakle biti će nas puno i to uskoro
gigo- Clan

- Broj komentara: 71
Ma nek puknu dusmani 

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
gigo (citat):Joj vidiš to sam ti zaboravio reći, u zadnje vrijeme se svijet doseljava u Brku to nije normalno, dakle biti će nas puno i to uskoro
Eto i mene u Brku

Beba- Top poster

- Broj komentara: 10846
Starost: 40
Mjesto: Ni na nebu ni na zemlji
O meni
Moje pravo ime:
Veliko hvala Bijelić Ismetu na ogromnoj donaciji koju je uručio f.k. Brka 1948. Sad smo obučeni i obuveni kao Real Madrid, još samo da igramo dobro i na taj način se bar malo odužimo ovom velikom čovjeku.
gigo- Clan

Jučer je mjesto budućeg igrališta kluba posjetio Alija Peštalić, inače živa legenda našeg kluba, golmanska i ljudska veličina. Sad je trener golmana u jednom poljskom prvoligašu. Popularni Aljo, kako ga naša čaršija odmilja zove, je takođe uručio veliku donaciju u vidu opreme našem klubu pa se i njemu ovom prilikom u ime svih zahvaljujem.
gigo- Clan

gigo (citat):Jučer je mjesto budućeg igrališta kluba posjetio Alija Peštalić, inače živa legenda našeg kluba, golmanska i ljudska veličina. Sad je trener golmana u jednom poljskom prvoligašu. Popularni Aljo, kako ga naša čaršija odmilja zove, je takođe uručio veliku donaciju u vidu opreme našem klubu pa se i njemu ovom prilikom u ime svih zahvaljujem.
Hvala ti gigo na ovoj informaciji ali hvala i Aliji na donaciji
Eto Aljo bio i ostao veliki covjek
Zao mi je sto ga nisam vidio godinama a volio bi da ga vidim

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
e bas lijepo da je ovo i objavljeno, gigo je napisao ono sto sam ja bas sad planiro da napisem a hvala i Nijazu i Mersedu koji su opremu uspjesno dopremili iz Padove.

DeLoN- Clan

- Broj komentara: 55
Mjesto: Brka
Sezonu je F.K.Brka 1948 nazalost otvorio porazom u prvom kolu u Gornjem Rahicu rezultatom 2-0 u korist domacina.
gigo- Clan

gigo (citat):Veliko hvala Bijelić Ismetu na ogromnoj donaciji koju je uručio f.k. Brka 1948. Sad smo obučeni i obuveni kao Real Madrid, još samo da igramo dobro i na taj način se bar malo odužimo ovom velikom čovjeku.
E ja vam za ovo ne znam a radi se o mom bratu
kada je to bilo
Odmah cu da zovem Brku da vidim sta je to Ismet dao

jaran- Admin-Vlasnik

O meni

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
POČETAK SJAJNE SEZONE
Fudbalski klub Brka1948, sezonu je otvorio sjajnim nastupima u kup takmičenju na nivou Brčko distrikta. Naš voljeni klub izborio je plasman u polufinale ovog takmičenja elimininacijom u prvom kolu Slobode iz Mujkića, zatim u velikom komšijskom derbiju Voćar iza Šatorovića te popularnog bčanskog Želju i to na njihovom terenu. Ono što posebno raduje je pojava nekoliko sjajnih mladih igrača koji su već sada nosioci igre našeg kluba. Posebno treba izdvojiti Mustafu Peštalića, Miralema Durmića, Asanaj Azira i odličnog golmana Mahmutovića koji je i prije sezone imao ponude nekoliko klubova ali je iz ljubavi prema klubu ostao i sad je predvodnik mlade garde.
Fudbalski klub Brka1948, sezonu je otvorio sjajnim nastupima u kup takmičenju na nivou Brčko distrikta. Naš voljeni klub izborio je plasman u polufinale ovog takmičenja elimininacijom u prvom kolu Slobode iz Mujkića, zatim u velikom komšijskom derbiju Voćar iza Šatorovića te popularnog bčanskog Želju i to na njihovom terenu. Ono što posebno raduje je pojava nekoliko sjajnih mladih igrača koji su već sada nosioci igre našeg kluba. Posebno treba izdvojiti Mustafu Peštalića, Miralema Durmića, Asanaj Azira i odličnog golmana Mahmutovića koji je i prije sezone imao ponude nekoliko klubova ali je iz ljubavi prema klubu ostao i sad je predvodnik mlade garde.
gigo- Clan

Gigo hvala ti za ovu vijest i ujedno cestitam svim igracima kao i upravi na velikom uspjehu

admin- Admin

- Broj komentara: 211
Utakmica drugog kola prvenstva protiv FK Posavina završena 1-1. Svi koji nisu bili na utakmici mogu žaliti jer su propustili nevjerovatan pogodak mladog Miralema Durmića sa preko trideset metara.
gigo- Clan

Moj komsija bas juce sam na poslu razmisljao o nasem klubu i bilo mi je jako zao sto nemam prilike da budem na nekoj od utakmica
Hvala ti sto ponekad postavis neku vijest ovdje jer jedini ti nam donosis novosti o nasem voljenom klubu kojeg puno volim
Hvala ti sto ponekad postavis neku vijest ovdje jer jedini ti nam donosis novosti o nasem voljenom klubu kojeg puno volim

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
nema na čemu. Sutra je polufinale kupa biće vijesti nadam se lijepih
gigo- Clan

Puno srece nasim momcima, valjda nas ponovo obraduje dobrim vijestima

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stranica 4/5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Stranica 4/5