FK BRKA 1948

Stranica 5/5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

FK BRKA 1948

Komentar by jaran on Mon 23 Feb - 22:44

First topic message reminder :

Ako neko ima kakvih informacija i slika neka postavi ovdje

jaran: komentar modifikovan dana: Wed 6 May - 1:56; prepravljeno ukupno 1 puta

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37615
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Re: FK BRKA 1948

Komentar by jaran on Tue 20 Apr - 10:15

Puno srece nasim momcima, valjda nas ponovo obraduje dobrim vijestima

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by gigo on Tue 27 Apr - 14:16

Utakmica polufinala je nažalost završila porazom našeg kluba,ali u prvenstvu nastavak sjajnih igara. Ovaj put savladana je Sloboda iz Mujkića rezultatom 2-0 uz dva briljantna gola mladog Miralem Durmića.

gigo
Clan
Clan

Broj komentara: 71

Na vrh Go down

Komentar by gigo on Sat 14 Aug - 13:06

ODRŽANA SKUPŠTINA KLUBA
Prije nekoliko dana održana je vanredna skupština našeg fudbalskog kluba. Na dnevnom redu je između ostalog bio i plan da ove sezone ucinimo dodatni napor i izborimo viši rang takmičenja. Na ovom planu se vec dosta uradilo, zadrzana je ekipa iz prosle sezone, po prvi put u nekoliko zadnjih godina klub nije napustio ni jedan igrac. Tako će ekipu u predstojecoj sezoni činiti naša djeca, dakle djeca iz Brke, koja pored toga što su veoma mlada posjeduju i zavidan fudbalski kvalitet. To dakle potvrđuje da nase ambicije nisu nerealne. Da bi nasem timu na jedan nacin pruzili podrsku a mladim igracima dodatni motiv i satisfakciju, narednih dana izvršit cemo prikupljanje članarine za narednu sezonu. Ovom prilikom želim pozvati sve zainteresovane da se priključe ovoj akciji i na bilo koji način pomognu klubu i tako postanu njegov dio. Uz potpuno razumijevanje trenutno jako teške situacije, molim vas da svi zajedno pomognemo našu mladost i naš sport. Svi zainteresovani za pružanje pomoći, uplate članarine ili nekog drugog vida sudjelovanja u ovom projektu neka postavljaju pitanja direktno ovdje ili na broj telefona 061654990. Unaprije Vam se zahvaljujemo.

gigo
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 14 Aug - 13:18

Ovdje cu apelovati na nase ljude da se pridruze inicijativi da se pomogne nasem klubu
clanarina nije skupa , eto to je najlaksi i najjeftiniji nacin da se bar malo pomogne

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by gigo on Sat 14 Aug - 21:54

POTVRĐEN KVALITET
Danas u prijateljskoj utakmici na gostujucem terenu pobijeđen FK Brčko 72 popularni Željo, rezultat 2-0 u našu korist. Strijelci Mirza Jašarević i Anis "Balack" Mehić.

gigo
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar by gigo on Wed 29 Sep - 11:47

SJAJAN START BOSTANLIJA
U prva tri kola isto toliko pobjeda. I prije početka sezone najavljivali smo pohod na titulu prvaka prema kojoj nezaustavljivo grabimo. Sljedeće kolo u subotu, gosti smo Ograđenovcu, u komšijskom derbiju cilj je naravno opet pobjeda.

gigo
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Wed 6 Oct - 22:37

gigo (citat):SJAJAN START BOSTANLIJA
U prva tri kola isto toliko pobjeda. I prije početka sezone najavljivali smo pohod na titulu prvaka prema kojoj nezaustavljivo grabimo. Sljedeće kolo u subotu, gosti smo Ograđenovcu, u komšijskom derbiju cilj je naravno opet pobjeda.

Moj Jasmine, eto ove vijesti razvesele covjeka ali eto bilo bi bolje da se to moze uzivo gledati

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by gigo on Sun 10 Oct - 10:56

Kad dođeš gledaćeš ima vremena. Brat ti sad prati svaku utakmicu.

gigo
Clan
Clan

Na vrh Go down

Stranica 5/5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh