Poklonite svoju odjecu ili stari namjestaj
Stranica 1/1 • Share •
Poklonite svoju odjecu ili stari namjestaj
Vjerovatno svako od vas ima puno odjece koju nikada ne koristi a stoji mu dzaba u ormaru
Jeste li ikada razmisljali da to negdje poklonite
Meni je jako zao sto nisam blize nasoj BiH jer uvijek imam neke odjece koju ovdje gdje zivim poklanjam lokalnim humanitarnim organizacijama
Sta uraditi?
Prvo trebate saznati (ako ne znate) da li u vasem mjestu postoje neke humanitarne ili druge organizacije koje mogu primiti taj vas poklon u odjeci i drugim stvarima
Kontaktirajte sa njima i vidite sta im je najpotrebnije pa se po tome mozete ravnati i onda im pokloniti ono sto vam je visak
Neki nisu ni svjesni koliko mogu pomoci tim svojim skromnim poklonom
Sarajlije imaju npr. zaista mnogo mogucnosti i izbora humanitarnih organizacija, od crvenog krsta pa do www.dobro.ba, pa recimo u Dom staraca u Nedžariće i tako dalje
ma ako se potrudimo sigurno mozemo naci neku ustanovu koja se bavi humanitarnim radom i pomoci ugrozenim
nemojte bacati svoju staru odjecu u kantu za smece, ja vas molim da prije toga ponudite humanitarnim organizacijama koje mogu pomoci najugrozenijim
Hvala vam puno na razumijevanju ispred foruma brka56
Jaran
Jeste li ikada razmisljali da to negdje poklonite
Meni je jako zao sto nisam blize nasoj BiH jer uvijek imam neke odjece koju ovdje gdje zivim poklanjam lokalnim humanitarnim organizacijama
Sta uraditi?
Prvo trebate saznati (ako ne znate) da li u vasem mjestu postoje neke humanitarne ili druge organizacije koje mogu primiti taj vas poklon u odjeci i drugim stvarima
Kontaktirajte sa njima i vidite sta im je najpotrebnije pa se po tome mozete ravnati i onda im pokloniti ono sto vam je visak
Neki nisu ni svjesni koliko mogu pomoci tim svojim skromnim poklonom
Sarajlije imaju npr. zaista mnogo mogucnosti i izbora humanitarnih organizacija, od crvenog krsta pa do www.dobro.ba, pa recimo u Dom staraca u Nedžariće i tako dalje
ma ako se potrudimo sigurno mozemo naci neku ustanovu koja se bavi humanitarnim radom i pomoci ugrozenim
nemojte bacati svoju staru odjecu u kantu za smece, ja vas molim da prije toga ponudite humanitarnim organizacijama koje mogu pomoci najugrozenijim
Hvala vam puno na razumijevanju ispred foruma brka56
Jaran

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 36827
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Stranica 1/1