Duni vjetre malo preko jetre...glupe izvale politicara
Stranica 3/4 • Share •
Stranica 3/4 •
1, 2, 3, 4 
Duni vjetre malo preko jetre...glupe izvale politicara
First topic message reminder :
Šljiva je univerzalni proizvod. Od nje možete da se najedete
ako ste gladni, a ako vam krene loše, možete i da se napijete. To i ja
ponekad činim, jer verujte, šta god da mislite, ovaj ministarski posao
nije nimalo lak.Mladen Dinkic
Ministar finansija Srbije na otvaranju Sajma šljive u Osečini, Alo, 31. avgust 2009.
Šljiva je univerzalni proizvod. Od nje možete da se najedete
ako ste gladni, a ako vam krene loše, možete i da se napijete. To i ja
ponekad činim, jer verujte, šta god da mislite, ovaj ministarski posao
nije nimalo lak.Mladen Dinkic
Ministar finansija Srbije na otvaranju Sajma šljive u Osečini, Alo, 31. avgust 2009.

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37615
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: Duni vjetre malo preko jetre...glupe izvale politicara
Božidar Kalmeta
Borba sa samim sobom

Photo: Stock
Nastavljamo borbu za izlazak iz gospodarske krize,
ali i borbu protiv korupcije. To je projekt HDZ-a, a ne SDP-a, za čije
vlasti se ništa nije napravilo jer nisu znali voditi državu
Ministar mora, prometa, veza i vezica, infrastrukture itd. na
obilježavanju 20. obljetnice osnutka HDZ-a u Bibinjama, Slobodna
Dalmacija, 24. siječnja 2010.
Borba sa samim sobom
Photo: Stock
Nastavljamo borbu za izlazak iz gospodarske krize,
ali i borbu protiv korupcije. To je projekt HDZ-a, a ne SDP-a, za čije
vlasti se ništa nije napravilo jer nisu znali voditi državu
Ministar mora, prometa, veza i vezica, infrastrukture itd. na
obilježavanju 20. obljetnice osnutka HDZ-a u Bibinjama, Slobodna
Dalmacija, 24. siječnja 2010.
jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Milan Ivkošić
Ovisnik o Srbima

Photo: index.hr
Ako nije posrijedi stara ovisnost o Srbima, zagonetne
su silne želje političkoga vrha u Hrvatskoj da se srbijanski
predsjednik Tadić pojavi na inauguraciji Ive Josipovića.
Kolumnista Večernjeg lista o želji novog hrvatskog
predsjednika da na sopstvenoj inauguraciji vidi i kolegu iz Srbije,
Borisa Tadića, Večernji list, 21. siječnja 2010
Ovisnik o Srbima
Photo: index.hr
Ako nije posrijedi stara ovisnost o Srbima, zagonetne
su silne želje političkoga vrha u Hrvatskoj da se srbijanski
predsjednik Tadić pojavi na inauguraciji Ive Josipovića.
Kolumnista Večernjeg lista o želji novog hrvatskog
predsjednika da na sopstvenoj inauguraciji vidi i kolegu iz Srbije,
Borisa Tadića, Večernji list, 21. siječnja 2010

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stjepan Mesić
Progledao

Photo: EPA/YOAN VALAT
Dosta mi je tih sranja!
Predsjednik Hrvatske iznerviran nakon pitanja novinarke RTL-a
demonstrativno napustio studio, Jutarnji.hr, 13. veljače 2010.
Progledao
Photo: EPA/YOAN VALAT
Dosta mi je tih sranja!
Predsjednik Hrvatske iznerviran nakon pitanja novinarke RTL-a
demonstrativno napustio studio, Jutarnji.hr, 13. veljače 2010.

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Vojislav Koštunica
Brat bratu

Photo: Marko Rupena
RS je bila prepuštena sama sebi, a neke mjere vlasti
kao što je poigravanje s rezolucijom o Srebrenici može predstavljati
nož u leđa samoj Srpskoj.
Lider DSS o Srebrenici, rezoluciji, Šumskoj itd, Srna, 16.
februar 2010
Brat bratu
Photo: Marko Rupena
RS je bila prepuštena sama sebi, a neke mjere vlasti
kao što je poigravanje s rezolucijom o Srebrenici može predstavljati
nož u leđa samoj Srpskoj.
Lider DSS o Srebrenici, rezoluciji, Šumskoj itd, Srna, 16.
februar 2010

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
I
muslimani su Srbi
Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić
izjavio je u intervjuu za "Al-Jazzeru" da je rat u BiH bio "rat između
Srba, pošto su muslimani iz BiH - Srbi, koji su tokom turske vladavine
prešli na islam"

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Ivica Dačić
Najbolji đak

Photo: gdb.rferl.org
Siguran sam da bi Milošević donosio slične odluke kao
i ja. Štaviše, ubeđen sam da bi Milošević brže formirao Vladu Srbije
nego što smo mi to uradili. SPS koji vodim nije se odrekao Miloševića,
ali je činjenica da se stranka reformisala. takođe, činjenica je i da su
neke tekovine iz Miloševićevog vremena i danas deo nacionalne politike.
Tu mislim na Dejtonski sporazum, kojim se Srbi u BiH dobili entitet,
rezoluciju 1244, koja i sada predstavlja osnovu za našu borbu za
opstanak Kosova, kao i jedinstvo Srbije.
Zamenik premijera Srbije i ministar policije, najbolji Slobin
đak, Ivica Dačić, povodom smrti Slobodana Miloševića, 11. mart 2010.
Najbolji đak
Photo: gdb.rferl.org
Siguran sam da bi Milošević donosio slične odluke kao
i ja. Štaviše, ubeđen sam da bi Milošević brže formirao Vladu Srbije
nego što smo mi to uradili. SPS koji vodim nije se odrekao Miloševića,
ali je činjenica da se stranka reformisala. takođe, činjenica je i da su
neke tekovine iz Miloševićevog vremena i danas deo nacionalne politike.
Tu mislim na Dejtonski sporazum, kojim se Srbi u BiH dobili entitet,
rezoluciju 1244, koja i sada predstavlja osnovu za našu borbu za
opstanak Kosova, kao i jedinstvo Srbije.
Zamenik premijera Srbije i ministar policije, najbolji Slobin
đak, Ivica Dačić, povodom smrti Slobodana Miloševića, 11. mart 2010.

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Primjer budaletine
Miloš Aligrudić
Moj je život Švicarska

Photo: BETA/VLADIMIR GOGIĆ
Ako bismo vodili računa o političkom oprezu, mogli
smo da tužimo one države koje su među prvima priznale Kosovo, a koje
nisu članice međunaronih organizacija sa kojima ostvarujemo nekakav
dijalog. Recimo, Švajcarska.
Miloš
Aligrudić, predsednik poslaničke grupe DSS-a u Skupštini Srbije, u
intervjuu objavljenom na sajtu ove političke sekte 28. jula promišlja
koga bi Srbija najbezbolnije mogla da tuži
Miloš Aligrudić
Moj je život Švicarska
Photo: BETA/VLADIMIR GOGIĆ
Ako bismo vodili računa o političkom oprezu, mogli
smo da tužimo one države koje su među prvima priznale Kosovo, a koje
nisu članice međunaronih organizacija sa kojima ostvarujemo nekakav
dijalog. Recimo, Švajcarska.
Miloš
Aligrudić, predsednik poslaničke grupe DSS-a u Skupštini Srbije, u
intervjuu objavljenom na sajtu ove političke sekte 28. jula promišlja
koga bi Srbija najbezbolnije mogla da tuži

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Đorđe Vukadinović
Poltičko kupusište s rebarcima
Pri pogledu na ovo političko kupusište, hteli ne hteli, Milošević neminovno izrasta u epohalnu figuru - a to vam kaže neko ko nikada nije glasao za njega - niti ikada bio u najmanjem iskušenju da to učini
Glavni urednik časopisa Nova srpska politička misao, Politika, 28. septembar 2010.
http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-izjava-dana/40992-Poltiko-kupusite-rebarcima.html
Poltičko kupusište s rebarcima
Pri pogledu na ovo političko kupusište, hteli ne hteli, Milošević neminovno izrasta u epohalnu figuru - a to vam kaže neko ko nikada nije glasao za njega - niti ikada bio u najmanjem iskušenju da to učini
Glavni urednik časopisa Nova srpska politička misao, Politika, 28. septembar 2010.
http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-izjava-dana/40992-Poltiko-kupusite-rebarcima.html

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Sahranio partizane i ustaše na isto mjesto
Župnikova pomirba u grobnici
e-Novine
Photo: danas.net.hr
Na groblju kod središnjeg križa u Dugopolju u ponedjeljak je blagoslovljeno zajedničko spomen-obilježje svim žrtvama II. svjetskog rata i poraća – partizanima, ustašama, domobranima i civilima. Predsjednik Josipović već se ranije usprotivio toj ideji.
Narodi Balkana doveli su do savršenstva čistu relativizaciju istorije. Naime, briljantni um vlasti u Dugopolju u saradnji sa župnikom te općine, odlučio je da pod jedan spomenik sahrani partizane, ustaše, domobrane i civile.
Kako pišu hrvatski mediji, spomenik, koji je prvi takve vrste, bez ikakvih je ideoloških obilježja sem što se zapravo radi o jednom velikom krstu. Blagoslovio ga je mjesni župnik don Mirko Bitunjac.
"Na popisu na ovom zajedničkom spomen-obilježju je ukupno 409 imena Dugopoljaca među kojima su i trojica stradala branitelja iz Domovinskog rata", izjavio je načelnik općine Dugopolje Zlatko Ževrnja. Dodao je kako je broj stradalih Dugopoljaca u Drugom svjetskom ratu i poraću, čija su imena na zajedničkom spomen-obilježju, činilo 16 posto pučanstva te općine.
"Rukovodili smo se idejom čovjekoljublja i kršćanskim motivima pomirbe i zajedništva da se sve naše žrtve nađu na jednom mjestu kod spomen-križa jer su svi oni Hrvati-katolici i kršteni su u našoj župi u Dugoplju te je posve normalno i prirodno da se nađu na istom mjestu uz središnji križ", kazao je.
Ovoj imbecilnoj odluci kumovali su vladajući HDZ i mjesni HSS i HSLS te udruge proistekle iz Domovinskog rata.
Dugopoljski SDP protivio se ovog ljeta nakanama da se umjesto ranijeg partizanskog spomen-obilježja, koje je bilo u središtu Dugopolja, uspostavi na mjesnom groblju zajedničko obilježje svim žrtvama Drugog svjetskog rata i poraća. S druge strane općinski dužnosnici - zagovornici premještanja ranijeg partizanskog spomenika i stvaranja zajedničkog spomen-obilježja na mjesnom groblju, isticali su kako je to sukladno s urbanističkim planom te da je prostor na kojem je bio raniji partizanski spomenik – zapušten.
U kolovozu ove godine je u pismu vodstvu oćine Dugopolje predsjednik Republike Ivo Josipović izrazio neslaganje s premještanjem ranijeg partizanskog spomenika iz središta Dugopolja, odnosno uspostavom zajedničkog spomen-obilježja. Naglasio je kako bi to bilo "u suprotnosti s duhom Ustava i jasne opredjeljenosti Sabora, Vlade i predsjednika države“.
http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-vesti/41922-upnikova-pomirba-grobnici.html
Župnikova pomirba u grobnici
e-Novine
Photo: danas.net.hr
Na groblju kod središnjeg križa u Dugopolju u ponedjeljak je blagoslovljeno zajedničko spomen-obilježje svim žrtvama II. svjetskog rata i poraća – partizanima, ustašama, domobranima i civilima. Predsjednik Josipović već se ranije usprotivio toj ideji.
Narodi Balkana doveli su do savršenstva čistu relativizaciju istorije. Naime, briljantni um vlasti u Dugopolju u saradnji sa župnikom te općine, odlučio je da pod jedan spomenik sahrani partizane, ustaše, domobrane i civile.
Kako pišu hrvatski mediji, spomenik, koji je prvi takve vrste, bez ikakvih je ideoloških obilježja sem što se zapravo radi o jednom velikom krstu. Blagoslovio ga je mjesni župnik don Mirko Bitunjac.
"Na popisu na ovom zajedničkom spomen-obilježju je ukupno 409 imena Dugopoljaca među kojima su i trojica stradala branitelja iz Domovinskog rata", izjavio je načelnik općine Dugopolje Zlatko Ževrnja. Dodao je kako je broj stradalih Dugopoljaca u Drugom svjetskom ratu i poraću, čija su imena na zajedničkom spomen-obilježju, činilo 16 posto pučanstva te općine.
"Rukovodili smo se idejom čovjekoljublja i kršćanskim motivima pomirbe i zajedništva da se sve naše žrtve nađu na jednom mjestu kod spomen-križa jer su svi oni Hrvati-katolici i kršteni su u našoj župi u Dugoplju te je posve normalno i prirodno da se nađu na istom mjestu uz središnji križ", kazao je.
Ovoj imbecilnoj odluci kumovali su vladajući HDZ i mjesni HSS i HSLS te udruge proistekle iz Domovinskog rata.
Dugopoljski SDP protivio se ovog ljeta nakanama da se umjesto ranijeg partizanskog spomen-obilježja, koje je bilo u središtu Dugopolja, uspostavi na mjesnom groblju zajedničko obilježje svim žrtvama Drugog svjetskog rata i poraća. S druge strane općinski dužnosnici - zagovornici premještanja ranijeg partizanskog spomenika i stvaranja zajedničkog spomen-obilježja na mjesnom groblju, isticali su kako je to sukladno s urbanističkim planom te da je prostor na kojem je bio raniji partizanski spomenik – zapušten.
U kolovozu ove godine je u pismu vodstvu oćine Dugopolje predsjednik Republike Ivo Josipović izrazio neslaganje s premještanjem ranijeg partizanskog spomenika iz središta Dugopolja, odnosno uspostavom zajedničkog spomen-obilježja. Naglasio je kako bi to bilo "u suprotnosti s duhom Ustava i jasne opredjeljenosti Sabora, Vlade i predsjednika države“.
http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-vesti/41922-upnikova-pomirba-grobnici.html

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Miloš Aligrudić
Samo je nebo granica
Tadićev odlazak u Vukovar je nelogičan I istorijski neopravdan, s obzirom da su Srbi bili najveće žrtve ratova u 20. veku.
Šef poslanika DSS u Skupštini Srbije o poseti predsednika Srbije Vukovaru, Tanjug, 3. novembar 2010.
Samo je nebo granica
Tadićev odlazak u Vukovar je nelogičan I istorijski neopravdan, s obzirom da su Srbi bili najveće žrtve ratova u 20. veku.
Šef poslanika DSS u Skupštini Srbije o poseti predsednika Srbije Vukovaru, Tanjug, 3. novembar 2010.

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Negativa(c) dana
Izetbegovićeva tepih politika
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović novinarima je izjavio kako obilježavanje Dana Republike Srpske nije uvredljivo za Bošnjake, uz "ogradu" da Srbi moraju razumjeti da Bošnjacima RS nije pri srcu.
Bakir Izetbegović (Foto: Sarajevo-x.com)
Ovakav potez nisu mogli očekivati ni najveći pesimisti nakon Izetbegovićeve pobjede na proteklim izborima. Izjavom u kojoj je uspio spojiti rečenicu da Bošnjacima nije "pri srcu" RS, odnosno to što je BiH podijeljena, te da Bošnjaci, ipak, poštuju Dejtonski sporazum, Izetbegović je pokazao da se baš i ne snalazi u diplomatiji.
Ili se, pak, ovim polako priprema teren priznavanja da BiH zaista jeste podijeljena i da je teritorija koju danas zovu Republikom Srpskom nepovratno izgubljena za BiH? Čemu onda trpljenje opstrukcija koje dolaze sa te teritorije 15 godina nakon rata i zar nije poštenije objasniti ljudima da im je zemlja podijeljena, e da bi barem dostojanstveno živjeli na teritoriji koju ne svojata, ekskluzivno za sebe, nijedan narod?
"Obilježavanje Dana RS nije uvredljivo za Bošnjake"
Izetbegović mlađi navodi i kako Bošnjacima nije drago to što danas, nakon rata u kojem su podnijeli najveću žrtvu za slobodu ove zemlje, Bošnjaka nema ni blizu koliko ih je bilo prije rata na jednoj polovini BiH. Otkud mu onda hrabrost da se sam u ime svih "miri" s činjenicom da su Bošnjaci, ali i Hrvati potpuno obespravljeni na toj polovini BiH, odnosno teritoriji koja se danas zove RS?
Izetbegović je po dolasku na vlast rekao kako namjerava "relaksirati" odnose u BiH, na čemu mu treba čestitati. Ali, kada to čini omalovažavajući one koji su ginuli za BiH i ne čineći ništa na njenoj integraciji, već naprotiv, onda svakako zaslužuje da "dobije po prstima". Što rek'o Željko Komšić.
(Sarajevo-x.com)
Izetbegovićeva tepih politika
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović novinarima je izjavio kako obilježavanje Dana Republike Srpske nije uvredljivo za Bošnjake, uz "ogradu" da Srbi moraju razumjeti da Bošnjacima RS nije pri srcu.
Bakir Izetbegović (Foto: Sarajevo-x.com)
Ovakav potez nisu mogli očekivati ni najveći pesimisti nakon Izetbegovićeve pobjede na proteklim izborima. Izjavom u kojoj je uspio spojiti rečenicu da Bošnjacima nije "pri srcu" RS, odnosno to što je BiH podijeljena, te da Bošnjaci, ipak, poštuju Dejtonski sporazum, Izetbegović je pokazao da se baš i ne snalazi u diplomatiji.
Ili se, pak, ovim polako priprema teren priznavanja da BiH zaista jeste podijeljena i da je teritorija koju danas zovu Republikom Srpskom nepovratno izgubljena za BiH? Čemu onda trpljenje opstrukcija koje dolaze sa te teritorije 15 godina nakon rata i zar nije poštenije objasniti ljudima da im je zemlja podijeljena, e da bi barem dostojanstveno živjeli na teritoriji koju ne svojata, ekskluzivno za sebe, nijedan narod?
"Obilježavanje Dana RS nije uvredljivo za Bošnjake"
Izetbegović mlađi navodi i kako Bošnjacima nije drago to što danas, nakon rata u kojem su podnijeli najveću žrtvu za slobodu ove zemlje, Bošnjaka nema ni blizu koliko ih je bilo prije rata na jednoj polovini BiH. Otkud mu onda hrabrost da se sam u ime svih "miri" s činjenicom da su Bošnjaci, ali i Hrvati potpuno obespravljeni na toj polovini BiH, odnosno teritoriji koja se danas zove RS?
Izetbegović je po dolasku na vlast rekao kako namjerava "relaksirati" odnose u BiH, na čemu mu treba čestitati. Ali, kada to čini omalovažavajući one koji su ginuli za BiH i ne čineći ništa na njenoj integraciji, već naprotiv, onda svakako zaslužuje da "dobije po prstima". Što rek'o Željko Komšić.
(Sarajevo-x.com)

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Helena Novak
Kosovo je srce Dalmacije
PHOTO:Stock
Ako ćemo pričat o Šiptarima, ima ih u Trogiru, imaju zlatarne, pekare, slastičarne. Varaju, lažu, švercaju, dilaju, pucaju, obračunavaju se na svoj način. Oni su sve samo nisu pošteni, vrijedni i dobri.To je smiješno. Al neman ja ništa protiv njih. Ja pričam o Kosovu – srpskoj autonomnoj pokrajini. Kosovo je Srbija, a to što se netko pravi pametan u EU, a nikad na ovim prostorima nije bija, to je problem... I to su nacisti novog doba...
Mlada nada SDP Hrvatske iznjela je svoje stavove na Facebooku za koje tvrdi da su njeni lični i da nemaju veze sa SDP, Net.hr 25. siječanj 2011.
Kosovo je srce Dalmacije
PHOTO:Stock
Ako ćemo pričat o Šiptarima, ima ih u Trogiru, imaju zlatarne, pekare, slastičarne. Varaju, lažu, švercaju, dilaju, pucaju, obračunavaju se na svoj način. Oni su sve samo nisu pošteni, vrijedni i dobri.To je smiješno. Al neman ja ništa protiv njih. Ja pričam o Kosovu – srpskoj autonomnoj pokrajini. Kosovo je Srbija, a to što se netko pravi pametan u EU, a nikad na ovim prostorima nije bija, to je problem... I to su nacisti novog doba...
Mlada nada SDP Hrvatske iznjela je svoje stavove na Facebooku za koje tvrdi da su njeni lični i da nemaju veze sa SDP, Net.hr 25. siječanj 2011.

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Andrija Hebrang
Why so serious
Poslanik SDP Željko Jovanović mrzi HDZ zato što je HDZ srušio Jugoslaviju koju je on volio i njegova omiljenog političara Slobodana Miloševića
Predsjednik Kluba zastupnika HDZ, Net.hr, 2. veljače 2011.
http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-izjava-dana/44484-Why-serious.html
Why so serious
Poslanik SDP Željko Jovanović mrzi HDZ zato što je HDZ srušio Jugoslaviju koju je on volio i njegova omiljenog političara Slobodana Miloševića
Predsjednik Kluba zastupnika HDZ, Net.hr, 2. veljače 2011.
http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-izjava-dana/44484-Why-serious.html

jaran- Admin-Vlasnik

O meni

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Titov unuk Joška Broz: Partizani su ubili malo onih koje su trebali
http://www.jutarnji.hr/titov-unuk-joska-broz--partizani-su-ubili-malo-onih-koje-su-trebali/937754/
http://www.jutarnji.hr/titov-unuk-joska-broz--partizani-su-ubili-malo-onih-koje-su-trebali/937754/

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Josip Miljak
Kama po svaku cijenu
Jura Francetić bio je primjer kakav se rijetko rađa. Ali kad se rodi, mi moramo takve znati cijeniti i sljediti. Put Jure Francetića je put u pravu, suverenu, slobodnu Hrvatsku i mi ćemo ići tim putem ma koliko nas to koštalo.
Predsjednik Hrvatske čiste stranke prava, na obljetnici ustaškog zločinca Jure Francetića, 27. prosinca, YouTube
http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-izjava-dana/56106-Kama-svaku-cijenu.html
Kama po svaku cijenu
Jura Francetić bio je primjer kakav se rijetko rađa. Ali kad se rodi, mi moramo takve znati cijeniti i sljediti. Put Jure Francetića je put u pravu, suverenu, slobodnu Hrvatsku i mi ćemo ići tim putem ma koliko nas to koštalo.
Predsjednik Hrvatske čiste stranke prava, na obljetnici ustaškog zločinca Jure Francetića, 27. prosinca, YouTube
http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-izjava-dana/56106-Kama-svaku-cijenu.html

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stranica 3/4 •
1, 2, 3, 4 
Stranica 3/4