Duni vjetre malo preko jetre...glupe izvale politicara

Stranica 4/4 Previous  1, 2, 3, 4

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Duni vjetre malo preko jetre...glupe izvale politicara

Komentar by jaran on Tue 1 Sep - 0:28

First topic message reminder :

Šljiva je univerzalni proizvod. Od nje možete da se najedete
ako ste gladni, a ako vam krene loše, možete i da se napijete. To i ja
ponekad činim, jer verujte, šta god da mislite, ovaj ministarski posao
nije nimalo lak.
Mladen Dinkic

Ministar finansija Srbije na otvaranju Sajma šljive u Osečini, Alo, 31. avgust 2009.

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Re: Duni vjetre malo preko jetre...glupe izvale politicara

Komentar by jaran on Fri 30 Dec - 0:04

Josip Miljak
Kama po svaku cijenu

Jura Francetić bio je primjer kakav se rijetko rađa. Ali kad se rodi, mi moramo takve znati cijeniti i sljediti. Put Jure Francetića je put u pravu, suverenu, slobodnu Hrvatsku i mi ćemo ići tim putem ma koliko nas to koštalo.

Predsjednik Hrvatske čiste stranke prava, na obljetnici ustaškog zločinca Jure Francetića, 27. prosinca, YouTube

http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-izjava-dana/56106-Kama-svaku-cijenu.html

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Tue 10 Jan - 10:51

Rajko Vasić
Nogom u glavu

Srpski Nacionalni Kolektivitet, međunarodno priznat kao Republika Srpska, zaslužio je Trajnost jer je uspio da ostvari ono što je normalno i što je pripadajuće svim narodima. Da ostane Svojom Nogom na Svojoj Zemlji.

Omiljena pudlica Milorada Dodika i večiti SNSD-propagandista teoretisao je na svom blogu o genocidno trajnoj genezi entitetske tvorevine Radovana Karadžića, 8. januar 2012.

http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-izjava-dana/56684-Nogom-glavu.html

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 22 Jan - 2:35

Branislav Ristivojević
Bistar potok, oštar nož

Da je kojim slučajem korifej pera, reči bi mu tekle kao bistar planinski potok, hladan i brz, i sekle poput noža načelnika kardiohirurgije, precizno i neumoljivo, pravo do srca i imale bi ozbiljnost galopirajućeg raka pluća. Ovako, malo su jače od kisele vode pa mora da im dodaje mržnju da bi imale, barem, snagu rakije pečene od klozetskih dasaka. I one sada nikako da pogode. Podsećaju me na tupe sekire dželata-pripravnika u ustaškim logorima smrti. Nekada su osuđenici na odsecanje glave dželatima davali zlatnik za čist i precizan udarac sekirom, da se ne muče. Ovde nema pomoći.

http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-izjava-dana/57494-Bistar-potok-otar.html

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Stranica 4/4 Previous  1, 2, 3, 4

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh