Prijedlozi, pitanja, i kritike
Stranica 2/15 • Share •
Stranica 2/15 •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Prijedlozi, pitanja, i kritike
First topic message reminder :
Raspalite, ali nemojte biti puno ostri
Raspalite, ali nemojte biti puno ostri
jaran: komentar modifikovan dana: Thu 7 Apr - 23:39; prepravljeno ukupno 2 puta

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: Prijedlozi, pitanja, i kritike
Lela (citat):jaran (citat):Prijeko (citat):Nije to problem , problem je što se brišu postovi a i teme.
Pišeš , pišeš a neko briše , briše ,........... u tome je problem.
Na drugim forumima brisu ne daju dahnuti ali nisam tamo vidio da si ijednom reagovao(Dado1605)
To nećeš ni vidjeti, jer ljudi znaju čuvati "svoje", a tuđe kritikovati
Itekako, ali kako to rade pogledajte ovaj fasticki pravilnik jednog foruma
Jevrejima i pripadnicima muslimanske veroispovesti je strogo
zabranjeno da učestvuju u raspravama na forumu. Ovo važi i za Cigane,
narkomane, homoseksualce i sve one koji se ne uklapaju u definiciju
zdravog belog čoveka.
http://www.stormfront.org/forum/archive/index.php/t-240794.html
jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Na forumu Dernek se dobija ban na mjesec dana ako otvoris temu koja postoji o Ciri, evo kopirao sam pa pogledajte
NOVI EDIT CITAJ.
napisao TORRES, dana 03.11.09 u 15:46:20
snijeg equals ban
Edit by Ervin (Sheyts_):
Ciro/stimanje utakmica ili bilo sta vezano za tu tematiku rezultirati ce mjesecnim forum banom. OK?
Da ne bude kako je zabranjena tema, evo vam link na kojem mozete raspravljati bez duplanja

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Svašta možda je čovjek nije htjeo duplirati,a kad je u pitanju ban onda ja ga nebi rokom ograničila ili nikako ili zauvjek.Naj lakše je kliknuti na ban.

Beba- Top poster

- Broj komentara: 10920
Starost: 40
Mjesto: Ni na nebu ni na zemlji
O meni
Moje pravo ime:
Beba (citat):Svašta možda je čovjek nije htjeo duplirati,a kad je u pitanju ban onda ja ga nebi rokom ograničila ili nikako ili zauvjek.Naj lakše je kliknuti na ban.
Trajni ban se daje u tezim slucajevima
Na forumima za podrsku je jako strogo i tamo postoje upozorenja ali kad ti puknu ban onda je trajan
inace treba dobro paziti gdje ces postaviti neku temu i gdje ces ostaviti komentar
Naime ne mozes ostaviti komentar jedan za drugim ako neko prije tebe nije odgovorio ili ako poslije tvog prvog komentara nije proslo 24 sata
Evo i linka foruma gdje se moze puno toga nauciti ali ne mozete sve vidjeti dok ne ostavite odredjeni broj komentara
http://www.forumoforumima.net/index.htm

jaran- Admin-Vlasnik

O meni

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Selam moderatoru:
-Bilobi idealno komentarisati oko same rijeci RASIZAM iamo sam primoran da je koristim prema ljudima,a moje je misljenje da tu rijec treba izbaciti iz upotrebe jer ta rijec krsi ljudska dostojanstva i jednostavno pravi razliku medu ljudima.
-Drugu temu bilo bi dobro otvoriti o Cazinskoj buni.
-Temu o iseljavanju Bosnjaka u vrijeme komunizma.
-Temu o sinovima Bosne Husein Kapetan Gradascevic.
-Tema o sukobu Bosnjaka u Cazinskoj Krajini.
-Tema moralno stanje naroda BiH.Kad govorim o temi ovoj postivanje drugih grupa i razlicitih stavova.
-Kako sebe izgraditi duhovno da postujem druga misljenja ili razlicite skupine ljudi(njihovu vijeru opredijeljenje narodnost identitet)itd.
-Bilobi idealno komentarisati oko same rijeci RASIZAM iamo sam primoran da je koristim prema ljudima,a moje je misljenje da tu rijec treba izbaciti iz upotrebe jer ta rijec krsi ljudska dostojanstva i jednostavno pravi razliku medu ljudima.
-Tema moralno stanje naroda BiH.Kad govorim o temi ovoj postivanje drugih grupa i razlicitih stavova.
-Kako sebe izgraditi duhovno da postujem druga misljenja ili razlicite skupine ljudi(njihovu vijeru opredijeljenje narodnost identitet)itd.
Rahman- Clan

- Broj komentara: 310
Rahman (citat):Selam moderatoru:
Rahmane, hvala na sugestijama koje su uvijek dobrodosle
Moram istaci da nije samo administracija foruma zaduzena za otvaranje tema, to svaki clan ima pravo
Dakle , postajanje clanom ove stranice svi clanovi imaju pravo da komentarisu, postavljaju teme, da budu potencijalni clanovi administracije itd
Jedino treba voditi racuna o mjestu gdje se tema postavlja, recimo ako je tema istorijska onda je treba staviti na podforum Istorija
Jos jednom hvala na javljanju
Jaran

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Izgleda da ovdje na forumu nece vise biti zabave i Rahatluka,neg samo Nacisam i politicka istorija.Daj te ljudi mante se politike,pa zar nije Nasem Narodu dosta patnje bilo i trebaju i dalje da se rane u dusi otvaraju,neshvacam majkemi mile,ova dva dana mi pred ocima samo politika na forumu,stvarno me muka u zeludcu uhvati kad to sve citam a vjerujem i mnoge clanove,zao mi je i veliki je Sabur,to je samo moje misljenje i vjerujem da imam pravo izrazit sta osjecam ,zalost i ogorcenost-selam /pozzzz

Aida- Veteran

- Broj komentara: 1276
Mjesto: BRD/BOSNA_BC
Aida (citat):Izgleda da ovdje na forumu nece vise biti zabave i Rahatluka,neg samo Nacisam i politicka istorija.Daj te ljudi mante se politike,pa zar nije Nasem Narodu dosta patnje bilo i trebaju i dalje da se rane u dusi otvaraju,neshvacam majkemi mile,ova dva dana mi pred ocima samo politika na forumu,stvarno me muka u zeludcu uhvati kad to sve citam a vjerujem i mnoge clanove,zao mi je i veliki je Sabur,to je samo moje misljenje i vjerujem da imam pravo izrazit sta osjecam ,zalost i ogorcenost-selam /pozzzz
Aida Draga,moram jos jednom komentarisati na vas text jer sam i ja u tvom dijeli texta.
Koja je to politicka Historija,pa bila je u komunizmu i koliko je trajala.
Nasem Narodu tu pripadam i ja,a ja zelim istinu i prvdu.
Nema svijetle buducnosti bez ciste proslosti.Danas bi mnogi se slozili da kazu rat je bila jedna nocu,U toj noci bilo je ubijanje klanje silovanje mucenje protijerivanje i dosla je zora ko je prezivio ziv je i trba da se prigrli sa kljacima i da sve zaboravi,ako je to vase misljenje u svojim textovima ne spominji Moj Narod da se razumijemo jer tvoji su stavovi blazi jer nisi upucena u sustinu bosnjacke stvarnosti.
Majkama nikad nisu rane zalijecene, ni zatvorene, one imaju bol do kraja zivota,a zive u nadi da najmilije ukopaju po ljudskom dostojanstvu i traze pravdu u sudskoj kazni koja je toliko ponizavajuca da joj se druge rane otvaraju i da cvili svojim glasom dok je ziva.
Kad bih vi Aida Draga imali preko 30 nestalih nebih ti bilo muka da citas o tome, nije samo koristiti izraze u Allahu ili Sabur, Mi moramo se ujediniti i spoznati sami sebe ko smo, sto smo,odakle smo i ovih kritika ili razlicitih misljenja nebi ni bilo.
Rahman- Clan

- Broj komentara: 310
Eto prebacio sam dio komentara na ovu temu i zamolio bi vas da se drzite odredjene teme da ne bi ispravljao i prebacivao vise
Na ovoj temi molim vase prijedloge ili kritike a za sve ostalo imate vec otvorene teme, samo malo 'prolistajte" i naci cete
Hvala
Na ovoj temi molim vase prijedloge ili kritike a za sve ostalo imate vec otvorene teme, samo malo 'prolistajte" i naci cete
Hvala

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Izgleda da ovdje na forumu nece vise biti zabave
A zasto je ne bi bilo
neg samo Nacisam i politicka istorija.Daj te ljudi mante se politike
Otkud ti ta ideja Aida, politika je dio svakog drustva, dio svakog foruma, o politici ljudi trebaju da razmijene misljenja
Ako se ti neces baviti politikom onda ce politika s tobom
,ova dva dana mi pred ocima samo politika na forumu,stvarno me muka u zeludcu uhvati kad to sve citam
Aida zasto uopste citas ako ne volis, cak si tamo i komentarisala a ne volis
Vidis nesto, tamo lijepo pise da se ne ulazi ako imas lose zdravlje, jel tako
Zato ja Aida predlazem svim clanovima da preskoce teme sa kojima se ne mogu nositi i koje ne podnose
Na svakoj temi treba biti uljudan i ne vrijedjati i eto lijepog druzenja
Jaran

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
to jarane!
ja imam jedno pitanjce-ocul dobit pohvalu za 1000 komentar? haha

bosancica- Expert

- Broj komentara: 1588
O meni
Moje pravo ime:
bosancica (citat):to jarane!
E vidis nisam ni primijetio
Vjeruj da i ne citam sve jer nemam vremena a eto mogu ti sada reci da imas pohvalu od mene

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Moj dragi Jarane nikog ja nisam vredjala,ti bar znas me dobro,kad vidim da neko nepravdu pise ,vjeruj da mi je muka,to sam zeljela izraziti,ja sam komentarisala sto znam i moje misljenje a ne bez veze da pisem a nemam tri ciste,tebi i gosp,Rahmanu al posebno Rahmanu svaka cast,Rahman je veoma naucan covjek i zato sam se povukla jer je veoma iskren i posten,tako da sam bez komentara i zadovoljna,zelim vam svako dobro uz selam

Aida- Veteran

aida nisam ni mislio da si nesto vrijedjala ili nesto lose pomislila
Jednostavno sam ja odgovorio na tvoj komentar i to je sve
Samo ti komentarisi i ja nemam nista protiv
Svako ima svoje misljenje koje trebamo uvazavati
Jednostavno sam ja odgovorio na tvoj komentar i to je sve
Samo ti komentarisi i ja nemam nista protiv
Svako ima svoje misljenje koje trebamo uvazavati

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
ma znam ja da si ti ok,al morala sam dat odgovor,uzivaj mi

Aida- Veteran

Stranica 2/15 •
1, 2, 3 ... 8 ... 15