Prijedlozi, pitanja, i kritike
Stranica 14/15 • Share •
Stranica 14/15 •
1 ... 8 ... 13, 14, 15 
Prijedlozi, pitanja, i kritike
First topic message reminder :
Raspalite, ali nemojte biti puno ostri
Raspalite, ali nemojte biti puno ostri
jaran: komentar modifikovan dana: Thu 7 Apr - 23:39; prepravljeno ukupno 2 puta

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: Prijedlozi, pitanja, i kritike
Plava (citat):vidim a ti ga ponovo zatvori ......
e necu sad namjerno
heheh za koji dan cu se javljati iz BiH i postavljacu neke slike koje budem tamo slikao
jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):Plava (citat):vidim a ti ga ponovo zatvori ......
e necu sad namjerno![]()
![]()
heheh za koji dan cu se javljati iz BiH i postavljacu neke slike koje budem tamo slikao![]()
odlicno .... taman da se malo zabavimo gledajuci te tvoje slikice.....

Plava- Veteran

- Broj komentara: 1431
Jedna od stvari koju ne volim da uradim je sklanjanje chata ali moram ako zelim da kad sam na poslu "uletim" na forum
Mogu kao gost, ali cim se ulogujem blokira me i ne mogu nista komentarisati ali ni da se izlogujem pa mi stvara probleme
Ali vec od Petka navece chat se nece micati jer cu tada biti na odmoru i necu koristiti kompjuter u kompaniji
Mogu kao gost, ali cim se ulogujem blokira me i ne mogu nista komentarisati ali ni da se izlogujem pa mi stvara probleme
Ali vec od Petka navece chat se nece micati jer cu tada biti na odmoru i necu koristiti kompjuter u kompaniji

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Trebalo bi da ima pored dugmeta ''citiraj'' i ono drugo dugme ''popravi/uredi/sta vec'' . Ponekad covjek napravi gresku i kad hoce ispravit, ne moze. Npr. ja sam prva taka. Volim da su moji postovi uredni i to dugme mi je bas potrebno.
Da ne pricam da se na svaku temu uvijek moze dodat rijec, dvije kojih se sjetis tek kad procitas sta si napisao pa, ako moze.. hvala!
Da ne pricam da se na svaku temu uvijek moze dodat rijec, dvije kojih se sjetis tek kad procitas sta si napisao pa, ako moze.. hvala!

Nestasna- Clan

- Broj komentara: 380
Ok, kada dodjem kuci sredicu ja to a sada ne mogu jer nemam vremena
na poslu sam pa ovo na brzinu pisem
na poslu sam pa ovo na brzinu pisem

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
upravo radim na tome i nadam se da ce sve biti ok
Znas....neki poslije brisu svoje komentare i ostavljaju prazno a ja to nikako ne mogu razumjeti jer cemu pisati a poslije brisati....ko "biva" pokajao se sto je napisao
Znas....neki poslije brisu svoje komentare i ostavljaju prazno a ja to nikako ne mogu razumjeti jer cemu pisati a poslije brisati....ko "biva" pokajao se sto je napisao

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Nije da se pokajao vec kad vidi da nije u pravu i da ne moze nista svojim komentarom postic - obrise. Kukavica.
Neka ba takvih, daj ti nama tu opciju, ja volim sarat, a volim da i lijepo izgleda.
Neka ba takvih, daj ti nama tu opciju, ja volim sarat, a volim da i lijepo izgleda.

Nestasna- Clan

Evo uradjeno je svuda osim na podforumu administracija-obavjestenja
U svakom slucaju ja sam uvijek otvoren za saradnju ako vodi ka boljem a sve u interesu boljeg druzenja
Steta sto nece da neki dolaze a i oni sto dolaze nece da komentarisu a imamo puno zanimljivih tema na kojima se ima sta reci
U svakom slucaju ja sam uvijek otvoren za saradnju ako vodi ka boljem a sve u interesu boljeg druzenja
Steta sto nece da neki dolaze a i oni sto dolaze nece da komentarisu a imamo puno zanimljivih tema na kojima se ima sta reci

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
A sto je to tako?
Vidim mnogo clanova, a niko ne dolazi, hm.

Nestasna- Clan

Nestasna (citat):A sto je to tako?
Eno ih na fb, sta ces mali forumi su platili veliku cijenu ali i veliki (ima ih puno)
Mnogo je njih kod mene na listi prijatelja a ovdje su clanovi
Vjeruj da im ne saljem pp jer prvo zelim da budu aktivni ovdje pa tek onda da odgovaram na pp

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Pa angazuj ih malo. Podjeli link foruma na FB. Radi nesto. 
Steta da ovo sve propada, a toliko ljudi i ne zna da postoji. Neki su mozda i zaboravili. Nista te ne kosta da napravis malo reklame.
A vidim ima i gostiju koji vire, a ne pisu.
Steta da ovo sve propada, a toliko ljudi i ne zna da postoji. Neki su mozda i zaboravili. Nista te ne kosta da napravis malo reklame.
A vidim ima i gostiju koji vire, a ne pisu.

Nestasna- Clan

Ma bio sam postavio na fb link ovog foruma i jos uvijek je tamo ali mnogi moji prijatelji nemaju znanja oko foruma
cak se ne znaju ni registrovati
postavljao sam linkove onoga sto se ovdje pisalo i svi su citali ali opet na fb ostali jer kao sto sam rekao to je jedino sto znaju na internetu
ne mogu ih za to kriviti
cak se ne znaju ni registrovati
postavljao sam linkove onoga sto se ovdje pisalo i svi su citali ali opet na fb ostali jer kao sto sam rekao to je jedino sto znaju na internetu
ne mogu ih za to kriviti

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Naravno, ne zna svako.
Al ko zna i hoce, mogao bi da dodje.
No, kako god.
Al ko zna i hoce, mogao bi da dodje.
No, kako god.

Nestasna- Clan

I jos nesto...
Kao sto ste primijetili svi clanovi mogu vidjeti teme koje su u basketu, dakle teme koje smo "bacili' u smece ali ako neko zeli neku da se vrati na forum samo recite iako se ta tema moze i tamo konetarisati
Ako to tamo neko komentarise ja odmah prebacujem na redovan podforum
Kao sto ste primijetili svi clanovi mogu vidjeti teme koje su u basketu, dakle teme koje smo "bacili' u smece ali ako neko zeli neku da se vrati na forum samo recite iako se ta tema moze i tamo konetarisati
Ako to tamo neko komentarise ja odmah prebacujem na redovan podforum

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Evo jedan prjedlog osobe koja voli smajlice... NOVI smajlici. 
Ima na netu hrpa toga, slatkih i lijep, rado cu postavit link do njih, a ovi sto su previse veliki da se maknu i da se ubace novi. Jedna lijepa strana foruma (i bitna) su smajlici tako da mislim da su tu potrebne inovacije...
Htjedoh postavit link, a jos uvijek ne mogu pa ako se moze i to sredit, da Novi clan moze postavljat linkove bez da ceka 7 dana..
Ima na netu hrpa toga, slatkih i lijep, rado cu postavit link do njih, a ovi sto su previse veliki da se maknu i da se ubace novi. Jedna lijepa strana foruma (i bitna) su smajlici tako da mislim da su tu potrebne inovacije...
Htjedoh postavit link, a jos uvijek ne mogu pa ako se moze i to sredit, da Novi clan moze postavljat linkove bez da ceka 7 dana..

Nestasna- Clan

Stranica 14/15 •
1 ... 8 ... 13, 14, 15 
Stranica 14/15