Registrovanje, aktiviranje clanstva

Stranica 2/3 Previous  1, 2, 3  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Registrovanje, aktiviranje clanstva

Komentar by jaran on Sat 14 Nov - 0:00

First topic message reminder :

Evo otvaram ovu temu za goste jer je izgleda potrebno
Gosti, molim vas da citate sta pise u uputstvu za registraciju prije nego sto zavrsite sa istom
Naime, mnogi od vas se registruju i onda se nikada ne pojave na forumu iz razloga sto nikada nisu aktivirali svoje clanstvo tako sto kliknu na link koji su dobili na svoj e-mail
Koliko puta moram ponoviti, ja necu aktivirati vase clanstvo, naprotiv, nakon 24 sata od vase registracije vasa registracija se ponistava ako u tom periodu ne aktivirate svoje clanstvo
U poslednje vrijeme sam mnogima ponistio registraciju i to samo zbog toga sto nisu na vrijeme aktivirali svoje clanstvo
Za registraciju morate imati ispravnu e-mail adresu

Jaran

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Re: Registrovanje, aktiviranje clanstva

Komentar by jaran on Mon 6 Dec - 19:38

Anisa i Miki, da bi se registrovali morate staviti vasu pravu e-mail adresu pa cete onda moci aktivirati svoje clanstvo pomocu linka koji dobijete na e-mail koji ste stavili prilikom registracije

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 12 Dec - 14:15

kunde, sta je razlog pa se ne aktiviras
Ako si stavio laznu e-mail adresu neces se moci aktivirati

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 26 Dec - 2:40

Ako ste slucajno zaboravili lozinku-password treba da kliknete na opciju da ste zaboravili i onda samo slijedite i tipkajte ono sto vam se trazi
Kada vam se automatski posalje na vas e-mail nova lozinka molim vas da to ne kopirate i ne cinite paste vec da taj password tipkate i jedino cete tako moci da se logirate sa novim passwordom
Kada udjete u stranicu idite na svoj profil te promijenite svoj password , stavita onakav kakav vi zelite

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Wed 9 Mar - 11:12

Clanovi bez ijedne poruke na forumu i krajem ovog vikenda bice brisani sa liste nasih clanova

1 senahid dzonlic
2 adis-dzonlic
3 Drugili
4 enver
5 Seval Memic
6 tajna124
7 Zoran 91
8 tespih
9 ELVS -36
10 fahrudin*
11 tariq
12 edinna
13 Enisa Stefanovic
15 be.baut

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by neznanka on Wed 9 Mar - 18:19

i vrijeme im je bilo Very Happy

neznanka
Expert
Expert

Broj komentara: 1878

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 19 Mar - 11:51

1 Admir Crnalić 17 Mar 2011 - - 0
2 nidjolija123 18 Mar 2011 - - 0
3 Minkica 18 Mar 2011 - - 0

Evo troje se registrovalo ali nisu aktivirali svoje clanstvo
Prvo dvoje mi je poznato
Cekacu do veceras pa ako ne aktiviraju svoje clanstvo ja cu im ponistiti registraciju

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Thu 21 Apr - 22:31

Postovani gosti ovog foruma, potencijalni clanovi
Ja bih vam omogucio pristup cijelom sadrzaju ovog foruma ali se registrovani clanovi bune jer ne zele da neko dodje na ovaj forum i samo cita njihove komentare, oni zele da se sa svima druze i razmijene misljenje na svim temama
Zao mi je zbog toga ali eto vi imate mogucnost da vam sadrzaj ovog foruma bude pristupacan....registrujte se i dodjite da se druzimo
Vjerujte ovo je stranica na kojoj imate mogucnosti da otvarate teme, da diskutujete na svim ostalim temama, da saljete privatne poruke ostalim clanovima, postavite svoje stihove ako pisete pjesme i jos mnogo toga
Pokusajte, ne kosta vas nista a ako vam se ne svidja jednostavno napisite to na temi kritike i prijedlozi kojoj pristup imaju registrovani clanovi i ako je kritika opravdana mi cemo pod hitno ispraviti ono sto nije dobro na ovom forumu
U nadi da ce te procitati ovu poruku i odluciti da se druzite sa nasom malom zajednicom ja vas srdacno pozdravljam
Jaran

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Prijeko on Fri 29 Apr - 8:53

Pa kako tumačiti neke članove, koji tobože ne žele forum da je u opciji viđenja bez registracije ????????
Ko su ti članovi ?????
Nek se jave ovdje javno , pa da se vidi ko su il je to izmišljena fraza a ako se ne jave , to znači da je izmišljena fraza.
U današnje vrijeme u vrijeme demokracije se ponašati sa kominističkim režimom - zatvaranje i sakrivanje iza nekakve željezne zavjese , to je nepojmljivo.
Još nekako ( ponavljam, još nekako ) bih razumio , da je ovdje puno forumaša al ima ih tek toliko za jedan mali piknik i još ti i takvi da se sakrivaju iza nekadašnje željezne zavjese,................ to ne kapiram.
Rijetko svratim ovdje i svaki put je nepristupačniji , zategnutiji forum - željezna zavjesa.
Što je najgore, čak ni ova tema nije pristupna :

A bolje se vidi ako klikneš

Pa Razime ,............... živiš već dovoljno dugo u demokratskom sistemu i nije mi jasno kako si tako autokratski nastrojen ?!
Koji to forumi imaju zatvoren tim djelovanja ?
Da li su to dobri ili slabi forumi , to ocijeni sam a i oni koji su tobože tražili da se zatvori za goste.

PoooZzzzZZZzzz

Prijeko

Prijeko
Gost

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Fri 29 Apr - 10:27

Clanovi se ovdje nece javljati a ako neko zeli da vidi cijeli sadrzaj ove stranice treba da se registruje
ovo je privatna stranica i mi imamo pravo da je organizujemo onako kako nama i registrovanim clanovima odgovara
Nema potrebe da na ovaj nacin komuniciramo sa gostima
Ova tema treba da pomogne onima koji imaju problema sa registracijom
Lijep pozdrav

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Prijeko on Fri 29 Apr - 10:56

Da, imate pravo da se organizujete onako kako želite.
Svaki forum je privatno vlasništvo al ostaje dejstvo o nepristupačnosti - međutim , to svako na svoj način tumači i vidi se ko ima a ko nema dostupnost bilo kojem forumu.
Gazda foruma je taj , koji donosi odluku o otvorenosti ili zatvorenom tipu foruma.
Ovo je moja sugestija a ti shvati kako želiš.
Bio otvoren il ne, ja svakako ne svraćam često i ne tiče me se - samo sam se onako usput javio i u čuđenju ustanovim dimnu iliti željeznu zavjesu.
Toliko od mene

Prijeko
Gost

Na vrh Go down

Komentar by neznanka on Fri 29 Apr - 13:57

Prijeko duso, ako ti ne godi, pa Boze moj ima tonu drugih foruma na koje mozes ici.
Nego, ako uvijek nailazis na zeljezna vrata, zar i drugi put kad odlucis doci, opet nece biti zeljezna vrata? S'toga, nemoj onda ni dolaziti.
Kazes dodjes rijetko, ne moras ni tada ako neces odluciti da budes dio foruma.
Iskreno receno, ne volim kad gosti izviruju i citaju ono sto ja ili bilo ko od registrovanih clanova ima da kaze jer tako se osjecam kao da me neko spijunira.
Brate dragi, registruj se, citaj i pisi ako ti je volja, ako nije, siroko ti polje kako si dosao tako mozes i da izadjes.

neznanka
Expert
Expert

Na vrh Go down

Komentar by Prijeko on Fri 29 Apr - 18:04

neznanka

De ba nemoj da se trudiš objasniti nešto što nisi ni vidjela a ni čula a ako si vidjela i čula, onda se trudiš pišati uz vjetar.
Ovdje sam ja bio al pošto sam dobio trajni ban,čemu se registrovati ?
Čemu se registrovati i pisati 5 il 6 tisuća postova i onda kad se gazdi digne ona stvar - pritisne na trajni ban , ha ?
Ako ne znaš o čemu je stvar, onda se nemoj javljati i uzalud se truditi da tobože pomogneš gazdi , jer to je nepotrebno, zna Razim dobro brinuti sam o sebi .
A to u vezi mog javljanja je bilo motivisano sa strane uzastopnog mijenjanja opcija - čas su teme dostupne, čas nisu , pa opet jesu , pa opet nisu ,.........
Dalje, samo loši i diktatorski forumi su ZATVORENI za slučajne prolaznike, to je moja gesta i to je istina a vi dokažite drugačije.

PS. sa Razimom sam bio i u živo , u njegovoj kući u BiH al ne slažemo se u vezi politike a pogotovo u vezi izdajnika Alije i zbog mog stava sam ja popušio ban, jer Razimaga ne podnosi demokratiju - čitaj;drugačije poimanje istine, drugačije mišljenje, shvatanje ,............

Prijeko
Gost

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Fri 29 Apr - 20:33

Samo registrovani clanovi imaju pravo davati primjedbe a ovi komentari Prijeka su zloupotreba mogucnosti komentarisanja od strane gostiju
Molim vas imajte u vidu da imate druge mogucnosti ako vam se ne svidja kod nas
Pa niko vas ne tjera da se registrujete
Ako vam se ne svidja zasto bi uopste dolazili a necete se registrovati
Slazete se da je zaista glupost kritikovati jedan forum a ne ucestvovati u radu na njemu
nismo idealni i kao svi pravimo greske ali ja clanove stalno pitam da li imaju primjedbe pa da ispravimo ako je moguce
Ne moram neregistrovanim da polazem nikakvog racuna jer kao sto je to na svakom postojecem forumu gosti mogu da se registruju i da se druze sa nama a primjedbe se valjda kasnije daju dok se ispitamo;kako smo, jesmo li ovakvi ili onakvi
Ovo je jedan mali forum gdje se desetak clanova intezivno druze svaki dan i na njihovu inicijativu i trazenje ja ih zelim zastititi
Mi na forumu imamo temu kritike i prijedlozi i tu samo registrovani clanovi imaju pristup
Tako ce biti i dalje a kome se ne svidja siroko mu internetsko polje
Molim vas da se ne javljate sa ovakvim komentarima jer cu ih brisati kao i nasa glavna urednica nenznanka
oni koji imaju bilo kakve probleme sa registracijom izvolite, a ako imate druge primjedbe registrujte se, udjite na forum pa cemo vidjeti sta vas zulja

Jaran

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by neznanka on Sat 30 Apr - 1:24

Prijeko, ne branim nikog, ali ocito za tebe forum i nije, nadji nekud rugu zanimaciju u kojoj ti nece niko smetati. Tamam? Sto bi rekli turci Very Happy
U ostalom, procitaj svoje komentare ovih par predzadnji...ako si banovan ovdje, zasto dolazis? Cak sta vise, zasto bi ti kao jedan banovan clan dolazio da citas ono sto ostali citaju? Hmm...razmisli malo...a ti ako zelis da se pridruzis opet, sigurna sam da si dobro dosao, ako ne zelis, to je tvoja stvar.
Ja nazalost, razumijem sta hoces da kazes ali to je sto je. Pomiri se ili pravi sebi forum onako kako tebi odgovara.

neznanka
Expert
Expert

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 30 Apr - 2:54

ubuduce svaki komentar koji nije vezan za temu ce se brisati
Molim nasu glavnu urednicu neznanku da to obavezno prati i brise komentare koji nisu vezani za ovu temu
Gosti na ovoj temi mogu iznositi samo probleme vezane za registraciju i poteskoce oko toga

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by neznanka on Sat 30 Apr - 2:58

cheers - znas ti da ja to volim Wink
no sikiriki!