Registrovanje, aktiviranje clanstva
Stranica 3/3 • Share •
Stranica 3/3 •
1, 2, 3
Registrovanje, aktiviranje clanstva
First topic message reminder :
Evo otvaram ovu temu za goste jer je izgleda potrebno
Gosti, molim vas da citate sta pise u uputstvu za registraciju prije nego sto zavrsite sa istom
Naime, mnogi od vas se registruju i onda se nikada ne pojave na forumu iz razloga sto nikada nisu aktivirali svoje clanstvo tako sto kliknu na link koji su dobili na svoj e-mail
Koliko puta moram ponoviti, ja necu aktivirati vase clanstvo, naprotiv, nakon 24 sata od vase registracije vasa registracija se ponistava ako u tom periodu ne aktivirate svoje clanstvo
U poslednje vrijeme sam mnogima ponistio registraciju i to samo zbog toga sto nisu na vrijeme aktivirali svoje clanstvo
Za registraciju morate imati ispravnu e-mail adresu
Jaran
Evo otvaram ovu temu za goste jer je izgleda potrebno
Gosti, molim vas da citate sta pise u uputstvu za registraciju prije nego sto zavrsite sa istom
Naime, mnogi od vas se registruju i onda se nikada ne pojave na forumu iz razloga sto nikada nisu aktivirali svoje clanstvo tako sto kliknu na link koji su dobili na svoj e-mail
Koliko puta moram ponoviti, ja necu aktivirati vase clanstvo, naprotiv, nakon 24 sata od vase registracije vasa registracija se ponistava ako u tom periodu ne aktivirate svoje clanstvo
U poslednje vrijeme sam mnogima ponistio registraciju i to samo zbog toga sto nisu na vrijeme aktivirali svoje clanstvo
Za registraciju morate imati ispravnu e-mail adresu
Jaran

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37030
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: Registrovanje, aktiviranje clanstva
no sikiriki!
neznanka- Expert

- Broj komentara: 1878
Postovani potencijalni clanovi
primijetio sam da se registrujete bez vazece e-mail adrese i odmah cu vam reci da tako necete moci aktivirati svoje clanstvo
naime ponistio sam nekoliko puta registraciju istim osobama jer i poslije duzeg vremena nisu aktivirali svoje clanstvo
Zamolio bih vas da ne pokusavate na taj nacin da se registrujete jer vam nece uspjeti bez vazece e-mail adrese
Hvala na razumijevanju
primijetio sam da se registrujete bez vazece e-mail adrese i odmah cu vam reci da tako necete moci aktivirati svoje clanstvo
naime ponistio sam nekoliko puta registraciju istim osobama jer i poslije duzeg vremena nisu aktivirali svoje clanstvo
Zamolio bih vas da ne pokusavate na taj nacin da se registrujete jer vam nece uspjeti bez vazece e-mail adrese
Hvala na razumijevanju

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Ako neko od vas koji me poznaju zeli da se sretne sa mnom u BiH ja sam na raspolaganju
Necu nikoga tuci vec cu castiti kahvom
Necu nikoga tuci vec cu castiti kahvom

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):Ako neko od vas koji me poznaju zeli da se sretne sa mnom u BiH ja sam na raspolaganju![]()
Necu nikoga tuci vec cu castiti kahvom![]()
Ova ti je dobra majke mi !!

drugarica- banovan

- Broj komentara: 4006
1 Muzafer Kevric
2 adnansalkic
Da bi aktivirali svoje clanstvo morate staviti pravu e-mail adresu jer samo tako mozete postati nasi clanovi
2 adnansalkic
Da bi aktivirali svoje clanstvo morate staviti pravu e-mail adresu jer samo tako mozete postati nasi clanovi

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Ako se zelite registrovati morate imati ispravnu e-mail adresu

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Molim vas nesto, ako ste slucajno zaboravili svoj password ili nesto drugo trebate a ne mozete se ulogovati kontaktirajte me
Imate temu na ovom podforumu gdje se mozete javiti kao gost, imate na dnu foruma gdje pise kontakt pa tamo kliknite i slijedite samo ono sto vam tamo pise
Na kraju ima ovaj forum i svoj sluzbeni e-mail a glasi ovako
jaran@brka56.com
Hvala
Imate temu na ovom podforumu gdje se mozete javiti kao gost, imate na dnu foruma gdje pise kontakt pa tamo kliknite i slijedite samo ono sto vam tamo pise
Na kraju ima ovaj forum i svoj sluzbeni e-mail a glasi ovako
jaran@brka56.com
Hvala

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stranica 3/3 •
1, 2, 3
Stranica 3/3