Policijska akcija svjetlost

Stranica 2/2 Previous  1, 2

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Policijska akcija svjetlost

Komentar by jaran on Fri 5 Feb - 23:19

First topic message reminder :

http://posavinatv.com//play.php?vid=724

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Re: Policijska akcija svjetlost

Komentar by Aida on Tue 2 Mar - 20:45

Jarane moj kako se prica po Brckom ,da je velika prijetnja Vehabija cak i stranih Vehabija,ako ih nepuste da ce se svasta desiti u Brckom.Raspitaj se sam dole.Nesmiju dat u javnost izgleda Medije,kuzis

Aida
Veteran
Veteran

Broj komentara: 1276

Na vrh Go down

Re: Policijska akcija svjetlost

Komentar by jaran on Tue 2 Mar - 23:47

Aida (citat):Jarane moj kako se prica po Brckom ,da je velika prijetnja Vehabija cak i stranih Vehabija,ako ih nepuste da ce se svasta desiti u Brckom.Raspitaj se sam dole.Nesmiju dat u javnost izgleda Medije,kuzis

vidis Aida ovakva prica nema neke osnove jer ako je drzava sposobna da posalje 650 policajaca da bi uhapsili 7 vehabija i ako smo se mogli odbraniti u ratu od daleko jaceg agresora tada se mozemo i obracunati i sa vehabijama iako ja smatram da to uopste nije potrebno
vise ima cetnika po BiH koji slobodno setaju i otvoreno ruse BiH pa niko nista
Te price o spremnosti vehabija neko plasira da bi destabilizovao distrikt Brcko koji je nacionalistima trn u oku zbog dobrog poslovanja i samog postojanja
Dakle nemojte ba primati za ozbiljno te neozbiljne i nadasve glupe price o napadu vehabija na Brcko jer je to apsolutno netacno

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Stranica 2/2 Previous  1, 2

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh