oprez prilikom paljenja korova
Stranica 1/1 • Share •
oprez prilikom paljenja korova
Da , sada kada je vrijeme proljecnih radova mnogi pale korove, lisce ili zaostalu klasuru ili drugi zapaljivi otpad na njivama
Zaista je potreban oprez jer znate i sami da se vremenski uslovi mijenjaju vise puta na dan pa ako imamo vjetar eto velike opasnosti od pozara
Zna se da su sume blizu vecini imanja pa je oprez logican
Prije mnogo godina sjecam se da je moj rahmetli otac imao mnogo problema da zaustavi vatru koja se sirila prema obliznjoj sumi i da se zapalila bila bi to velika steta ali i opasnost neslucena
Eto ja sam procitao ovako upozorenje na info portalu pa sam i ja ovdje postavio slicno napisano mojim rijecima
Zaista je potreban oprez jer znate i sami da se vremenski uslovi mijenjaju vise puta na dan pa ako imamo vjetar eto velike opasnosti od pozara
Zna se da su sume blizu vecini imanja pa je oprez logican
Prije mnogo godina sjecam se da je moj rahmetli otac imao mnogo problema da zaustavi vatru koja se sirila prema obliznjoj sumi i da se zapalila bila bi to velika steta ali i opasnost neslucena
Eto ja sam procitao ovako upozorenje na info portalu pa sam i ja ovdje postavio slicno napisano mojim rijecima

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37615
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Stranica 1/1