Trazim

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Trazim

Komentar by Ibrahimovicka on Tue 25 May - 8:49

Hello.ovo je moj prvi put da se registrujem na ovu stranicu. Zelim reci svaka cast onome ko je ovu stranicu napravio. Trazim neku osobu koja je poznavala Ajsu Ibrahimovic iz Rasljana.Ona je umra prije 17 goina,ja sam njena cerka al zelim samo da znam ako imam ikakve familije u Rasljanima.Moim vas ako vasi roditelji znaju neke Ibrahimovice samo da se raspitaju jel neko od njih zna Ajsu Ibrahimovic. Otac joj se zvao Omer a majka Fatima.Puno vam hvala na svemu.

Ibrahimovicka
Novi clan
Novi clan

Broj komentara: 3
Starost: 23
Mjesto: Australia

O meni
Moje pravo ime:

Na vrh Go down

Re: Trazim

Komentar by jaran on Tue 25 May - 9:38

Ibrahimovicka, ja znam ko bi mogao pomoci pa ako budes ovdje dolazila ja cu pokusati uspostaviti kontakt sa njim
Sefik Isanovic je moj rodjak koji zivi u Australiji a rodom je iz Rasljana
Ovdje ima jos jedna clanica na forumu koja ima tamo rodbine pa cemo vidjeti

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37615
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

HEY

Komentar by Ibrahimovicka on Tue 25 May - 10:29

Hey bas mi je drago cuti da mi mozes pomoci,zadnji put kad sam bila U Rasljanima bilo je prije 13 godina,odrasla sam u Bosni al sad zivim u Australiji.I akobogda dolazim u Bosnu sledeci ponedeljak.Molim te ako imas bilo kakvih informacija koje mi mogu pomoci samo mi pisi.

Hvala ti na svemu.

oxxoox

Ibrahimovicka
Novi clan
Novi clan

O meni
Moje pravo ime:

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Tue 25 May - 21:43

Upravo sam poslao e-mail svom rodjaku i ako iko bude znao onda bi to on trebao znati jer je prije rata bio policajac i cesto je gore isao ali tamo je i rodjen pa cemo vidjeti

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by Ibrahimovicka on Wed 26 May - 0:10

Hvala jarane................Nadam se da on zna nesto.hehehe

Ibrahimovicka
Novi clan
Novi clan

O meni
Moje pravo ime:

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Thu 27 May - 12:38

Evo odgovora od moga rodjaka:

Razime dobro kada si se javio i ja tebe i tvoje pozdravljam ja sam na internetu gotovo stalno. Pitas me dali znam kakvu fameliju Ibrahimovic ja znam da u Rasljanima ima Ibrahimovic Hadzip, njegova majka Naila,sestra Hanija. A u tvojoj Brki ima isto famelija Ibrahimovic Cama,Zejna oni stanuju gore blizu Dzemala Pestalica, a ta osoba se nije prestavila i podotovu je u Australiji a ja mislim da sam ti dao dosta podataka . Pozdrav od Sefika

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh