Bijela
Stranica 1/1 • Share •
Bijela
http://posavinatv.com//play.php?vid=1028
Watch "Dokumentarni film o Bijeloj"

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37615
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: Bijela
Odlican video koji je u potpunosti predstavio Bijelu
Imajte strpljenja i pogledajte ovo i vidjecete da se i u BiH moze lijepo zivjeti ako se dobro radi
Imajte strpljenja i pogledajte ovo i vidjecete da se i u BiH moze lijepo zivjeti ako se dobro radi

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
ko zeli da zivi i radi uBosni se moze zivjeti,al slaabo je koji zele da motiku uzmu u ruke i sebi nesto zasiju itd itd.

Aida- Veteran

- Broj komentara: 1276
Mjesto: BRD/BOSNA_BC
Pa nije sve ni u zemljoradnji jer gledajuci ovaj video i reportazu sve zavisi od sposobnosi i volje ljudi da se uspije
Bijela je malo selo ali cisto i uredjeno ali ima i probleme kao i ostala mjesta u regiji koji se moraju rjesavati
Bijela je malo selo ali cisto i uredjeno ali ima i probleme kao i ostala mjesta u regiji koji se moraju rjesavati

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Ja sam navela Jarane itd itd,znaci ne samo zemljotradnja nego u svemu je problem a posla tesko naci da bi se covjek zaposlio!Znas li ti Jarane koliko ih je samo ostavilo zemljoradnju i uzgajanje!mnogi su presli u Gradove sve ostavljajuci,a oni koji i rade jos oko zemlje svoje malo im grad u tome pomaze a mnogo obecaje,a koji bi i zeljeli raditi il obradzivati ,nemaju od cega!Ima ih i koji samo sjede i uzivaju od grada i milostinje a lijeni za raditi!

Aida- Veteran

takav nam mentalitet, samo cekali sadake
ipak ima puno vrijednih ljudi svuda
ipak ima puno vrijednih ljudi svuda

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Naravno da ima koji zele nesto da postignu i da imaju!

Aida- Veteran

Stranica 1/1