Obavjestenja za nase clanove

Stranica 1/3 1, 2, 3  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Obavjestenja za nase clanove

Komentar by jaran on Sat 4 Dec - 13:00

Primijetio sam da neki clanovi dodju na forum ali se nece ulogovati i cim ja udjem na forum bjeze iako se nisu ulogovali
Nema potrebe da bilo ko bjezi, ako zelite uci u forum vi udjite niko vam ne zabranjuje
Ne zabranjujem ni Bebi, Elmi, koji su me na svojim forumima banovali
Nemam nista licno protiv bilo koga pa ne vidim razloga da bjezite
Nisam zlopamtilo iako se ponekad naljutim kao i svako ali forum je mjesto gdje moze svako uci ko postuje pravila istog
Ja prepoznajem IP brojeve iako se kod mnogih mijenjaju ali i tu postoji nacin da znas da je neko koga poznajes
danas je jednostavno nemoguce nekome zabraniti dolazak na forum (ja i ne zabranjujem) jer postoji mnogo nacina da se to uradi bez obzira sto ste nekoga banovali
Zato apelujem na one koji dolaze kao gosti da se uloguju slobodno a neka citaju, komentarisu, ili jednostavno budu na forumu.....njihov izbor

jaran: komentar modifikovan dana: Sat 26 Feb - 11:23; prepravljeno ukupno 1 puta

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37030
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Re: Obavjestenja za nase clanove

Komentar by jaran on Sat 4 Dec - 13:43

Danas je na forumu vecina tema otvorena, eto ne znam zasto sam to ucinio
Dosadjujem se jer je rano jutro i dok cekam moju prvu danasnju kahvu ja se pomalo "igram" na forumu Very Happy

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 5 Dec - 21:29

Najaktivniji clanovi ove sedmice su bili:
jaran 131- 70%

2 Beba 23 - 12%

3 aborre 10 - 5%

4 drugarica 10 - 5%

5 tajna54 8 - 4%

6 mara 4 - 2%

7 Rahman 2 - 1 %

Ovdje je drugarica podbacila, eto odkako je postala sumeja ne zeli vise ovdje komentarisati ccccc

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Fri 10 Dec - 15:07

Ubacio sam jedan novi smajlic-smjehuljak a nalazi se u petoj sekciji, znaci ako kliknete tamo gdje pise pogledaj ostale smjehuljke ovaj se nalazi pod brojem 5
kolt
meni je jako simpatican kolt kolt kolt

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 11 Dec - 23:22

Neke teme su prebacene u arhivu i bice vracene na forum onda kada ih ocistim od neprihvatljivih komentara koje nisu za ovaj forum
Molim vas svoje nesporazume rjesavajte pomocu pp a ako ni to ne zelite imate opciju da nekoga ignorisete i mozete srediti da ni pp ne primate ako ne zelite
Hvala

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 12 Dec - 16:00

Clanovi sa najvise komentara

TOP POSTERS

1 jaran 29997 38%

2 Beba 10751 14%

3 anđeo tuge 7328 9%

4 niko 7060 9%

5 sarmerica 6817 9%

6 sreca 5311 7%

7 Dajana 4545 6%

8 zike 3585 5%

9 zenit 2053 3%

10 tajna54 1966

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Mon 20 Dec - 18:51

Ovako, moze se desiti da budem odsutan neko vrijeme ili da se ne budem dobro osjecao pa sam za administratora dodao dosadasnjeg clana Ultimatum
Nisam ga jos obavijestio ali nema veze vidjece on sam kakav mu je status
Nisam nesto dobar danas a ja se nadam da cu kasnije biti bolje
Lijep pozdrav od Jarana

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Thu 23 Dec - 10:46

Posto nam dolaze novogodisnji praznici zamolio bih vas da svoje cestitke stavljate na ovu temu
http://www.brka56.com/t371-sretna-nova-godina

Cestitke za vjerske praznike mozete postavljati na temama o religiji a prvi vjerski praznik je katolicki Bozic pa cestitajte tamo na podforumu katolicanstvo
http://www.brka56.com/t27-cestitamo-vam-katolicki-bozic

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 1 Jan - 13:10

Zelim da vam nesto kazem...
Svim clanovima sam uputio jednu zajednicku cestitku za Novu 2011 godinu ispred naseg foruma kao glavni administrator i to uvijek radim kada postoji prilika
Naravno saljem i obavijesti i svi oni koji su u svom profilu naznacili da zele primati novosti sa stranice dobiju na svoju e-mail adresu te cestitke, obavijesti koje svaki administrator na stranicama ovakve vrste cini
Naravno do sada nisam imao problema niti se ko bunio ali ovaj puta mi je jedan clan poslao poruku da mu ne saljem cestitke za Novu godinu sa obrazlozenjem da to muslimani ne slave i da tu Novu godinu slavim sam
OK, njegovo misljenje ali ne volim takvo obracanje jer kao sto sam vec rekao svi mi imamo izbor te u svom profilu imamo opciju koju mozemo aktivirati te ne primati forumske obavijesti ako ne zelimo
Ne ulazim u raspravu da li treba slaviti Novu godinu ili ne, to je ipak privatna stvar svakog pojedinca ali zelim istaci da se forumske novosti uvijek salju i slace bez obzira sta neki govorili
zato ako ne zelite primati obavijesti uredite to u svom profilu
Sretna vam svima Nova 2011 godina
Vas Jaran

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Thu 6 Jan - 0:14

Ako ista vise mrzim a to je kada se neko duplo registruje i pokusava da pise pod dva nicka
Naravno vrlo je lahko prepoznati stil pisanja a ja kao administrator imam vise mogucnosti da vidim ko odakle pise i javlja se
Ima osoba koje misle da nas mogu prevariti, ali mogu im poruciti da je to samo privid, odnosno njihova zabluda jer ja pazljivo pratim sta se desava na ovoj stranici a i nasi vjerni clanovi mi daju neke korisne informacije te ja reagujem na vrijeme i kako treba
Zamolio bih te koji vole da na stranicu ulaze pod vise nickova da to ne rade jer cu im blokirati svaki ulaz
Hvala na razumijevanju

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Tue 11 Jan - 16:32

batine ovo je novi smajlic
a prvi kome ga darujem je Drugarica batine batine

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 23 Jan - 23:37

Da vas obavijestim da sam sa liste clanova nase stranice izbrisao clanove koji poslije registracije 30 dana nisu imali nijedan komentar
To cu i ubuduce raditi jer nam ovdje ne trebaju posmatraci vec clanovi koji zele da se sa nama druze
Ima onih koji se nakon registracije nikada vise ne pojave pa se cudim cemu registrovanje ako nece dolaziti i komentarisati
Hvala na razumijevanju a onima koji su brisani sa liste ove stranice mogu poruciti da se mogu ponovo registrovati pod uslovom da budu aktivni
Jaran

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by admin on Thu 27 Jan - 15:06

Pozdrav svima
zamolio bih clanove da na forumu ne koriste vjerske pozdrave jer ovdje ima clanova koji su razlicite vjere i nacija i ja ne bih zelio da se osjecaju neugodno
Ako nismo sigurni ko je pod nekim nickom ja vas molim da izbjegavate vjerske pozdrave
Uvijek se stavite u poziciju onoga drugoga pa cete vidjeti da nije ugodno
Forum je otvoren za sve ljude bez obzira na vjeru, naciju, rasu, pol i slicno
U nadi da cete ovo prihvatiti i razumjeti ja vam se najiskrenije zahvaljujem
Lijep pozdrav

admin
Admin
Admin

Broj komentara: 212

Na vrh Go down

Komentar by admin on Fri 4 Feb - 15:47

Obavjestavam vas da sam na spisak moderatora dodao ime Semir_Ahmetovic
Semir je mlad covjek i ja se iskreno nadam da ce nam pomoci da ova stranica bude bolja nego do sada
Trebamo mladje osobe sa novim idejama i osobe koje mogu privuci-dovesti nove clanove
Ja sam pomalo umoran od svega ovoga jer sam do sada sam sve radio pa nastojim pronaci nekoga ko ce ovo malo pomalo preuzimati te unaprijediti ovaj forum
Semira licno znam i ako bude imao volje da radi ovdje bice nesto
Inace januarka je bolesna duze vrijeme tako da ne mogu jedno vrijeme racunati na nju ali se nadam da ce ozdraviti i poceti sa radom na ovoj stranici
To se i ocekuje od moderatora inace ako nece raditi onda ih zaista i ne trebamo, jel tako
Semire dobrodosao u administraciju brka56

admin
Admin
Admin

Broj komentara: 212

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 27 Feb - 2:47

Posto vidim da clanovi ne posjecuju galeriju niti tamo postavljaju slike ja sam odlucio da cim istekne mjesec dana( do kada sam platio da galerija bude pristupacna za postavljanje slika ) da se na galeriju nece moci vise postavljati slike jer nesto mislim zasto dzaba placati a ne koristiti

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Stranica 1/3 1, 2, 3  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh