Obavjestenja za nase clanove
Stranica 2/3 • Share •
Stranica 2/3 •
1, 2, 3 
Obavjestenja za nase clanove
First topic message reminder :
Primijetio sam da neki clanovi dodju na forum ali se nece ulogovati i cim ja udjem na forum bjeze iako se nisu ulogovali
Nema potrebe da bilo ko bjezi, ako zelite uci u forum vi udjite niko vam ne zabranjuje
Ne zabranjujem ni Bebi, Elmi, koji su me na svojim forumima banovali
Nemam nista licno protiv bilo koga pa ne vidim razloga da bjezite
Nisam zlopamtilo iako se ponekad naljutim kao i svako ali forum je mjesto gdje moze svako uci ko postuje pravila istog
Ja prepoznajem IP brojeve iako se kod mnogih mijenjaju ali i tu postoji nacin da znas da je neko koga poznajes
danas je jednostavno nemoguce nekome zabraniti dolazak na forum (ja i ne zabranjujem) jer postoji mnogo nacina da se to uradi bez obzira sto ste nekoga banovali
Zato apelujem na one koji dolaze kao gosti da se uloguju slobodno a neka citaju, komentarisu, ili jednostavno budu na forumu.....njihov izbor
Primijetio sam da neki clanovi dodju na forum ali se nece ulogovati i cim ja udjem na forum bjeze iako se nisu ulogovali
Nema potrebe da bilo ko bjezi, ako zelite uci u forum vi udjite niko vam ne zabranjuje
Ne zabranjujem ni Bebi, Elmi, koji su me na svojim forumima banovali
Nemam nista licno protiv bilo koga pa ne vidim razloga da bjezite
Nisam zlopamtilo iako se ponekad naljutim kao i svako ali forum je mjesto gdje moze svako uci ko postuje pravila istog
Ja prepoznajem IP brojeve iako se kod mnogih mijenjaju ali i tu postoji nacin da znas da je neko koga poznajes
danas je jednostavno nemoguce nekome zabraniti dolazak na forum (ja i ne zabranjujem) jer postoji mnogo nacina da se to uradi bez obzira sto ste nekoga banovali
Zato apelujem na one koji dolaze kao gosti da se uloguju slobodno a neka citaju, komentarisu, ili jednostavno budu na forumu.....njihov izbor
jaran: komentar modifikovan dana: Sat 26 Feb - 11:23; prepravljeno ukupno 1 puta

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: Obavjestenja za nase clanove
Posto vidim da clanovi ne posjecuju galeriju niti tamo postavljaju slike ja sam odlucio da cim istekne mjesec dana( do kada sam platio da galerija bude pristupacna za postavljanje slika ) da se na galeriju nece moci vise postavljati slike jer nesto mislim zasto dzaba placati a ne koristiti
jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Vjerovatno ste primijetili da ponekad imamo tehnickih problema pa je forum usporen ili ponekad kod nekih od vas 'koci'
To sto vam ponekad 'koci' znam zbog cega, to nas operator ubacuje reklame jer se od necega moraju finansirati a nasi clanovi te reklame ne vide , samo gosti naseg foruma
Dakle ako ponekad "izletimo" sa veze nemojte da brinete jer ovi to brzo poprave pa se za kratko vrijeme mozemo ponovo druziti
To sto vam ponekad 'koci' znam zbog cega, to nas operator ubacuje reklame jer se od necega moraju finansirati a nasi clanovi te reklame ne vide , samo gosti naseg foruma
Dakle ako ponekad "izletimo" sa veze nemojte da brinete jer ovi to brzo poprave pa se za kratko vrijeme mozemo ponovo druziti

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Na ovom forumu nemamo vise moderatora
Na zalost moderatori nisu nista ucinili da se ovaj forum uredi pa sam odlucio da im ukinem status koji su imali na ovom forumu
Na zalost moderatori nisu nista ucinili da se ovaj forum uredi pa sam odlucio da im ukinem status koji su imali na ovom forumu

admin- Admin

- Broj komentara: 212
clan e-smith je banovan i to trajno a razlog je vrijedjanje
Zaista ne razumijem ljude koji ovdje dodju i umjesto da prvo pozdrave i predstave se pocnu vrijedjati bez ikakve osnove
Ocito da ti frustrirani tipovi i menstrualni otpad od ljudi dozive mentalnu erekciju kada to cine, zato moram poruciti svima onima koji misle da ovdje mogu vrijedjati da nas se klone i obilaze u sirokom luku
Zaista ne razumijem ljude koji ovdje dodju i umjesto da prvo pozdrave i predstave se pocnu vrijedjati bez ikakve osnove
Ocito da ti frustrirani tipovi i menstrualni otpad od ljudi dozive mentalnu erekciju kada to cine, zato moram poruciti svima onima koji misle da ovdje mogu vrijedjati da nas se klone i obilaze u sirokom luku

admin- Admin

- Broj komentara: 212
Podforum Za nase najmilije sam prebacio na drugi podforum ...Porodica

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Nasa nova moderatorica je neznanka
izrazila je zelju da sredjuje ovaj forum i ja sam joj izasao u susret
Ako ne bude radila dacu joj otkaz i necu joj davati platu
izrazila je zelju da sredjuje ovaj forum i ja sam joj izasao u susret
Ako ne bude radila dacu joj otkaz i necu joj davati platu

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Podforum za goste je ukinut a teme prebacene na ovaj podforum jer je omoguceno da vide oni koji se nisu ulogovali
Teme o religiji nisu dostupne za goste koji bi citali ali isto tako teme o Brckom i okolini
Teme o religiji nisu dostupne za goste koji bi citali ali isto tako teme o Brckom i okolini

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Zbog mojih nekih eksperimentisanja izgubili smo 573 komentara
zao mi je sto se to desilo
Jos 175 komentara je prije izbrisano neki sa razlogom a neki ne, i tako da ukupna cifra izgubljenih komentara iznosi 748
sutra cu pokusati uraditi backup pa sta bude, danas sam bas pravi baksuz
zao mi je sto se to desilo
Jos 175 komentara je prije izbrisano neki sa razlogom a neki ne, i tako da ukupna cifra izgubljenih komentara iznosi 748
sutra cu pokusati uraditi backup pa sta bude, danas sam bas pravi baksuz

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Evo vratio sam dio komentara ali jos uvijek nedostaju neki

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Dragi nasi clanovi veceras sam uradio nekoliko promjena pa je red da vas upoznam da bi se ubuduce lakse snalazili na forumu
Prvo sam na kategoriji obavjestenja izvrsio razdvajanje tema te ih svrstao u nekoliko podforuma a ako tamo kliknete mozete vidjeti sve te teme ali pod raznim podforumima
drugo;kategorija religija je ukinuta te je otvoren forum na kategoriji ozbiljne teme a tamo sam smjestio bivse forume o svim religijama koje smo do sada imali
dovoljno je da kliknete na bilo koji naziv religije i sve teme koje smo do sada imali vidjecete tamo
Takodje na forumu pozdravi, dobrodoslice, brbljaonica sam izmijenio naslov tako da to sada glasi Dobrodosli a sve teme od pozdrava do birtije su tamo
Ovih dana Neznanka vrsi premjestanje tema sa nekih podforuma jer ih zeli grupisati na prave kategorije i podforume pa bih molio neznanku da nas ovdje na ovoj temi obavijesti kada nesto prebaci da bi se clanovi lakse snalazili ili da na temi koja je prebacena komentarise da bi se vidjelo da je tema prebacena
Tako eto mi ispunjavamo ono sto smo obecali, sve teme koje ne pripadaju nekom podforumu bice prebacene u odgovarajuci a one koje nisu vise aktivne ili aktuelne cemo prebaciti u arhivu a ne brisati
molim vas da pitate mene ili neznanku ako vam bude sta nejasno a mi cemo u najbrzem roku odgovoriti jer i vi imate pravo da ucestvujete u uredjivanju ovog foruma
Isto tako ako budete htjeli da se neka tema vrati slobodno recite pa cemo to sigurno uraditi sto brze
Eto toliko za sada, zelim vam ugodan boravak na ovom forumu na kojem se u poslednje vrijeme osjeti vise svjezine i aktivnosti zahvaljujuci svima vama
Puno hvala i zivjeli
Prvo sam na kategoriji obavjestenja izvrsio razdvajanje tema te ih svrstao u nekoliko podforuma a ako tamo kliknete mozete vidjeti sve te teme ali pod raznim podforumima
drugo;kategorija religija je ukinuta te je otvoren forum na kategoriji ozbiljne teme a tamo sam smjestio bivse forume o svim religijama koje smo do sada imali
dovoljno je da kliknete na bilo koji naziv religije i sve teme koje smo do sada imali vidjecete tamo
Takodje na forumu pozdravi, dobrodoslice, brbljaonica sam izmijenio naslov tako da to sada glasi Dobrodosli a sve teme od pozdrava do birtije su tamo
Ovih dana Neznanka vrsi premjestanje tema sa nekih podforuma jer ih zeli grupisati na prave kategorije i podforume pa bih molio neznanku da nas ovdje na ovoj temi obavijesti kada nesto prebaci da bi se clanovi lakse snalazili ili da na temi koja je prebacena komentarise da bi se vidjelo da je tema prebacena
Tako eto mi ispunjavamo ono sto smo obecali, sve teme koje ne pripadaju nekom podforumu bice prebacene u odgovarajuci a one koje nisu vise aktivne ili aktuelne cemo prebaciti u arhivu a ne brisati
molim vas da pitate mene ili neznanku ako vam bude sta nejasno a mi cemo u najbrzem roku odgovoriti jer i vi imate pravo da ucestvujete u uredjivanju ovog foruma
Isto tako ako budete htjeli da se neka tema vrati slobodno recite pa cemo to sigurno uraditi sto brze
Eto toliko za sada, zelim vam ugodan boravak na ovom forumu na kojem se u poslednje vrijeme osjeti vise svjezine i aktivnosti zahvaljujuci svima vama
Puno hvala i zivjeli

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
U cilju smanjivanja velicine indexa na forumu ucinio sam slijedece prepravke-izmjene
Otvorio sam forum sport te sve vezano za sport prebacio u odredjene podforume a i rekreaciju sam takodje tamo stavio
Enes Celosmanovic (fotomontaze) prebacio sam u pdf Humor
Servisne informacije (o Brckom) prebacio sam na pdf Brcko-Brka, Okolina
Ljubavni oglasi sam stavio na pdf ljubav i sex
Neke ideje oko ovog skracivanja sam dobio od Neznanke koja je od pocetka govorila da skratim index foruma sto ja i cinim
Iskreno se nadam da ce vam ovo pomoci da imate bolju preglednost jer ce velicina foruma (indexa) biti smanjena
Otvorio sam forum sport te sve vezano za sport prebacio u odredjene podforume a i rekreaciju sam takodje tamo stavio
Enes Celosmanovic (fotomontaze) prebacio sam u pdf Humor
Servisne informacije (o Brckom) prebacio sam na pdf Brcko-Brka, Okolina
Ljubavni oglasi sam stavio na pdf ljubav i sex
Neke ideje oko ovog skracivanja sam dobio od Neznanke koja je od pocetka govorila da skratim index foruma sto ja i cinim
Iskreno se nadam da ce vam ovo pomoci da imate bolju preglednost jer ce velicina foruma (indexa) biti smanjena

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Sada imate priliku da vidite sve teme koje smo poslali u Basket-otpad pa ako mislite da neka tema zasluzuje da se ponovo nadje na nekom podforumu izjasnite se pa cemo je vratiti
Prebaceni podforumi; Jedna je BiHi sve vijesti sada su na podforumu politika
Nesto razmisljam da vise ne mijenjam nista..
Naime ako ce neko doci doci ce zbog druzenja na zbog nekih kozmetickih promjena
Prebaceni podforumi; Jedna je BiHi sve vijesti sada su na podforumu politika
Nesto razmisljam da vise ne mijenjam nista..
Naime ako ce neko doci doci ce zbog druzenja na zbog nekih kozmetickih promjena

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Kutak za zene, kutak za muskarce i ljubavni oglasi su premjesteni na podforum ljubav, sex, erotika
Kada kliknete na to vidjecete podforume za muskarce i zene sa svim temama na kojima smo komentarisali s tim da ce neke teme sigurno otici u basket cim neznanka bude imala vremena
Takodje podforum pokidane veze je premjesten na forum humanost-pokidane veze
Kada kliknete na to vidjecete podforume za muskarce i zene sa svim temama na kojima smo komentarisali s tim da ce neke teme sigurno otici u basket cim neznanka bude imala vremena
Takodje podforum pokidane veze je premjesten na forum humanost-pokidane veze

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Sve cestitke koje se ticu religije su prebacene na podforum cestitke i lijepe zelje

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Malo statistike:
Broj komentara : 145307 Poruke po danu : 113.89
Broj tema : 2810 Teme po danu : 2.20
Broj korisnika : 169 Korisnici po danu : 0.13
Forum aktiviran : Subota 27 Oct - 23:31
broj poena za forum
: 4160
Broj komentara : 145307 Poruke po danu : 113.89
Broj tema : 2810 Teme po danu : 2.20
Broj korisnika : 169 Korisnici po danu : 0.13
Forum aktiviran : Subota 27 Oct - 23:31
broj poena za forum
: 4160

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Obavjestavam vas da sam ponovo zatvorio forum za goste jer eksperiment "otvorenog" foruma nije uspio
Nazalost , iako je forum bio dostupan svim gostima nije bilo napretka , cak i nasi redovni clanovi nisu komentarisali
Sta je tu je, idemo dalje pa kako bude
Nazalost , iako je forum bio dostupan svim gostima nije bilo napretka , cak i nasi redovni clanovi nisu komentarisali
Sta je tu je, idemo dalje pa kako bude

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stranica 2/3 •
1, 2, 3 
Stranica 2/3