Obavjestenja za nase clanove

Stranica 3/3 Previous  1, 2, 3

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

Obavjestenja za nase clanove

Komentar by jaran on Sat 4 Dec - 13:00

First topic message reminder :

Primijetio sam da neki clanovi dodju na forum ali se nece ulogovati i cim ja udjem na forum bjeze iako se nisu ulogovali
Nema potrebe da bilo ko bjezi, ako zelite uci u forum vi udjite niko vam ne zabranjuje
Ne zabranjujem ni Bebi, Elmi, koji su me na svojim forumima banovali
Nemam nista licno protiv bilo koga pa ne vidim razloga da bjezite
Nisam zlopamtilo iako se ponekad naljutim kao i svako ali forum je mjesto gdje moze svako uci ko postuje pravila istog
Ja prepoznajem IP brojeve iako se kod mnogih mijenjaju ali i tu postoji nacin da znas da je neko koga poznajes
danas je jednostavno nemoguce nekome zabraniti dolazak na forum (ja i ne zabranjujem) jer postoji mnogo nacina da se to uradi bez obzira sto ste nekoga banovali
Zato apelujem na one koji dolaze kao gosti da se uloguju slobodno a neka citaju, komentarisu, ili jednostavno budu na forumu.....njihov izbor

jaran: komentar modifikovan dana: Sat 26 Feb - 11:23; prepravljeno ukupno 1 puta

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 37030
Mjesto: Brka-Atlanta

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Re: Obavjestenja za nase clanove

Komentar by jaran on Thu 18 Aug - 0:08

Obavjestavam vas da sam ponovo zatvorio forum za goste jer eksperiment "otvorenog" foruma nije uspio
Nazalost , iako je forum bio dostupan svim gostima nije bilo napretka , cak i nasi redovni clanovi nisu komentarisali
Sta je tu je, idemo dalje pa kako bude

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Tue 6 Sep - 1:02

Sada mozete u svoj profil staviti ime drzave odnosno zastave iz koje se javljate ili iz koje poticete
Znaci, kada odete na svoj profil vidjecete mnoge zastave drzava a vi kliknite kraj one u mali kruzic koju zelite
Tada idete dole na kraj svog profila i kliknite POTVRDI
Ako neko ili vi klikne na vas profil vidjece tu zastavu koju ste izabrali
Ako sam neku promasio molim vas javite mi da bih je dodao na listu
Sad sam vidio.....zastave su prevelike pa kad stignem postavicu manje

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Thu 8 Sep - 22:08

Ako zelite da se neka tema vrati iz Basket-Otpad vi samo recite , to nece biti problem
Puno je tema tamo a nismo puno diskutovali
Bolje je da neke vratimo nego da ih ponovo otvaramo

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Thu 3 Nov - 12:32

Svi vi koji ste registrovani trebali bi bar da ponekad posjetite stranicu ili bar koji komentar da ostavite
Ima vas puno koji ste se registrovali ali nikada niste posjetili ovu stranicu
Pitam se samo zasto se uopste registrujete ako ne zelite aktivno ucestvovati u radu ove stranice

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Thu 5 Jan - 22:52

Nekada sam mislio da i teme o sexu otvorim za goste ali to nikada necu uraditi jer ako neko zeli da se nasladjuje sa nasim komentarima neka se registruje i komentarise

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sun 8 Jan - 12:35

bajrektar, posto si vec jednom registrovana izbrisacu tvoj novi profil
dakle, uloguj se pod svojim starim nickom Aida ako zelis biti na forumu

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Wed 18 Jan - 1:56

Ne zamjerite... eto ponovo sam forum zatvorio tako da ga gosti ne mogu vidjeti ali oni koji su registrovani i ulogovani imaju pristup svemu
Ne smatram ovo nesto posebno vaznim u situaciji kada na internetu imamo na stotine foruma ali i svemocni facebook,..... ali eto zatvorio sam iz razloga sto i onako nema nikoga da komentarise pa rekoh zasto bi neki virili i krali teme za neke druge forume

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Mon 6 Feb - 3:04

Obavjestavam sve clanove da je Tajnica promijenila nick u novi koji je : maliandjeo24....moje misljenje je da je taj njjen novi nick bas pravo dobar

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Fri 10 Feb - 0:52

Da samo kazem da mozete postaviti par svojih slika u galeriju jer sam je ponovo aktivirao
Za sada nema puno prostora ali ako budete zainteresovani povecacu kupovinom poena kod provajdera

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Stranica 3/3 Previous  1, 2, 3

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh