Izgled foruma
Stranica 4/4 • Share •
Stranica 4/4 •
1, 2, 3, 4
Izgled foruma
First topic message reminder :
Posto planiramo premjestanje podforuma iz kategorije u kategoriju, premjestanje tema , neke ce se teme jednostavno slati u arhivu ja bih volio da vi date svoje prijedloge kako da to uredimo a da opet bude sve dobro
Naravno ovi praznici koji nadolaze odvlace nam nase clanove koji se spremaju za to ali eto ko god navrati neka nam da neku ideju, svoje misljenje da poslije ne bude ne valja ovo ili ono
Dakle pisite na ovoj temi samo u vezi izgleda foruma
Posto planiramo premjestanje podforuma iz kategorije u kategoriju, premjestanje tema , neke ce se teme jednostavno slati u arhivu ja bih volio da vi date svoje prijedloge kako da to uredimo a da opet bude sve dobro
Naravno ovi praznici koji nadolaze odvlace nam nase clanove koji se spremaju za to ali eto ko god navrati neka nam da neku ideju, svoje misljenje da poslije ne bude ne valja ovo ili ono
Dakle pisite na ovoj temi samo u vezi izgleda foruma

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: Izgled foruma
Hvala na komplimentima, naime puno je vremena potroseno da bi ovaj forum bio ljepsi a ponekad sam istrazujuci na google dobio puno virusa kao sto je to bilo danas ali sam to ocistio a sve u cilju da ovaj forum bude sto ljepsi i sto uredniji a naravno da se i clanovi opuste te da nema napetosti i da se osjecaju sto bolje
Ocekujem vasu podrsku ali i vase prijedloge jer bez vas nema foruma bez obzira kako se zvao
Da samo jos napomenem da duze vremena razmisljam kako urediti portal ali i to ce doci na red
Ocekujem vasu podrsku ali i vase prijedloge jer bez vas nema foruma bez obzira kako se zvao
Da samo jos napomenem da duze vremena razmisljam kako urediti portal ali i to ce doci na red
jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Moram reci da je neznanka dala puno ideja oko sredjivanja foruma inace bi ja to ostavio za neka druga vremena

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Hvala joj na odgovornosti svog statusa, lijepo je urađeno sve. 

drugarica- banovan

- Broj komentara: 4006
Sto ti je reci suradnja 
ma oboje smo radili na tome, nemoj tako jarane.

neznanka- Expert

- Broj komentara: 1878
neznanka (citat):Sto ti je reci suradnja
Ama Minela stvarno si me "natjerala" da radim a bas sam se bio ulijenio
Svaki dan sam nalazio poruku da ovo ili ono uradim a ti si se opet zabavila oko tema koje su bile zrele za otpad a ja nisam stigao da uradim
U svakom slucaju hvala ti na velikoj saradnji i idejama

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Ehh, imam tesku dilemu...naime meni se ne svidjaju znakovi koji obiljezavaju novi i stari komentar a neznanka je odusevljena
Naravno da postujem njeno misljenje jer sam sve izmjene i prijedloge prihvatio sa njene strane ali ovaj prijedlog mi se uopste ne svidja
Zelim vase misljenje o ovim leptiricima pa cu tek onda odluciti o tome
Ako se vama svidja necu ih maknuti a tako bi ih rado maknuo
Pogledajte ovdje neke primjere, ako vam se svidi mogu i ovdje instalirati
http://brka-brcko.forumotion.com/forum
Naravno da postujem njeno misljenje jer sam sve izmjene i prijedloge prihvatio sa njene strane ali ovaj prijedlog mi se uopste ne svidja
Zelim vase misljenje o ovim leptiricima pa cu tek onda odluciti o tome
Ako se vama svidja necu ih maknuti a tako bi ih rado maknuo
Pogledajte ovdje neke primjere, ako vam se svidi mogu i ovdje instalirati
http://brka-brcko.forumotion.com/forum

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Mogli bi znakovi biti bombastiji, ali su mi ovi jako realni jer ih je cura odabrala, a ovaj znak kazuje puno njeznosti i poleta. Jednostavno mi se sviđa.

drugarica- banovan

- Broj komentara: 4006
ja ovde ne primecujem nikakve promjene
zao mi je
zao mi je

Slatka-Plavusa- Clan

- Broj komentara: 102
Slatka-Plavusa (citat):ja ovde ne primecujem nikakve promjene
zao mi je
E treba na promjenama da se radi ako se zeli nesto novo
Kada se svi clanovi ukljuce i daju svoje prijedloge tek onda cemo znati kakav forum zelimo
Evo ovog momenta razbijam glavu kako ovaj forum uciniti jednostavnijim, preglednijim , interesantnijim
Imam neke prijedloge ali nisam bas odusevljen
Naravno....ja cu uvijek nastojati da forum bude bolji ali bez vas svih i vasih prijedloga je uzaludan posao
Ideja je da se smanji index, tj. velicina foruma i da se neki pdf "strpaju", ali je to jako tesko i bojim se da ne napravimo samo gore pa mi poslije valja ispravljati a vremena nemam uvijek ali ni strpljenja

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stranica 4/4 •
1, 2, 3, 4
Stranica 4/4