Trazi se Jukic Alija
Stranica 1/1 • Share •
Trazi se Jukic Alija
Nas clan Boris trazi prijatelja Jukic Aliju
Vise podataka ce napisati Boris a ova tema je vidljiva i onim koji nisu registrovani
Dakle Borise napisi ponovo sve ono sto si meni napisao o Jukic Aliji
Vise podataka ce napisati Boris a ova tema je vidljiva i onim koji nisu registrovani
Dakle Borise napisi ponovo sve ono sto si meni napisao o Jukic Aliji

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: Trazi se Jukic Alija
Puno pozdrava svima.
Tražim prijatelja Jukić Aliju. Zajedno smo služili vojsku u Banja Luci i kasnije zajedno radili jednu sezonu u italijanskoj slastičari u Nordenu u Njemačkoj.
Zadnji smo se put čuli malo prije početka rata kod vas u Bosni. Tada mi se javio iz Austrije, gdje je radio u nekoj drvani i rekao, da se u slučaju, da počne rat odmah vrača nazad u Bosnu.
Od tada je več prošlo nešto godina ali želja, da saznam kako je sa njim i ako je još uopšte živ, svakim je danom sve veča, jer tada smo bili jako dobri prijatelji a dobrih se prijatelja neda zaboravit.
Koliko sam baš juče uspio saznat, da je njegova kuča u Brki, ali da je zaključana i da več dugo vremena u njoj niko ne živi.
Jukić Alija bi sad morao imat cca 43 godine.
Zahvalan sam ljudima, koji su ga več tražili i molim one, koji bi nešto znali, za bilokakvu informaciju.
Lp Boris
Tražim prijatelja Jukić Aliju. Zajedno smo služili vojsku u Banja Luci i kasnije zajedno radili jednu sezonu u italijanskoj slastičari u Nordenu u Njemačkoj.
Zadnji smo se put čuli malo prije početka rata kod vas u Bosni. Tada mi se javio iz Austrije, gdje je radio u nekoj drvani i rekao, da se u slučaju, da počne rat odmah vrača nazad u Bosnu.
Od tada je več prošlo nešto godina ali želja, da saznam kako je sa njim i ako je još uopšte živ, svakim je danom sve veča, jer tada smo bili jako dobri prijatelji a dobrih se prijatelja neda zaboravit.
Koliko sam baš juče uspio saznat, da je njegova kuča u Brki, ali da je zaključana i da več dugo vremena u njoj niko ne živi.
Jukić Alija bi sad morao imat cca 43 godine.
Zahvalan sam ljudima, koji su ga več tražili i molim one, koji bi nešto znali, za bilokakvu informaciju.
Lp Boris
**Boris**- Novi clan

- Broj komentara: 7
Starost: 45
Mjesto: Kopar - Slovenija
Ovako...javio mi se Jukic Nijaz koji ce pokusati malo istraziti i vidjeti o kome se radi
Tesko je pronaci tog covjeka jer jukica ima koliko hocete
Ipak Nijaz ce pokusati pa cemo vidjeti ima li sta od toga
Tesko je pronaci tog covjeka jer jukica ima koliko hocete
Ipak Nijaz ce pokusati pa cemo vidjeti ima li sta od toga

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Hvala jaran.
Ako šta pomaže, nekad se bavio sa boksom, ali samo tako za šport, koliko znam.
Ako šta pomaže, nekad se bavio sa boksom, ali samo tako za šport, koliko znam.
**Boris**- Novi clan

Boris, jos nista mi Nijaz Jukic ne javlja, ne znam da li je sta trazio

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Ja svake toliko pogledam, ako ima išta novo.
Inače sam zbog posla malo kod kuče, samo za vikende.
Lp Boris
Inače sam zbog posla malo kod kuče, samo za vikende.
Lp Boris
**Boris**- Novi clan

E Jukici na koje sam racunao su u zalosti jer im je majka umrla pa nije bio red da ih pitam nista oko Jukica kojeg trazis

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stranica 1/1