Kutak za jugonostalgicare
Stranica 1/1 • Share •
Kutak za jugonostalgicare
29. Novembar je Dan bivse republike Jugoslavije ccc
Otvaram ovu temu za one koji su nostalgicni za bivsom Jugoslavijom
Dakle, ovdje mozete pisati o necemu cega se sjecate iz onog vremena a bilo vam je lijepo, ok mozete pisati i ako je nesto bilo ruzno
mozete pisati pjesme o bivsoj YU, postaviti neki video koji je vezan za temu, youtube ili neki drugi koji sadrzi pjesmu koju neki pjevac pjeva o YU i slicno
Dakle ako ima kakvih nostalgicara za onim vremenima ova tema je za vas
Necu ispravljati niti brisati vase komentare osim ako su u suprotnosti sa pravilnikom nase stranice
Meni licno to nista ne znaci i ne zalim za YU ali eto ima jos jugonostalgicara pa izvolite
Otvaram ovu temu za one koji su nostalgicni za bivsom Jugoslavijom
Dakle, ovdje mozete pisati o necemu cega se sjecate iz onog vremena a bilo vam je lijepo, ok mozete pisati i ako je nesto bilo ruzno
mozete pisati pjesme o bivsoj YU, postaviti neki video koji je vezan za temu, youtube ili neki drugi koji sadrzi pjesmu koju neki pjevac pjeva o YU i slicno
Dakle ako ima kakvih nostalgicara za onim vremenima ova tema je za vas
Necu ispravljati niti brisati vase komentare osim ako su u suprotnosti sa pravilnikom nase stranice
Meni licno to nista ne znaci i ne zalim za YU ali eto ima jos jugonostalgicara pa izvolite

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Stranica 1/1