Pomozimo nasem Brcaku ZORANU PERKANOVICU
Stranica 1/1 • Share •
Pomozimo nasem Brcaku ZORANU PERKANOVICU
Žiro račun za uplatu Zoranu Perkanoviću
NAČIN KAKO UPUTITI DOZNAKU IZ INOZEMSTVA PREKO
PRIVREDNA BANKA SARAJEVO DD SARAJEVO a u svrhu pomoći ZORANU PERKANOVIĆU
Pošiljatelj treba popuniti slijedeće podatke:
ZORAN PERKANOVIĆ, CIGLANE 27, BRČKO DISTRIKT, BIH
IBAN BA391011212005372982
CTO 1212231589
BIC CODE PBSCBA22XXX
Zoran je demobilisani vojnik armije BiH i zivi u veoma teskim uslovima
Molim vas da mu pomognete
uskoro ce dobiti i broj telefona zahvaljujuci dobrim ljudima pa se mozete i direktno cuti sa njim
NAČIN KAKO UPUTITI DOZNAKU IZ INOZEMSTVA PREKO
PRIVREDNA BANKA SARAJEVO DD SARAJEVO a u svrhu pomoći ZORANU PERKANOVIĆU
Pošiljatelj treba popuniti slijedeće podatke:
ZORAN PERKANOVIĆ, CIGLANE 27, BRČKO DISTRIKT, BIH
IBAN BA391011212005372982
CTO 1212231589
BIC CODE PBSCBA22XXX
Zoran je demobilisani vojnik armije BiH i zivi u veoma teskim uslovima
Molim vas da mu pomognete
uskoro ce dobiti i broj telefona zahvaljujuci dobrim ljudima pa se mozete i direktno cuti sa njim

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 36845
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: Pomozimo nasem Brcaku ZORANU PERKANOVICU
http://www.facebook.com/groups/155161961253103/
otvorena je stranica na facebook-u
otvorena je stranica na facebook-u

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
http://www.facebook.com/photo.php?v=340084339351088

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Preduzete su prve akcije na zbrinjavanju ovog demobilisanog borca ABiH i moram reci da sam veoma zadovoljan sa reakcijom mnogih nasih ljudi sirom svijeta a posebno sa Admirom Imsirovicem koji je dosao iz Austrije u Brcko i uzivo se susreo vise puta sa Zoranom i timom koji organizuje pomoc
Ocekuju se nasi prilozi a uskoro ce biti i struja kao i voda u prostoru u kojem zivi Zoran kao i nesto namjestaja
Zoran je jednostavno iznenadjen i ne moze da dodje sebi jer nije ocekivao ovakvu reakciju ljudi
ipak, velika sramota je za JOB (jedinstvena organizacija boraca) sto se nikada nisu udostojili i pomogli jednom borcu kao sto je Zoran
Link na kojem je stranica za pomoc ....na fb
http://www.facebook.com/groups/155161961253103/?notif_t=group_activity
Ocekuju se nasi prilozi a uskoro ce biti i struja kao i voda u prostoru u kojem zivi Zoran kao i nesto namjestaja
Zoran je jednostavno iznenadjen i ne moze da dodje sebi jer nije ocekivao ovakvu reakciju ljudi
ipak, velika sramota je za JOB (jedinstvena organizacija boraca) sto se nikada nisu udostojili i pomogli jednom borcu kao sto je Zoran
Link na kojem je stranica za pomoc ....na fb
http://www.facebook.com/groups/155161961253103/?notif_t=group_activity

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Admir Imsirovic
OVO JE OTISLO NEKIM CLANOVIMA FORUMA PORTALA "SARAJEVO-X"
Postovani....
s obzirom da vec dugo pratim i rado citam Vase postove i komentare i da imate "rejting", obracam Vam se u nadi da cemo dobiti moralnu podrsku i da svojim stecenim autoritetom forumasa SARAJEVO-X, omogucite medijsku paznju na nasem SA-X portalu....
Naime radi se o jednoj osnovanoj grupi na Facebook-u koja je formirana sa ciljem da pomognemo bivsem pripadniku Armije BiH tj. pripadniku interventne jedinice 108 legendarne/215 Viteske brigade ABiH Brcko...
Radi se o nasem velikom patrioti i borcu koji je sa svojih 17 godina uzeo pusku u ruke i "teret rata" iznio na svojim "ledjima" sirom nase drage BiH...od Brcanskog,Gradacackog,Bihackog, Sarajevskog i ratista sa Majevice....tri puta ranjavan.....http://www.facebook.com/photo.php?v=340084339351088
Nas Zoran Perkanovic je sada bez primanja,bez posla, zivi u nemogucim uslovima( pogledati link gore), zaboravljen od nase vlasti...zaboravljen od borackoh udruzenja....zaboravljen od svih....
Na svu srecu mi Brcaci smo oformili grupu "za pomoc Zoranu Perkanovicu"....radimo na tome da mu omogucimo zivot dostojnog covjeka...http://www.facebook.com/profile.php?id ... tif_t=like
ovim zelimo samo malo medijske paznje, zelimo da skrenemo paznju na heroje odbrane nase BiH, koji su zaboravljeni i prepusteni sami sebi na milost i nemilost surove stvarnosti...
a mi gradjani Brckog cemo se pobrinuti da nasem Zoranu obezbijedimo krov nad glavom i zivot kakav zasluzuje....
HVALA
OVO JE OTISLO NEKIM CLANOVIMA FORUMA PORTALA "SARAJEVO-X"
Postovani....
s obzirom da vec dugo pratim i rado citam Vase postove i komentare i da imate "rejting", obracam Vam se u nadi da cemo dobiti moralnu podrsku i da svojim stecenim autoritetom forumasa SARAJEVO-X, omogucite medijsku paznju na nasem SA-X portalu....
Naime radi se o jednoj osnovanoj grupi na Facebook-u koja je formirana sa ciljem da pomognemo bivsem pripadniku Armije BiH tj. pripadniku interventne jedinice 108 legendarne/215 Viteske brigade ABiH Brcko...
Radi se o nasem velikom patrioti i borcu koji je sa svojih 17 godina uzeo pusku u ruke i "teret rata" iznio na svojim "ledjima" sirom nase drage BiH...od Brcanskog,Gradacackog,Bihackog, Sarajevskog i ratista sa Majevice....tri puta ranjavan.....http://www.facebook.com/photo.php?v=340084339351088
Nas Zoran Perkanovic je sada bez primanja,bez posla, zivi u nemogucim uslovima( pogledati link gore), zaboravljen od nase vlasti...zaboravljen od borackoh udruzenja....zaboravljen od svih....
Na svu srecu mi Brcaci smo oformili grupu "za pomoc Zoranu Perkanovicu"....radimo na tome da mu omogucimo zivot dostojnog covjeka...http://www.facebook.com/profile.php?id ... tif_t=like
ovim zelimo samo malo medijske paznje, zelimo da skrenemo paznju na heroje odbrane nase BiH, koji su zaboravljeni i prepusteni sami sebi na milost i nemilost surove stvarnosti...
a mi gradjani Brckog cemo se pobrinuti da nasem Zoranu obezbijedimo krov nad glavom i zivot kakav zasluzuje....
HVALA

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Ovako, pratim akciju pomozimo Zoranu Perkanovicu i mogu da kazem da je to do sada najbolja i najuspjesnija akcija koju su pokrenuli nasi ljudi
Nasa raja se odaziva i pomaze onoliko koliko moze ali i neki poslovni ljudi iz Brckog i okoline
Radovi brzo napreduju i uskoro ce uslovi za zivot biti normalni za ovog demobilisanog borca ABiH
Nasa raja se odaziva i pomaze onoliko koliko moze ali i neki poslovni ljudi iz Brckog i okoline
Radovi brzo napreduju i uskoro ce uslovi za zivot biti normalni za ovog demobilisanog borca ABiH

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Dževad Isić
Najdražim prijateljima
O,prijatelji moji
dugo sam čekao ovaj dan
da i meni jednom zasja u očima sjaj
Iz dubokog mraka sjajem obasjan
o samo da znate kakav je to osjećaj!
U srcu mom vlada sreća
od duboke tame veća.
Osjećam da ponovo živim i dišem
stoga vam ovu pjesmu i pišem.
Život mi je sada k'o najljepši san
u srcu je mom svanuo bolji dan.
Prijatelji moji hvala vam za sve
humani ste bili za mene.
Ova je pjesma posvećena našem sugrađaninu i Brčaku Zoranu!!
Ovu pjesmu je napisao moj sin Izet!
Najdražim prijateljima
O,prijatelji moji
dugo sam čekao ovaj dan
da i meni jednom zasja u očima sjaj
Iz dubokog mraka sjajem obasjan
o samo da znate kakav je to osjećaj!
U srcu mom vlada sreća
od duboke tame veća.
Osjećam da ponovo živim i dišem
stoga vam ovu pjesmu i pišem.
Život mi je sada k'o najljepši san
u srcu je mom svanuo bolji dan.
Prijatelji moji hvala vam za sve
humani ste bili za mene.
Ova je pjesma posvećena našem sugrađaninu i Brčaku Zoranu!!
Ovu pjesmu je napisao moj sin Izet!

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stranica 1/1