Vijesti iz Slovenije
Stranica 8/16 • Share •
Stranica 8/16 •
1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16 
Vijesti iz Slovenije
First topic message reminder :
Umro jedan od najvećih velikana Slovenije

Bivši predsednik i premijer Slovenije Janez Drnovšek umro je noćas u 57.godini, saopšteno je iz njegove kancelarije, prenela je agencija STA.
Drnovšek je, pre otcepljenja Slovenije, bio predsedavajući Predsedništva SFRJ.
Državna radio i televizija su nakon objave vesti u 9 sati, počele da emituju prigodnu muziku i izvode iz bogate političke biografije bivšeg predsednika Slovenije.
Janez Drnovšek - biografija
Janez Drnovšek - slovenački političar (17. maja 1950. Celje - 23. februar 2008 Zaplana). Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Mariboru 1986. godine.
Univerzitet u Bostonu mu je dodelio zvanje počasnog doktora 1996. a Univerzitet u Ilinoisu istu titulu 1999. godine. Diplomatsku karijeru je počeo sedamdesetih u jugoslovenskoj ambasadi u Kairu a kasnije se u Oslu na Institutu za međunarodnu ekonomiku.
Bavio se proučavanjem savremenog svetskog ekonomskog uređenja. Po povratku u zemlju postao je direktor filijale „Ljubljanske banke“ u Trbovlju. U aprilu 1989. godine izabran je za slovenačkog člana Predsednišva SFRJ, a u maju je postao predsednik Predsednišva po rotirajućem principu sa mandatom od godinu dana.
Za vreme oružanog sukoba JNA sa jedinicama TO Slovenije bio je glavni pregovarač. Posle otcepljenja Slovenije od SFRJ i proglašenja nezavisnosti četiri puta je biran za premijera, poslednji put 2000. godine. Na izborima održanim decembra 2002. godine izabran je za predsednika Slovenije sa 56,51% glasova a protivkandidat je bila Barbara Brezigar.
Dužnost je preuzeo od dugogodišnjeg predsednika Milana Kučana. Pored slovenačkog govori i engleski, francuski, španski, nemački, bosanski, hrvatski i srpski jezik. Razveden je. Iz braka ima sina Jašu, i vanbračnu ćerku Nanu Forte.
BOLEST OTKRILI NA RUTINSKOM PREGLEDU
Rak na bubrezima otkriven je 1999. godine. Liječnici su mu odmah jedan bubreg odstranili. Nekoliko godina kasnije bolest se vratila u obliku metastaza, no jedno je vrijeme izbjegavao liječnike i pribjegavao alternativnim metodama. Zadnjih se godina okrenuo pisanju ezoteričnih knjiga koje su doživjele uspjeh, a osnovao je i Pokret za pravdu i razvitak, udrugu preko koje se borio za svoja politička i duhovna shvaćanja, zagovarao vegetarijanstvo i propagirao ekološke ideje, upozoravajući da čovječanstvo ide prema samouništenju ako ne prestane zbog profita i političkih interesa uništavati planet i prirodna bogatstva.
Umro jedan od najvećih velikana Slovenije

Bivši predsednik i premijer Slovenije Janez Drnovšek umro je noćas u 57.godini, saopšteno je iz njegove kancelarije, prenela je agencija STA.
Drnovšek je, pre otcepljenja Slovenije, bio predsedavajući Predsedništva SFRJ.
Državna radio i televizija su nakon objave vesti u 9 sati, počele da emituju prigodnu muziku i izvode iz bogate političke biografije bivšeg predsednika Slovenije.
Janez Drnovšek - biografija
Janez Drnovšek - slovenački političar (17. maja 1950. Celje - 23. februar 2008 Zaplana). Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Mariboru 1986. godine.
Univerzitet u Bostonu mu je dodelio zvanje počasnog doktora 1996. a Univerzitet u Ilinoisu istu titulu 1999. godine. Diplomatsku karijeru je počeo sedamdesetih u jugoslovenskoj ambasadi u Kairu a kasnije se u Oslu na Institutu za međunarodnu ekonomiku.
Bavio se proučavanjem savremenog svetskog ekonomskog uređenja. Po povratku u zemlju postao je direktor filijale „Ljubljanske banke“ u Trbovlju. U aprilu 1989. godine izabran je za slovenačkog člana Predsednišva SFRJ, a u maju je postao predsednik Predsednišva po rotirajućem principu sa mandatom od godinu dana.
Za vreme oružanog sukoba JNA sa jedinicama TO Slovenije bio je glavni pregovarač. Posle otcepljenja Slovenije od SFRJ i proglašenja nezavisnosti četiri puta je biran za premijera, poslednji put 2000. godine. Na izborima održanim decembra 2002. godine izabran je za predsednika Slovenije sa 56,51% glasova a protivkandidat je bila Barbara Brezigar.
Dužnost je preuzeo od dugogodišnjeg predsednika Milana Kučana. Pored slovenačkog govori i engleski, francuski, španski, nemački, bosanski, hrvatski i srpski jezik. Razveden je. Iz braka ima sina Jašu, i vanbračnu ćerku Nanu Forte.
BOLEST OTKRILI NA RUTINSKOM PREGLEDU
Rak na bubrezima otkriven je 1999. godine. Liječnici su mu odmah jedan bubreg odstranili. Nekoliko godina kasnije bolest se vratila u obliku metastaza, no jedno je vrijeme izbjegavao liječnike i pribjegavao alternativnim metodama. Zadnjih se godina okrenuo pisanju ezoteričnih knjiga koje su doživjele uspjeh, a osnovao je i Pokret za pravdu i razvitak, udrugu preko koje se borio za svoja politička i duhovna shvaćanja, zagovarao vegetarijanstvo i propagirao ekološke ideje, upozoravajući da čovječanstvo ide prema samouništenju ako ne prestane zbog profita i političkih interesa uništavati planet i prirodna bogatstva.
Prijeko: komentar modifikovan dana: Sat 23 Feb - 16:11; prepravljeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Re: Vijesti iz Slovenije
cuj opravdanja...bivsa vlada uradila kao da je to opravdanje za lopovluk ma bravo ba za taj vic godine
Nije opravdanje , to je samo dokaz da sistem radi svoj posao i ovdje kad tad odgovorni odgovaraju za svoja djela, što se za BiH ne može reći.
Pa za tebe koji volis bezakonje i nerede je svako pravilo cenzura, jos jednom bravo
Cenzura je ne dozvoljavanje drugačijeg shvatanja, viđenja i prenošenja informacije - što nikakve veze nema sa nezakonjem i neredima !
Nezakonje je izvodio Alija a ti redovno edituješ tu istinu i tome se kaže cenzura ,............... hoćeš li i ovo izbrisat , ha ?
A jel ti mislis da ja moram postavljati sve sto se desava u svijetu i USA, eto niko ti ne brani da postavis to Kao sto vidis to nije tajna u USA cim si i ti mogao doznati
Sam si pisao da je to dužnost administratora a ja sam osporavao a ti si mene nazvao ,.................. pa eto , postavljaj sad sam ,............. i nije stvar da vi u USA to znate o tom slučaju sa djevojčicom , možda u USA vlada cenzura , jer od nekog si se toga naučio.
e vidis toliko si smijesan da se uvijek dobro ismijem kada procitam tvoje komentare
Ma bravo ba, postao si i poznavalac jezika i rijeci a mi iz BiH ne znamo nista
Jarane,.......... ne seri kod ozbiljnih stvari , postavio sam ti ozbiljno pitanje , jer ta riječ ima svoje ozbiljno značenje a tebi je do smijanja i smiješno ti je to ,........... Interpelacija se ovdje često dešava , pada Vlada , padaju ministri i gube se funkcije zbog te riječi interpelacija .
Jedina Vlada koja je izdržala cijeli mandat u Sloveniji je bivša vlada ( 4 godine ) . Bilo je zamjena ministara ( zbog interpelacije ) al je Vlada izdržala svih 4 godine.
Uskoro se izvodi interpelacija na ministricu unutarnjih poslova , zbog izbrisanih i nekih propusta i ako joj uspije dokazati da je radila sve u skladu sa zakonom ,onda ostaje na tom položaju u suprotnom ne.
Interpelaciju uvodi OPOZICIJA i zahtijeva mnogo odgovora na postavljena pitanja - nema cenzure !
Imal toga u BiH ?
Ko je još funkciju na osnovu toga izgubio ?
Jel ti još smiješno , il ti je smiješno to što u BiH nikad niko nizašta ne snosi odgovornost ?!
Gost- Gost
Moj Prijeko, svaku vijest koju neko postavi a baca negativno svjetlo na Sloveniju ti reagujes kao da ti je neko u dupe gurnuo ljutu feferonu
Nauci se jednom da nigdje nije idealno i da svi rade neke stvari koje su negativne i koje obican covjek treba da osudjuje
Ako trazis da imas svoje misljenje onda trebas biti fer pa dozvoliti i drugima da misle drugacije a ne nas omalozavati kao da smo djeca i nista ne znamo
A pitati me sta znaci ova ili ona rijec je stvarno mizerno, de se malo saberi pa da ozbiljno diskutujemo
Tebe kao ozbiljnog diskutanta iz svake diskusije eliminise to sto sve sagovornike nastojis da oamalovazis i napravis smiesnim, jer sebe smatras nadravnim
Znam da do tvog mentalnog sklopa ovo nece doprijeti i da dzaba pisem , ali eto da pokusam ili u najmanju ruku da se pise nesto
Nauci se jednom da nigdje nije idealno i da svi rade neke stvari koje su negativne i koje obican covjek treba da osudjuje
Ako trazis da imas svoje misljenje onda trebas biti fer pa dozvoliti i drugima da misle drugacije a ne nas omalozavati kao da smo djeca i nista ne znamo
A pitati me sta znaci ova ili ona rijec je stvarno mizerno, de se malo saberi pa da ozbiljno diskutujemo
Tebe kao ozbiljnog diskutanta iz svake diskusije eliminise to sto sve sagovornike nastojis da oamalovazis i napravis smiesnim, jer sebe smatras nadravnim
Znam da do tvog mentalnog sklopa ovo nece doprijeti i da dzaba pisem , ali eto da pokusam ili u najmanju ruku da se pise nesto

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 36827
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
jaran (citat):Moj Prijeko, svaku vijest koju neko postavi a baca negativno svjetlo na Sloveniju ti reagujes kao da ti je neko u dupe gurnuo ljutu feferonu
Lažeš i to sustavno , meni ne smeta nikakva negativna vijest , jer ovdje vijesti takvih ima koliko hoćeš i sam sam napisao šta uskoro čeka ministricu Kresalovu.
Stvar je u tvom negativnom stavu do Slovenaca , pišeš da su gadovi i sl. nije stvar u negativnim dešavanju u Sloveniji već je stvar do tvog omalovažavanja svega što nije muslimansko iliti Bošnjačko .
Pokaži postove gdje ja omalovažavam članove - ako ti sebe poistovjećuješ sa nekim Alijo, to se kod mene ne broji .jaran (citat):
Pokaži post sa jasnim datumom pisanja, da vidimo gdje ja koga omalovažavam.
A ti si čak i omalovažačke stihove postavio , a kad sam se ja javio da ću postaviti o Aliji , šta se je desilo ?
Jel mogu podjebatorske stihove postaviti o Aliji , yebat ga, to je samo jedan čovjek - za razliku gdje ti opisuješ čitavu naciju ?
Može li jarane ?
Riječ ima svoje značenje i ponovo te pitam : jel ima toga u BiH ?jaran (citat):
Šta si se okačio na riječ , pitanje je jel se ona provodi u BiH ?
jaran (citat):
Ponavljam ; pokaži gdje omalovažavam ?
Gost- Gost
Znao sam da neces shvatiti....ok nije ni vazno bitno je da sam pokusao

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
'Slovenija obustavlja rad povjerenstva za arbirtažu'
Ljubljana, 05.03.2009., 18:24 | T.V.
Slovenski premijer Borut Pahor izjavio je danas da Slovenija obustavlja rad svoga dijela mješovitog povjerenstva za pripremu arbitraže o graničnim pitanjima s Hrvatskom.
Borut Pahor (Foto: Reuters)
'Na osnovi izvješća o radu povjerenstva koje je podnio supredsjedatelj Miha Pogačnik ocijenili smo da je povjerenstvo iscrpilo svoje mogućnosti i da treba zaključiti svoj rad', rekao je Pahor.
>> Pahor: Vidim svjetlo na kraju tunela
>> Pahor predložio odgodu za RH
Međudržavno slovensko-hrvatsko povjerenstvo za pripremu arbitraže, u kojemu su bili istaknuti stručnjaci za međunarodno pravo iz Hrvatske i Slovenije, osnovano je na temelju odluka slovenske i hrvatske vlade nakon sastanka predsjednika dviju vlada Ive Sanadera i Janeza Janše 25. kolovoza 2007. na Bledu.
Ono je trebalo uskladiti elemente bilateralnog dogovora kako bi se neriješeno granično pitanje predalo međunarodnoj pravosudnoj ustanovi.
Predsjednik hrvatske vlade Ivo Sanader na nedavnu je susretu s Pahorom u Mokricama predložio da spomenuto povjerenstvo održi još jedan sastanak, rekavši da, dok ono ne završi rad, nije uputno iznositi nove inicijative o rješenju graničnog spora.
Ljubljana, 05.03.2009., 18:24 | T.V.
Slovenski premijer Borut Pahor izjavio je danas da Slovenija obustavlja rad svoga dijela mješovitog povjerenstva za pripremu arbitraže o graničnim pitanjima s Hrvatskom.
Borut Pahor (Foto: Reuters)
'Na osnovi izvješća o radu povjerenstva koje je podnio supredsjedatelj Miha Pogačnik ocijenili smo da je povjerenstvo iscrpilo svoje mogućnosti i da treba zaključiti svoj rad', rekao je Pahor.
>> Pahor: Vidim svjetlo na kraju tunela
>> Pahor predložio odgodu za RH
Međudržavno slovensko-hrvatsko povjerenstvo za pripremu arbitraže, u kojemu su bili istaknuti stručnjaci za međunarodno pravo iz Hrvatske i Slovenije, osnovano je na temelju odluka slovenske i hrvatske vlade nakon sastanka predsjednika dviju vlada Ive Sanadera i Janeza Janše 25. kolovoza 2007. na Bledu.
Ono je trebalo uskladiti elemente bilateralnog dogovora kako bi se neriješeno granično pitanje predalo međunarodnoj pravosudnoj ustanovi.
Predsjednik hrvatske vlade Ivo Sanader na nedavnu je susretu s Pahorom u Mokricama predložio da spomenuto povjerenstvo održi još jedan sastanak, rekavši da, dok ono ne završi rad, nije uputno iznositi nove inicijative o rješenju graničnog spora.

Beba- Top poster

- Broj komentara: 10846
Starost: 40
Mjesto: Ni na nebu ni na zemlji
O meni
Moje pravo ime:
Interesantno, a kazu komunizam bio dobar
Za zločin kriva JNA, ne partizani"
7. mart 2009. | 00:48 | Izvor: B92
Ljubljana -- Predsednik Saveza boraca Slovenije kaže da za masovna ubistva, nakon Drugog svetskog rata, nisu krivi partizani nego Jugoslovenska armija.
Nakon što je u Sloveniji, u blizini Laškog, u rudniku Barbarinom rovu pronađena još jedna masovna grobnica sa ostacima više stotina ljudi pobijenih nakon završetka Drugog svetskog rata, predsednik Saveza boraca Slovenije Janez Stanovnik, za slovenačku POP TV, kaže da iza tih zločina stoji Jugoslovenska armija.
"Partizanska vojska je bila raspuštena marta 1945. godine i uključena u Jugoslovensku armiju. Radila je pod komandom vrhovnog komandanta i ne više pod komandom slovenačkog glavnog štaba", rekao je u petak Janez Stanovnik.
On je dodao da su ta ubistva bila vansudska, nezakonita i zločinačka. "I mi taj zločin osuđujemo", rekao je Stanovnik.
Istovremeno je potpredsednik stranke Nova Slovenija Anton Kokalj ubeđen da su "naslednici i nosioci takozvanih zasluga NOB morali da znaju šta se dešavalo, ali su 60 godina ćutali.
Zbog tog ćutanja o posleratnim ubistvima, Kokalj od njih traži da se odreknu svojih boniteta i privilegija, posebno zato što su bili plaćeni da 60 godina ćute o ubistvima za koja su znali.
"Pobednici koji su se, nakon završenog rata, na takav način iživljavali nad neosuđenim i nenaoružanim ljudima, ne zaslužuju ime pobednika", rekao je Kokalj.
U međuvremenu se, na pozive policije, već odazivaju pojedinci koji žele da pomognu u nalaženju više podataka o ovoj masovnoj grobnici. Svi koji budu policiji dali dodatne informacije, ostaće anonimni, jer policija smatra da će se samo tako ti ljudi usuditi da ispričaju ono što nisu smeli godinama nakon Drugog svetskog rata.
"Za nas su pre svega važni neposredni izvori i naravno bilo kakvi dokumenti, ako ih možda iko čuva i ako se odnose na posleratna ubistva. Ako su još uvek živi ljudi, koji su bili u neposrednom kontaktu sa žrtvama u rudniku Barbarin rov, onda su za njih slike koje gledaju ovih dana u medijima, nepredstavljiv teret", navodi slovenačka policija.
"Ako se odluče da progovore, neka se obrate najbližoj policijskoj stanici, direktno Policijskoj upravi Celje ili Generalnoj policijskoj upravi Slovenije. Jako važne podatke bi mogli da nam posreduju i ljudi koji su kasnije morali da zatvaraju taj rudnik betonskim pregradama i nasipavanjem ilovice", dodaje se u saopštenju.
Za zločin kriva JNA, ne partizani"
7. mart 2009. | 00:48 | Izvor: B92
Ljubljana -- Predsednik Saveza boraca Slovenije kaže da za masovna ubistva, nakon Drugog svetskog rata, nisu krivi partizani nego Jugoslovenska armija.
Nakon što je u Sloveniji, u blizini Laškog, u rudniku Barbarinom rovu pronađena još jedna masovna grobnica sa ostacima više stotina ljudi pobijenih nakon završetka Drugog svetskog rata, predsednik Saveza boraca Slovenije Janez Stanovnik, za slovenačku POP TV, kaže da iza tih zločina stoji Jugoslovenska armija.
"Partizanska vojska je bila raspuštena marta 1945. godine i uključena u Jugoslovensku armiju. Radila je pod komandom vrhovnog komandanta i ne više pod komandom slovenačkog glavnog štaba", rekao je u petak Janez Stanovnik.
On je dodao da su ta ubistva bila vansudska, nezakonita i zločinačka. "I mi taj zločin osuđujemo", rekao je Stanovnik.
Istovremeno je potpredsednik stranke Nova Slovenija Anton Kokalj ubeđen da su "naslednici i nosioci takozvanih zasluga NOB morali da znaju šta se dešavalo, ali su 60 godina ćutali.
Zbog tog ćutanja o posleratnim ubistvima, Kokalj od njih traži da se odreknu svojih boniteta i privilegija, posebno zato što su bili plaćeni da 60 godina ćute o ubistvima za koja su znali.
"Pobednici koji su se, nakon završenog rata, na takav način iživljavali nad neosuđenim i nenaoružanim ljudima, ne zaslužuju ime pobednika", rekao je Kokalj.
U međuvremenu se, na pozive policije, već odazivaju pojedinci koji žele da pomognu u nalaženju više podataka o ovoj masovnoj grobnici. Svi koji budu policiji dali dodatne informacije, ostaće anonimni, jer policija smatra da će se samo tako ti ljudi usuditi da ispričaju ono što nisu smeli godinama nakon Drugog svetskog rata.
"Za nas su pre svega važni neposredni izvori i naravno bilo kakvi dokumenti, ako ih možda iko čuva i ako se odnose na posleratna ubistva. Ako su još uvek živi ljudi, koji su bili u neposrednom kontaktu sa žrtvama u rudniku Barbarin rov, onda su za njih slike koje gledaju ovih dana u medijima, nepredstavljiv teret", navodi slovenačka policija.
"Ako se odluče da progovore, neka se obrate najbližoj policijskoj stanici, direktno Policijskoj upravi Celje ili Generalnoj policijskoj upravi Slovenije. Jako važne podatke bi mogli da nam posreduju i ljudi koji su kasnije morali da zatvaraju taj rudnik betonskim pregradama i nasipavanjem ilovice", dodaje se u saopštenju.

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Opet miješaš babe i žabe , jedno je komunizam a drugo je revanšizam , nemoj misliti da poslije rata nije bilo revanšizma i poslije 1945 je toga bilo svugdje.
Ponovo se vraćaš sa svojim cinizmom.
Tebi nije poznato da se je u ovom slučaju dešavalo svašta , pa i opcija , da su te stradalnike vratili Englezi ( saveznici u proleterijatu ) iz Austrije, jer su ti stradalnici pobjegli iz tadašnje Yugoslavije - pošto su izgubili rat .
Gost- Gost
Prijeko (citat):Interesantno, a kazu komunizam bio dobar
Opet miješaš babe i žabe , jedno je komunizam a drugo je revanšizam , nemoj misliti da poslije rata nije bilo revanšizma i poslije 1945 je toga bilo svugdje.
Ponovo se vraćaš sa svojim cinizmom.
Tebi nije poznato da se je u ovom slučaju dešavalo svašta , pa i opcija , da su te stradalnike vratili Englezi ( saveznici u proleterijatu ) iz Austrije, jer su ti stradalnici pobjegli iz tadašnje Yugoslavije - pošto su izgubili rat .
Komandant bio komunista, partija bila jedna partija, a sve se uradilo sa njihovim znanjem
Eto ti stalno mijesas
ubiti na hiljade ljudi se ne moze okarakterisati samo kao revansizam, to je daleko vece

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):
Komandant bio komunista, partija bila jedna partija, a sve se uradilo sa njihovim znanjem
Eto ti stalno mijesas
ubiti na hiljade ljudi se ne moze okarakterisati samo kao revansizam, to je daleko vece
Desio se je zločin i to nema nikakvog opravdanja !
Ja samo pokušavam objasniti neke stvari , koje vama na forumu nisu jasne a pogotovo vama koji ste preko bare : Generalissimo Franco je u španskom civilnom ratu skrivio/napravio ogromno pokolja.Kad je bio kraj pokolja, isti Franco je postavio spomenik sa riječima: "Drugovima......." i nije se više debatiralo ,.................. do rata u Hrvatskoj , kad su Tuđmana u medijima poistovjećivali sa Francom ( ko se toga sjeća još ?)
. Francuzi su po 2 svjetskom ratu pobili mnoge , koji su kao sudjelovali sa okupatorom. Pobili i nema više priče , niko ni prdnut o tome ne smije .U Njemačkoj su pobijali sudionike u okupatorskoj vojsci , kao pacove, bilo je i javnog vješanja , Italija ( fojbe ) a i tamo su okupatorske sudionike tamanili , Austrija, Hrvatska ,......... Rusija ,............ma niko ni prdnut ne smije više o tome ,............. samo se eto u Sloveniji diže prašina .
Tebi i ostalim ja prenosim svoje mišljenje i za kraj ; sve dosadašnje vlasti su ćutale o tome a vladajuća stranka je nasljednica komunizma i eto ona je to pustila u javnost - dala je zeleno svjetlo , ........................ po mom tu treba postaviti spomenik i završena priča .
Gost- Gost
Ma ja ba, nama nije nista jasno, eto u pravu si, sada budi rahat

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):Ma ja ba, nama nije nista jasno, eto u pravu si, sada budi rahat
Vama preko bare nije mnogo šta jasno i to je dejstvo .
To što mi sad znamo , to ćete vi uskoro osjetiti - na žalost .
Vi imate samo dvije istine i u tome je sav vaš čar - vrijeme će pokazati koliko laži je prezentirano vama u `meriki
Slovenija je nevažna država, jedna kapljica u moru a koliko je USA govana ostavila po svijetu ,.............. i to će uskoro na vidjelo .
A to što si ti postavio ; šta su komunisti uradili ,...........
Ti si stariji i trebao bi znati da je poslije rata postojao prijeki sud i smrtna kazna i treba se priupitat jesul ti ljudi ( te žrtve komunizma ) i sami pravili zločine .
Takva pitanja se ovdje postavljaju i dok se to ne riješi , ne treba trćati pred rudu .
Komunisti su po prijekom sudom to rješavali ( tada ) a ti bi evo sad to isto uradio ,.................. sačekaj malo , sačekaj da se ustanovi ko , kada , zašto , koga ,.................
Gost- Gost
Vama preko bare nije mnogo šta jasno i to je dejstvo
Vec sam priznao da nam nije jasno
sve si u pravu

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):
Vec sam priznao da nam nije jasno![]()
sve si u pravu
Nije zgoreg ako ti opet ponovim :
Vama preko bare nije mnogo šta jasno i to je dejstvo .
To što mi sad znamo , to ćete vi uskoro osjetiti - na žalost .
Vi imate samo dvije istine i u tome je sav vaš čar - vrijeme će pokazati koliko laži je prezentirano vama u `meriki
Slovenija je nevažna država, jedna kapljica u moru a koliko je USA govana ostavila po svijetu ,.............. i to će uskoro na vidjelo .
Gost- Gost
Ma evo opet da ponovim, nije mi nista jasno im jedva cekam da nam ti pojasnis, jel dovoljno 

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):Ma evo opet da ponovim, nije mi nista jasno im jedva cekam da nam ti pojasnis, jel dovoljno
Nije problem u tome , nije problem to što ti postaviš , problem su tvoje upadice :
Jel sad šta jasnije ?
Gost- Gost
Prijeko (citat):jaran (citat):Ma evo opet da ponovim, nije mi nista jasno im jedva cekam da nam ti pojasnis, jel dovoljno
Nije problem u tome , nije problem to što ti postaviš , problem su tvoje upadice :Interesantno, a kazu komunizam bio dobar
Jel sad šta jasnije ?
A sto ti to smeta/
A ti ih ne pravis i ne podjebavas
uostalom nije tebi licno upuceno, jebes komunizam

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stranica 8/16 •
1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16 
Stranica 8/16