Nijaz Durakovic , Zlatko Lagumdzija ili Zeljko Komsic
Stranica 1/3 • Share •
Stranica 1/3 • 1, 2, 3 
Nijaz Durakovic , Zlatko Lagumdzija ili Zeljko Komsic
znate i sami da je sada predsjednik SDP-a u BiH Zlatko Lagumdzija i da ima puno prituzbi na njegov rad od strane clanova ali i drugih koji su indirektno vezani za SDP
licno sam upoznao Durakovica i par puta sam sjedio u njegovom drustvu (cuganje) i mogu samo da kazem da je cova veliki potencijal
Lagumdziju sam vidio par puta ali vise od pozdrava nisam nikada razmijenio vise rijeci mada mislim da on daleko manje cini nego sto moze
Ne znam sta da vam kazem, jer ja nisam clan SDP-a, ali mozemo govoriti o toj partiji i predsjedniku jer ipak ta partija ima vazan uticaj na politicka zbivanja u BiH
Eto ako bi se morao opredijeliti za jednod od njih ja bi ovaj puta bio za Durakovica
licno sam upoznao Durakovica i par puta sam sjedio u njegovom drustvu (cuganje) i mogu samo da kazem da je cova veliki potencijal
Lagumdziju sam vidio par puta ali vise od pozdrava nisam nikada razmijenio vise rijeci mada mislim da on daleko manje cini nego sto moze
Ne znam sta da vam kazem, jer ja nisam clan SDP-a, ali mozemo govoriti o toj partiji i predsjedniku jer ipak ta partija ima vazan uticaj na politicka zbivanja u BiH
Eto ako bi se morao opredijeliti za jednod od njih ja bi ovaj puta bio za Durakovica
jaran: komentar modifikovan dana: Tue 25 Mar - 21:05; prepravljeno ukupno 1 puta

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37622
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Re: Nijaz Durakovic , Zlatko Lagumdzija ili Zeljko Komsic
Duraković je davno potrošio svoje potencijale i on u politici nema šta tražiti a Lagumdžija upravo troši zadnje atome snage u opstoju svoje ličnosti - dakle , ni jedan nema šanse u vođenju SDP.
Ostaje onaj mladić iz Sarajeva - što smeta svim nacionalistima, to je onaj što ima volju i znanje da udruži sve BiH državljane - nevezano na vjeru
Ostaje onaj mladić iz Sarajeva - što smeta svim nacionalistima, to je onaj što ima volju i znanje da udruži sve BiH državljane - nevezano na vjeru
Gost- Gost
Ako mislis na Komsica i ja se slazem, samo kakvi su Balkanci tesko ce ici ali steta

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):Ako mislis na Komsica i ja se slazem, samo kakvi su Balkanci tesko ce ici ali steta
Ne znam kako se preziva, znam da je Željko a nije Arkan
Evo i slika , tu je negdje sa komunističkom kravatom

Gost- Gost
Evo dodao sam Komsica , zaboravio sam na njega ali mislim da nije kasno
Durakovica sam stavio u naslov samo zbog toga sto sam htio da ga uporedite sa Lagumdzijom, a on odavno nije u SDP-u
Dakle, idemo raspravljati o ideji da na celo SDP-a dodje Zeljko komsic
Sta mislite da li bi on sa SDP-om mogao napraviti vise tako da privuce sve nacionalnosti i konacno da BiH krene naprijed
Durakovica sam stavio u naslov samo zbog toga sto sam htio da ga uporedite sa Lagumdzijom, a on odavno nije u SDP-u
Dakle, idemo raspravljati o ideji da na celo SDP-a dodje Zeljko komsic
Sta mislite da li bi on sa SDP-om mogao napraviti vise tako da privuce sve nacionalnosti i konacno da BiH krene naprijed

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Bez DA LI BI 
Odoh ja polako na posao a njemu i ostalim ugodnu noć ,..............
Odoh ja polako na posao a njemu i ostalim ugodnu noć ,..............
Gost- Gost
Bez DA LI BI
Zasto, pa to je samo pitanje i treba bas pitati
Jr ipak je BiH specificna i tesko je nama ugoditi

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
To je što se mene tičejaran (citat):Bez DA LI BI
Zasto, pa to je samo pitanje i treba bas pitati
Jr ipak je BiH specificna i tesko je nama ugoditi
Jedino je žalosno , što je on u manjini i što ljudi u njemu ne vide prije svega ljudskost
Gost- Gost
Jedino je žalosno , što je on u manjini i što ljudi u njemu ne vide prije svega ljudskost
Nije to, vec zato sto je clan SDP a sef mu je Lagumdzija

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):Jedino je žalosno , što je on u manjini i što ljudi u njemu ne vide prije svega ljudskost
Nije to, vec zato sto je clan SDP a sef mu je Lagumdzija
Jesil si se ti kad pitao zašto je on u SDP ?
Zašto nije recimo u HDZ ?
Gost- Gost
A zasto bi morao biti u HDZ-u?
Sta mislis koliko se ljudi slaze sa politikom HDZ-a?
Mnogi su tamo iz interesa
Ja nikada ne bi bio u nacionalnoj stranci, nikada iako sam imao ponuda kada su nastajale , u ratu pa i poslije rata
Ni meni ne odgovara politika koju vode nacionalne stranke
Ja nikada ne bi bio u nacionalnoj stranci, nikada iako sam imao ponuda kada su nastajale , u ratu pa i poslije rata

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):A zasto bi morao biti u HDZ-u?
Ne bi morao biti , samo to jasno govori da je čovjek prije svega Bosanac i ko je takav , on će i da voli BiH.
Svi ostali ganjaju erničku pripadnost i zviždi se njima za BiH
Gost- Gost
uvijek je bilo interescija pa i dan danas toga imas u svim strankama na "tone'
U bivsem SKJ-u 90 % je bilo iz interesea i zbog toga sto nije mogao biti na polozaju ako nisi clan neke stranke
Eto tako pada tvoja teza zasto je on u SDp-u a ne u HDZ-u, jer pripadnost jednoj stranci ti ne garantuje da si patriota
U mnogim strankama ima ljudi koji su sigurno patriote i zato ne treba generalizovati
Samo su djela dokaz, a sada nemoj da me hvatas za ove zadnje rijeci i da kazes zar Zeljko nema dobra djela, prvo dobro procitaj ovo gore sto sam napisao
U bivsem SKJ-u 90 % je bilo iz interesea i zbog toga sto nije mogao biti na polozaju ako nisi clan neke stranke
Eto tako pada tvoja teza zasto je on u SDp-u a ne u HDZ-u, jer pripadnost jednoj stranci ti ne garantuje da si patriota
U mnogim strankama ima ljudi koji su sigurno patriote i zato ne treba generalizovati
Samo su djela dokaz, a sada nemoj da me hvatas za ove zadnje rijeci i da kazes zar Zeljko nema dobra djela, prvo dobro procitaj ovo gore sto sam napisao

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):uvijek je bilo interescija pa i dan danas toga imas u svim strankama na "tone'
Et , ono dole neću ni da komentariše, komentarisat ću samo prve rečenice
Ne kontam kakvu to on interes ima ako je u SDP ?
U bivšem SKJ , pa zar nije to i dan danas ?
Ako nisi član vladajuće stranke , nema prolaza nigdje !
Moja teza je da on nije u HDZ , jer nije nacionalista - prije svega je BOSANAC - pa tek sve ostalo.
Imal ko iz SDA , HDZ , SDS ili Dodikove stranke da se smatra BOSANCOM ?
Gost- Gost
Pa sta ti mislis?
heheh eto ispade da su bosanci samo u SDP-u
I zapamti nesto, svako ima svoj interes pa tako i Komsic i ne treba idealizovati nikoga
Tako su i Tita digli u nebesa oni koji su imali interesa, ali ga danas 'nabijaju' na neku stvar
heheh eto ispade da su bosanci samo u SDP-u
I zapamti nesto, svako ima svoj interes pa tako i Komsic i ne treba idealizovati nikoga
Tako su i Tita digli u nebesa oni koji su imali interesa, ali ga danas 'nabijaju' na neku stvar

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stranica 1/3 • 1, 2, 3 
Stranica 1/3