SOKANTNE VIJESTI ...

Stranica 11/25 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Go down

SOKANTNE VIJESTI ...

Komentar by Dajana on Sun 28 Oct - 20:52

First topic message reminder :

evo dragi moji,nesto sam citala,nisam znala gdje da stavim ovu strahotu,a zelim da cujem i vase misljenje o ovom dogadjaju

Pedofilska 'Sodoma i Gomora' kraj Doboja

Božena M. Majka 13-godišnje žrtve J.M. brani zločince, a kćeri se srami: 'Pa što ako su je skidali i malo pipkali, nisu je

Nenad Tegetlija, 41-godišnjak iz sela Pećnika u dobojskoj regiji, seksualno je zlostavljao svoju 13-godišnju nećakinju. Osuđen je na tri godine zatvora. Mirko Jovanović, 25-godišnjak iz susjednoga sela pipkao je drugu djevojčicu i osuđen je na dvije godine zatvora.

Bećir Hodžić ima 59 godina, Ante Grabovac 72 godine, Miloš Nedić 31, Konstantin Trivučević star je 65, Slobodan Pančić 29, a Petar Bjeličević čak 79 godina. I njih je, kao i Tegetliju i Jovanovića, zbog seksualnoga zlostavljanja djevojčica osudio Okružni sud u Doboju.

A 20-godišnji Srđan Kukić, tri godine stariji Danijel Gunjević, 21-godišnjaci Branislav Đurđević i Sanjim Simić, vršnjaci stari 42 godine Novak Damjanović i Nenad Radojčić te Milivoj Ilišković osuđeni su na istome sudu zbog "običnih" silovanja. Njihove su žrtve bile starije od 14 godina... Sve te presude silovateljima i pedofilima izrečene su u dobojskoj regiji samo ove godine.

I to nije sve. Sudit će se i 74-godišnjem Milenku Vučinoviću, prijavljenom da je dulje vrijeme silovao 17-godišnju Č. Đ. Na optuženičku će klupu i 32-godišnji Dragiša Popović, koji je pak imao odnos sa svojom maloljetnom sestrom pa će mu se uz silovanje suditi i za incest.

Tridesettrogodišnji Suad Ibrahim Kadić odgovarat će za obljubu hendikepirane R. A., za koju nitko ne zna kada je i gdje uopće rođena. Godinu stariji Alija Malkić silovao je maloljetnu T. Lj., Sreto Kuledžić, 28-godišnjak, isto je učinio 21-godišnjoj K. D. Stahinja Đurić, star 24 godine, silovao je šest godina mlađu L. J. Među posljednjima uhićenima u ovome kraju je 70-godišnji Nikola Šego. Njemu će se suditi da je seksualno zlostavljao istu onu djevojčicu zbog koje je već osuđen Nenad Tegetlija.

Što se to događa u dobojskom kraju? Sodoma i Gomora? zapitali smo se dok smo zbrajali žrtve silovanja i napastovanja i slušali, u nevjerici, kako tamošnji suci blago kažnjavaju krivce.
Nekoliko sati kasnije, dok smo po selima siromašne općine Vukosavlje pokraj granice s Hrvatskom u Slavonskom Šamcu tražili obitelji žrtava, postalo nam jasno zašto su kazne tako male. U selu Pećniku, zabiti u kojoj je dvaput napastovana 13-godišnjakinja, na ulici susrećemo njezinu .***** Boženu M.

Ne znam što ću s ćeri. Ni moj brat ni Nikola ju nisu oštetili, a ona sad tako protiv njih govori. Ko da nam nije već dovoljno teško. Posla nema, novaca nema, ovdje sada i bogati plaču požalila nam se.

Ako tako mislite, zašto je vaš brat skidao do gola vašu kćer, upitali smo Boženu.
Pa zato da provjeri jel ju neko drugi oštetio i da men kaže ak nešt nije u redu. A Nikola nam je pomogo da dođemo u ovu kuću i šta ću sad ja od sramote šta mu je mala to napravila? Pito ju i on da se skine, dao joj šest maraka (24 kune, op. a.) i malo gledo. Di bi on i mogo šta radit istrese majka svoju ljutnju na kćer.

Kaže da je njezina obitelj (muž pijanac i petero djece) uvijek bila u dobru s Nenadom. K njima je često navraćao i vremešni Nikola, za kojeg nam je kazala da živi u susjednom selu Gnionici, ali u Zagreb odlazi po penziju. Pomogao im je on, kaže, da uđu u kuću Alojzija Brkića, koji sada živi u Osijeku i koji ih sutra kani izbaciti iz kuće. I dok objeručke grabi cigaretu koju smo joj ponudili, govori kako joj je to ručak i još jednom se istresa na kćer: Eno je sad u kući, nešto kao piše. A ja zbog nje na ulicu ne mogu, sram me. Sad se još bojim da mi i muža ne zatvore i optuže da joj je i on nešto radio rekla je i produljila dalje, gurajući pred sobom dječja kolica koja je natrpala starom odjećom.

I njezin se susjed okomio na nesretnu djevojčicu: Da je moja, ja bi je zavezo lancem za drvo i tako bi joj davo i jest. Pa vidi ti nje, eto već dva čoeka je zatvorila. Kad bi smio, zatvorio bi put pred svojom kućom, da odavle nikada ne prođe ljutito je mahao rukama.

I dok u civiliziranome svijetu ovako traumatizirana djeca odmah dobiju stručnu pomoć, a u Hrvatskoj se kani uvesti javni registar pedofila i Vlada predlaže da se počiniteljima takvih zločina izrečene zatvorske kazne nikako ne smiju umanjiti, upitali smo kakvu je pomoć od institucija dobila 13-godišnjakinja iz Bosne i Hercegovine.

Doznali smo da je dvaput bila na ginekološkom pregledu, nakon svakog napastovanja, a jednom je prenoćila u Sigurnoj kući u Modriči. Obećano joj je da će, tko zna kada, razgovarati i s psihologom kako bi joj pomogao osloboditi se strahova. I to je sve.

Dajana
V.I.P.
V.I.P.

Broj komentara: 4543
Mjesto: U Prijekinom srcu

Na vrh Go down

Re: SOKANTNE VIJESTI ...

Komentar by jaran on Mon 20 Oct - 1:23

«»

U ZAGREBAČKOM naselju Prečko u Tijardovićevoj ulici danas oko 16.40 sati došlo je do ubojstva. Kako doznajemo od policije ubijen je 57-godišnjak.

Prema neslužbenim informacijama 43-godišnji muškarac koji je sakupljao plastične boce posvađao se s prolaznikom Jovanom R. koji je svakog dana šetao psa. Razlog svađe nije zasad poznat, no prema tvrdnjama očevidaca posvađali su se zato što je pas skočio na skitnicu koji je sakupljao boce. Nakon verbalnog sukoba skitnica je nožem izbo šetača, prvo u vrat, a zatim i po cijelom tijelu.

Počinitelj ubojstva je uhićen nakon što je pokušao pobjeći tramvajem; a 43-godišnji skitnica navodno je već od ranije poznat policiji.

S obzirom da živi blizu, na mjesto nesreće stigla je i obitelj ubijenog.

Kriminalistička obrada je u tijeku. Više informacija dat će policija na redovnoj konferenciji za novinare u ponedjeljak.

H.A.
Foto: V.H.
index.hr

Pa ti setaj psa, eto hebo ga pas

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Broj komentara: 36827

O meni
Moje pravo ime: jaran

Na vrh Go down

Komentar by maliandjeo24 on Mon 20 Oct - 1:25

citala sam to pa nemores ni na ulicu izaci nisi vise ni na ulici siguran

maliandjeo24
Expert
Expert

Broj komentara: 1757

Na vrh Go down

Komentar by Gost on Mon 20 Oct - 20:11

Da , i ovo je šokantno :

Od 446 kontrolisanih, neispravno 441 vozilo

Jedinica za saobraćaj MUP-a KS u prvih devet mjeseci ove godine uputila je 446 vozila na vanredni tehnički pregled, a neispravnost je utvrđena kod čak 441 vozila, potvrdio je juče Nusret Selimović, komandir Saobraćajne policije KS.
Od 446 kontrolisanih, neispravno 441 vozilo

"Jedinica putem svakodnevnih kontrola vozača i vozila vrši provjeru tehničke ispravnosti. Na vanredan tehnički pregled upućujemo motorna i priključna vozila za koja opravdano možemo zaključiti da su im oštećeni uređaji za upravljanje, uređaj za zaustavljanje, uređaj za pogon na tečni gas, uređaj spajanja vučnog i priključnog vozila", objašnjava Selimović.

Naglašava da na vanredan tehnički pregled upućuju i vozila koja emitiraju čestice štetne za okolinu.

"Vozila s oštećenim uređajima za odvodnju izduvnih gasova, koja prekomjerno zagađuju zrak i proizvode prekomjernu buku, kao i vozila s oštećenim sklopovima i drugim uređajima bitnim sa stanovišta bezbjednosti saobraćaja, također upućujemo na vanredan tehnički", dodao je Selimović.

Za ovakva vozila predviđene su i velike novčane kazne.

"Zakonom predviđena kazna za prekršaj tehničke neispravnosti za vozila za preduzeće ili drugo pravno lice, te za vozila samostalnog prevoznika je od 4.000 do 8.000 KM. Za odgovorna lica u preduzeću ili drugom pravnom licu izriče se novčana kazna od 100 do 300 KM, a vozači i druga fizička lica plaćaju od 40 do 300 KM. Novčane kazne policija izriče u zavisnosti od utvrđene neispravnosti", naveo je Selimović.

Zašto je to tako ( moja opaska ) ?

Link http://www.nezavisne.com/sarajevo/vijesti/30906/Od-446-kontrolisanih-neispravno-441-vozilo.html

Gost
Gost

Na vrh Go down

Komentar by osa on Mon 20 Oct - 21:19

Bice nesto od tebe...bice....poceo si citat nezavisne novine..... Razz

osa
Veteran
Veteran

Broj komentara: 1411

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Mon 27 Oct - 23:15

AMERIČKI FBI u akciji protiv dječje prostitucije, koja se izvršavala kroz protekla tri dana, uhitio je više od 600 osoba i spasio 47 zlostavljane djece. Akcija se paralelno odvijala u 29 gradova, a federalcima su pomagali i lokalni policijski djelatnici. Razbijeno je 12 zločinačkih organizacija koje su se bavile prostitucijom djece.

Zamjenik direktora FBI-ja John Pistole na konferenciji za novinare na kojoj je javnost upoznata s operacijom je kazao da je do uhićenja došlo zahvaljujući podacima koje su agenti prikupljali tijekom proteklih šest mjeseci. Djeca koja su spašena od zlostavljača stara su između 13 i 17 godina, a među njima je samo jedan dječak. Samo desetoro spašene djece se vodilo kao nestalo.

Uhićeno je ukupno 642 osobe, a FBI kaže kako se radi o 73 svodnika i 518 odraslih prostitutki. Ova operacija samo je dio puno veće akcije koja traje već pet godina i u kojoj je dosad spašeno 575 djece i razmontirano 36 zločinačkih organizacija.

"Prisiljavanje djece na prostituciju jedan je od najnasilnijih i najtežih zločina u ovoj zemlji", kaže Pistole. Dječja prostitucija posljednjih se godina raširila rastom internetskih mreža na kojima svodnici oglašavaju "usluge" svojih "štićenika". Prema rezultatima ispitivanja koje je provelo Sveučilište u Pennsylvaniji, čak 300 tisuća američke djece u opasnosti je od seksualnog zlostavljanja sa svrhom zarade.

J.C.
Foto: AFP
index

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

Mjesto: Brka-Atlanta

O meni

Na vrh Go down

Komentar by anđeo tuge on Mon 27 Oct - 23:32

baš su šokantne vijesti...

anđeo tuge
Top poster
Top poster

Broj komentara: 7327

Na vrh Go down

Komentar by osa on Wed 29 Oct - 14:03

Učitelj na smrt pretukao učenika zbog zadaće
29.10.2008. 12:17

Učitelj u egipatskom lučkom gradu Aleksandriji na smrt je pretukao učenika zbog domaće zadaće.

Dječak imenom Islam nije potpuno dovršio domaću zadaću i stoga je bio kažnjen, izjavio je 23-godišnji učitelj na saslušanju u policiji, objavio je danas kairski list Al-Masry Al-Yom.

Učitelj je izjavio da nije namjeravao ubiti učenika. Dječak je nakon nekoliko udaraca pao u nesvijest, a umro je kratko nakon toga u bolnici.

(Svevijesti.ba / Totalportal.hr )

osa
Veteran
Veteran

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 1 Nov - 2:06

ISPRED obiteljske kuće u Sanskom Mostu u BiH, danas su pronađena beživotna tijela 56-godišnjeg Hasana Begića i njegove 26-godišnje kćeri Sajre Begić, prenosi FTV.
Begić, koji je bio radnik komunalnog poduzeća, je prema prvim informacijama s mjesta događaja ubio svoju kćer te nakon toga oduzeo život sam sebi. Sajra Begić prije nekoliko mjeseci se vratila iz Slovenije, gdje je bila udana. Policijski očevid još je uvijek u tijeku, a sličan slučaj dogodio se u Tuzli, 6. listopada, kad je isto tako stradalo dvoje mladih ljudi.
B.V.
Foto: sanskimost.com

index

‎"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels cheers

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Tue 4 Nov - 11:00

Majka na doživotnoj robiji

Ubila sina, pa na internetu tražila dečka

Britanka Tara Haigh koja je brutalno ugušila vlastitog sina i par sati nakon toga na internetu tražila dečka u ponedjeljak je u Londonu osuđena na doživotnu kaznu zatvora.

Tara Haigh (24) svog trogodišnjeg sina ugušila je jastukom, a nakon toga otišla na internet gdje je sa virtuelnim prijateljicama na jednom sajtu za pronalaženje partnera izjavila da je njen "sin mrtav i da ga je ubio tumor koji mu je rastao iza uha".

Nakon što je jučer u londonskom Old Bailey sudu osuđena na doživotnu robiju, Haigh je počela plakati.

"Tara Haigh ima veoma nizak IQ i imala je velike probleme u razvoju i s učenjem u školi, a dječakov otac je bio u zatvoru. Samo par sati nakon što je ubila sina, Haigh je bila na internetu tražeći dečka. Ubila je sina jer se htjela zabavljati", rekao je policijski inspektor Jo Sidaway koji je radio na slučaju.

Tara Haigh je cijelo vrijeme tvrdila da je nevina i da je dječak umro u snu. Hitnu pomoć pozvala je tek nakon što je bila sigurna da dječak ne diše.
(Sarajevo-x.com

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Fanatik...baš je za šokantne vijesti

Komentar by anđeo tuge on Tue 4 Nov - 11:12

Robb prijeti ratom rasa ako pobijedi "izvanzemaljac Obama"
Fanatik Thomas Robb, star 62 godine, vjeruje da su Afroamerikanci izvanzemaljci koji su okupirali Sjejdinjene države s ciljem uništenja Kristove kulture, piše The Sun.

WASHINGTON - Vođa Ku Klux Klana Thomas Robb prijeti početkom vala nasilja ako Barack Obama pobijedi u utrci za Bijelu kuću.
Fanatik Thomas Robb, star 62 godine, vjeruje da su Afroamerikanci izvanzemaljci koji su okupirali Sjejdinjene države s ciljem uništenja Kristove kulture, piše The Sun.
Robb sebe naziva kraljem KKK-a, na čelu je oko 270 povezanih ćelija i tvrdi da je Amerika usred ratova rasa.
Njegove riječi vraćaju u pedesete i šezdesete godine proteklog stoljeća, kada je Martin Luther King poveo bitku za građanska prava koja su Afrroamerikancima oduzeli članovi Ku Klux Klana, ubijajući ih i terorizirajući godinama.
'Ljudi iz Velike Britanije dolaze kako bi nam pomogli', izjavio je Robb. Ovo je rat u kojem naši ljudi trebaju stati na čelo države i voditi ju. Ljudi su ljutiti zbog invazije crnih ljudi, oni ne pripadaju našim školama, crkvama i društvima', pojasnio je Robb te dodao da riječ o invaziji izvanzemaljaca, a nema dvojbe da je Obama jedan od njih.
'No, unatoč mojim vjerovanjima, zadnja stvar koju želim je da netko ubije Obamu, to bi bila katastrofa. To bi ga pretvorilo u mučenika, isto kao što se dogodilo s Maethinom Lutherom Kingom', dodao je Robb.
4.11.2008.

anđeo tuge
Top poster
Top poster

Broj komentara: 7327

Na vrh Go down

Komentar by osa on Wed 5 Nov - 18:38

Preživjeli jedući ljudsko meso
Datum: 05.11.2008 12:10
Autor: Agencije
SANTO DOMINGO - Četvorica ilegalnih imigranata preživjela su dvije sedmice na moru jedući mrtve putnike s broda.

Grupa od 33 stanovnika Dominikanske Republike pokušala se prebaciti u Portoriko, ali kapetan broda ih je napustio nakon dva dana i ostavio da se sami snalaze.

"Pošto na brodu nismo imali hrane, isprva smo pokušali preživjeti samo na vodi, ali smo nakon nekog vremena postali gladni", rekao je Gregorio Maria Marizan, jedan od preživjelih.

On je dodao da ljudsko meso ima okus govedine.

Četvorica preživjelih osjećaju se dobro i na oporavku su u bolnici.

osa
Veteran
Veteran

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Tue 11 Nov - 22:31

Zdravko Veletić

U SAD-u uhapšen ubica iz BiH

Za komšije u Lino Lakesu Zdravko Veletić bio je "jedna od najdivnijih osoba koju su ikad sreli". Penzionisani radnik na gradilištu živio je u Americi sedam godina, a supruga mu je preminula od raka prošle godine. Niko tu nije znao da je 56-godišnji Veletić u Bosni i Hercegovini osuđen za ubistvo počinje prije 16 godina.
Foto: Ilustracija

Bjegunac od bh. vlasti uhapšen je 31. oktobra u svom domu u Partridge Placeu u američkoj saveznoj državi Minnesoti i izručen BiH gdje je. Veletić je početkom rata 1992. sa porodicom napustio svoj dom u Sarajevu i otišao u Kalinovik. Tu se 14. juna iste godine posvađao sa Mijom Bozalom koji mu je opsovao majku, a ovaj izvadio pištolj i ubio ga. Od tada Veletić se nalazio u bjekstvu.

U decembru 1997. suđeno mu je u odsustvu, a dobio je kaznu od 11 godina zatvora. U novembru 2001. sa suprugom Ljeposavom kupio je kuću u ovom mjestu. Supruga mu je umrla u 50. godini, stoji u službenim dokumentima.

Komšinica Laurie Showers izjavila je za lokalne novine Star Tribune da "nije mogla ni za milion godina zamisliti takvo nešto". Istakla je da je Veletić napustio posao građevinskog radnika zbog bolova u leđima, penzionisao se, ali da je bio shrvan još otkad mu je supruga umrla.

"Jako ju je volio. Zaista je patio nakon gubitka", pričala je Showers.

Veletić ima dvije udate kćerke i troje unučadi. Komšinica ga je opisala kao "veoma dobrog djeda" koji je povremeno čuvao svoje unuke.

Još nije poznato kad će Veletić biti izručen bh. vlastima.
(Sarajevo-x.com)

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Sat 15 Nov - 21:43

Kićo Slabinac u prometnoj usmrtio čovjeka
Muškarac je stradao dok je bicikl gurao uz nogostup (Foto: Igor Sambolec / CROPIX)
Pod automobil kojim je nedaleko od Našica upravljao Kićo Slabinac 'podletio' je muškarac koji je bio pijan. I pjevač je navodno bio pod utjecajem alkohola.

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, teška prometna nesreća dogodila se na državnoj cesti D2, na ulazu iz mjesta Feričanci u subotu nešto poslije 17 sati.

U nesreći je smrtno stradao Mirko B. (60). Dok je pijan uz rub nogostupa gurao bicikl, zavrludao je te je u tom trenutku u njega udario automobil za čijim je upravljačem bio Krunoslav Kićo Slabinac.

Poznati pjevač, kao piše Večernji, nije mogao izbjeći nesreću. Prema neslužbenim informacijama, navodno je i on bio pod utjecajem alkohola.

Zbog doživljenog šoka Slabinc je završio u našičkoj bolnici gdje mu je pružena pomoć.

Net.hr

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by jaran on Tue 18 Nov - 23:17

Branitelj živi kao Robinson Crusoe u šumi u Maksimiru
Branitelj Vladimir Nikolić (50) spava u nastambi bez struje i vode. Preživljava od samo 1500 kuna mirovine. Skuplja kišnicu, a najgore mu je noćima
19:00 | 18.11.2008. | Piše: Renata Rašović
Za njega je početkom '90-ih otići u rat, pa i u šumu, bilo pitanje časti, no tada nije znao da će i godinama nakon rata šuma biti njegovo jedino utočište. Dragovoljac Domovinskog rata, Zagrepčanin Vladimir Nikolić (50), živi u maksimirskoj šumi, na njezinu sjeveru, nadomak središta Zagreba. I tako već pet godina. Beskonačno dugi dani prolaze mu u tišini stare nastambe od 30-ak “kvadrata” nalik na bunker, bez struje i vode.
- Kad sam se 2003. ovdje uselio, sve je vrvjelo od štakora. Susjedi iz obližnjih kuća donijeli su mi stari krevet, tepih i dvije fotelje, poslije i kadu, koju punim kišnicom da se mogu u njoj oprati, a zahod sam sklepao od dasaka - govori Vlado, nekoć pripadnik 145. brigade, koji je sa suborcima na prvoj liniji fronte branio Dubrovnik, Orašje, Zadar, Novigrad i Sisak, a tijekom Oluje Kostajnicu i Dvor na Uni. Kad se vratio s ratišta, umjesto kolajne ili čina, zatekla ga je radna knjižica u PIK Đakovu, gdje je dotad radio, a nekoliko godina kposlije supruga, koja mu je rodila troje djece, ostavila ga je zbog drugog muškarca.
- Posla za mene nem pa preživljavam skupljajući boce, a jedini prihod mi je 1500 kuna invalidske mirovine. Kad bih za taj novac unajmio podstanarsku sobu, onda ne bih imao što jesti - kaže Vlado, kojemu je jedini san dočekati Božić.

24sata

jaran
Admin-Vlasnik
 Admin-Vlasnik

O meni

Na vrh Go down

Komentar by zike on Thu 20 Nov - 1:41

Tijelo njemačkog milijardera ukradeno iz groba Ispis E-mail
20.11.2008. 00:02

Image
Tijelo njemačkog milijardera Fridriha Karla Flika, koji je umro 2006. godine, ukradeno je iz groba u kome je ležalo u Valdenu na jugu Austrije, saopštila je danas lokalna policija.

POlicija dodaje da su kriminalci sklonili grobni kamen i iznijeli tijelo u sanduku, ne isključujući mogućnost da kriminalci imaju namjeru da ucjenjuju.

Fridrih Karl Flik, industrijalac čiji je otac stekao bogatstvo za vrijeme Trećeg Rajha, rođen je 1927. godine. Svoju imperiju prodao je 1985. godine za 27,6 milijardi evra, i naselio se na obali jezera Verterze u Austriji.

Kidnaperi su 1991. godine oteli brata njegove supruge, Austrijanke, i tražili nadoknadu od pet miliona evra u zamjenu za njegovo oslobađanje, ali je otetog oslobodila policija.

(Svevijesti.ba/Srna)

zike
V.I.P.
V.I.P.

Broj komentara: 3585
Starost: 44

Na vrh Go down

Komentar by zike on Mon 24 Nov - 2:55

24SI - Jelica Čobanović iz sela Vojka kod Stare Pazove u Srbiji poginula je u subotu u 21 sat na svadbi sina Dragoljuba kada je na nju naletio automobil Golf, dok je zajedno sa ostalim gostima izašla na ulicu da isprati kumove. U trenutku kada je 55-godišnja Jelica darivala kumove koji su krenuli kući pojavio se Golf koji udario direkt u nju te je na mjestu ostala mrtva.

"Prizor je bio jeziv. Pjesmu je zamjenila škripa guma i vriska gostiju koji su ugledavši Jelicu na haubi automobila počeli bježati. Auto se zaustavio tek poslije 300 metara, a Jelica nije davala znakove života. Od siline udara prednji dio automobila je potpuno smrskan", ispričao je jedan od gostiju svadbe.

Za volanom se nalazio čovjek iz Inđije koji je po zanimanju instruktor vožnje, a radio je i u policijskoj stanici u gradu.

(24sata.info)

zike
V.I.P.
V.I.P.

Broj komentara: 3585
Starost: 44

Na vrh Go down

Stranica 11/25 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25  Next

Vidi prethodnu temu Vidi sljedeću temu Na vrh