SOKANTNE VIJESTI ...
Stranica 15/25 • Share •
Stranica 15/25 •
1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25 
SOKANTNE VIJESTI ...
First topic message reminder :
evo dragi moji,nesto sam citala,nisam znala gdje da stavim ovu strahotu,a zelim da cujem i vase misljenje o ovom dogadjaju
Pedofilska 'Sodoma i Gomora' kraj Doboja
Božena M. Majka 13-godišnje žrtve J.M. brani zločince, a kćeri se srami: 'Pa što ako su je skidali i malo pipkali, nisu je
Nenad Tegetlija, 41-godišnjak iz sela Pećnika u dobojskoj regiji, seksualno je zlostavljao svoju 13-godišnju nećakinju. Osuđen je na tri godine zatvora. Mirko Jovanović, 25-godišnjak iz susjednoga sela pipkao je drugu djevojčicu i osuđen je na dvije godine zatvora.
Bećir Hodžić ima 59 godina, Ante Grabovac 72 godine, Miloš Nedić 31, Konstantin Trivučević star je 65, Slobodan Pančić 29, a Petar Bjeličević čak 79 godina. I njih je, kao i Tegetliju i Jovanovića, zbog seksualnoga zlostavljanja djevojčica osudio Okružni sud u Doboju.
A 20-godišnji Srđan Kukić, tri godine stariji Danijel Gunjević, 21-godišnjaci Branislav Đurđević i Sanjim Simić, vršnjaci stari 42 godine Novak Damjanović i Nenad Radojčić te Milivoj Ilišković osuđeni su na istome sudu zbog "običnih" silovanja. Njihove su žrtve bile starije od 14 godina... Sve te presude silovateljima i pedofilima izrečene su u dobojskoj regiji samo ove godine.
I to nije sve. Sudit će se i 74-godišnjem Milenku Vučinoviću, prijavljenom da je dulje vrijeme silovao 17-godišnju Č. Đ. Na optuženičku će klupu i 32-godišnji Dragiša Popović, koji je pak imao odnos sa svojom maloljetnom sestrom pa će mu se uz silovanje suditi i za incest.
Tridesettrogodišnji Suad Ibrahim Kadić odgovarat će za obljubu hendikepirane R. A., za koju nitko ne zna kada je i gdje uopće rođena. Godinu stariji Alija Malkić silovao je maloljetnu T. Lj., Sreto Kuledžić, 28-godišnjak, isto je učinio 21-godišnjoj K. D. Stahinja Đurić, star 24 godine, silovao je šest godina mlađu L. J. Među posljednjima uhićenima u ovome kraju je 70-godišnji Nikola Šego. Njemu će se suditi da je seksualno zlostavljao istu onu djevojčicu zbog koje je već osuđen Nenad Tegetlija.
Što se to događa u dobojskom kraju? Sodoma i Gomora? zapitali smo se dok smo zbrajali žrtve silovanja i napastovanja i slušali, u nevjerici, kako tamošnji suci blago kažnjavaju krivce.
Nekoliko sati kasnije, dok smo po selima siromašne općine Vukosavlje pokraj granice s Hrvatskom u Slavonskom Šamcu tražili obitelji žrtava, postalo nam jasno zašto su kazne tako male. U selu Pećniku, zabiti u kojoj je dvaput napastovana 13-godišnjakinja, na ulici susrećemo njezinu .***** Boženu M.
Ne znam što ću s ćeri. Ni moj brat ni Nikola ju nisu oštetili, a ona sad tako protiv njih govori. Ko da nam nije već dovoljno teško. Posla nema, novaca nema, ovdje sada i bogati plaču požalila nam se.
Ako tako mislite, zašto je vaš brat skidao do gola vašu kćer, upitali smo Boženu.
Pa zato da provjeri jel ju neko drugi oštetio i da men kaže ak nešt nije u redu. A Nikola nam je pomogo da dođemo u ovu kuću i šta ću sad ja od sramote šta mu je mala to napravila? Pito ju i on da se skine, dao joj šest maraka (24 kune, op. a.) i malo gledo. Di bi on i mogo šta radit istrese majka svoju ljutnju na kćer.
Kaže da je njezina obitelj (muž pijanac i petero djece) uvijek bila u dobru s Nenadom. K njima je često navraćao i vremešni Nikola, za kojeg nam je kazala da živi u susjednom selu Gnionici, ali u Zagreb odlazi po penziju. Pomogao im je on, kaže, da uđu u kuću Alojzija Brkića, koji sada živi u Osijeku i koji ih sutra kani izbaciti iz kuće. I dok objeručke grabi cigaretu koju smo joj ponudili, govori kako joj je to ručak i još jednom se istresa na kćer: Eno je sad u kući, nešto kao piše. A ja zbog nje na ulicu ne mogu, sram me. Sad se još bojim da mi i muža ne zatvore i optuže da joj je i on nešto radio rekla je i produljila dalje, gurajući pred sobom dječja kolica koja je natrpala starom odjećom.
I njezin se susjed okomio na nesretnu djevojčicu: Da je moja, ja bi je zavezo lancem za drvo i tako bi joj davo i jest. Pa vidi ti nje, eto već dva čoeka je zatvorila. Kad bi smio, zatvorio bi put pred svojom kućom, da odavle nikada ne prođe ljutito je mahao rukama.
I dok u civiliziranome svijetu ovako traumatizirana djeca odmah dobiju stručnu pomoć, a u Hrvatskoj se kani uvesti javni registar pedofila i Vlada predlaže da se počiniteljima takvih zločina izrečene zatvorske kazne nikako ne smiju umanjiti, upitali smo kakvu je pomoć od institucija dobila 13-godišnjakinja iz Bosne i Hercegovine.
Doznali smo da je dvaput bila na ginekološkom pregledu, nakon svakog napastovanja, a jednom je prenoćila u Sigurnoj kući u Modriči. Obećano joj je da će, tko zna kada, razgovarati i s psihologom kako bi joj pomogao osloboditi se strahova. I to je sve.
evo dragi moji,nesto sam citala,nisam znala gdje da stavim ovu strahotu,a zelim da cujem i vase misljenje o ovom dogadjaju
Pedofilska 'Sodoma i Gomora' kraj Doboja
Božena M. Majka 13-godišnje žrtve J.M. brani zločince, a kćeri se srami: 'Pa što ako su je skidali i malo pipkali, nisu je
Nenad Tegetlija, 41-godišnjak iz sela Pećnika u dobojskoj regiji, seksualno je zlostavljao svoju 13-godišnju nećakinju. Osuđen je na tri godine zatvora. Mirko Jovanović, 25-godišnjak iz susjednoga sela pipkao je drugu djevojčicu i osuđen je na dvije godine zatvora.
Bećir Hodžić ima 59 godina, Ante Grabovac 72 godine, Miloš Nedić 31, Konstantin Trivučević star je 65, Slobodan Pančić 29, a Petar Bjeličević čak 79 godina. I njih je, kao i Tegetliju i Jovanovića, zbog seksualnoga zlostavljanja djevojčica osudio Okružni sud u Doboju.
A 20-godišnji Srđan Kukić, tri godine stariji Danijel Gunjević, 21-godišnjaci Branislav Đurđević i Sanjim Simić, vršnjaci stari 42 godine Novak Damjanović i Nenad Radojčić te Milivoj Ilišković osuđeni su na istome sudu zbog "običnih" silovanja. Njihove su žrtve bile starije od 14 godina... Sve te presude silovateljima i pedofilima izrečene su u dobojskoj regiji samo ove godine.
I to nije sve. Sudit će se i 74-godišnjem Milenku Vučinoviću, prijavljenom da je dulje vrijeme silovao 17-godišnju Č. Đ. Na optuženičku će klupu i 32-godišnji Dragiša Popović, koji je pak imao odnos sa svojom maloljetnom sestrom pa će mu se uz silovanje suditi i za incest.
Tridesettrogodišnji Suad Ibrahim Kadić odgovarat će za obljubu hendikepirane R. A., za koju nitko ne zna kada je i gdje uopće rođena. Godinu stariji Alija Malkić silovao je maloljetnu T. Lj., Sreto Kuledžić, 28-godišnjak, isto je učinio 21-godišnjoj K. D. Stahinja Đurić, star 24 godine, silovao je šest godina mlađu L. J. Među posljednjima uhićenima u ovome kraju je 70-godišnji Nikola Šego. Njemu će se suditi da je seksualno zlostavljao istu onu djevojčicu zbog koje je već osuđen Nenad Tegetlija.
Što se to događa u dobojskom kraju? Sodoma i Gomora? zapitali smo se dok smo zbrajali žrtve silovanja i napastovanja i slušali, u nevjerici, kako tamošnji suci blago kažnjavaju krivce.
Nekoliko sati kasnije, dok smo po selima siromašne općine Vukosavlje pokraj granice s Hrvatskom u Slavonskom Šamcu tražili obitelji žrtava, postalo nam jasno zašto su kazne tako male. U selu Pećniku, zabiti u kojoj je dvaput napastovana 13-godišnjakinja, na ulici susrećemo njezinu .***** Boženu M.
Ne znam što ću s ćeri. Ni moj brat ni Nikola ju nisu oštetili, a ona sad tako protiv njih govori. Ko da nam nije već dovoljno teško. Posla nema, novaca nema, ovdje sada i bogati plaču požalila nam se.
Ako tako mislite, zašto je vaš brat skidao do gola vašu kćer, upitali smo Boženu.
Pa zato da provjeri jel ju neko drugi oštetio i da men kaže ak nešt nije u redu. A Nikola nam je pomogo da dođemo u ovu kuću i šta ću sad ja od sramote šta mu je mala to napravila? Pito ju i on da se skine, dao joj šest maraka (24 kune, op. a.) i malo gledo. Di bi on i mogo šta radit istrese majka svoju ljutnju na kćer.
Kaže da je njezina obitelj (muž pijanac i petero djece) uvijek bila u dobru s Nenadom. K njima je često navraćao i vremešni Nikola, za kojeg nam je kazala da živi u susjednom selu Gnionici, ali u Zagreb odlazi po penziju. Pomogao im je on, kaže, da uđu u kuću Alojzija Brkića, koji sada živi u Osijeku i koji ih sutra kani izbaciti iz kuće. I dok objeručke grabi cigaretu koju smo joj ponudili, govori kako joj je to ručak i još jednom se istresa na kćer: Eno je sad u kući, nešto kao piše. A ja zbog nje na ulicu ne mogu, sram me. Sad se još bojim da mi i muža ne zatvore i optuže da joj je i on nešto radio rekla je i produljila dalje, gurajući pred sobom dječja kolica koja je natrpala starom odjećom.
I njezin se susjed okomio na nesretnu djevojčicu: Da je moja, ja bi je zavezo lancem za drvo i tako bi joj davo i jest. Pa vidi ti nje, eto već dva čoeka je zatvorila. Kad bi smio, zatvorio bi put pred svojom kućom, da odavle nikada ne prođe ljutito je mahao rukama.
I dok u civiliziranome svijetu ovako traumatizirana djeca odmah dobiju stručnu pomoć, a u Hrvatskoj se kani uvesti javni registar pedofila i Vlada predlaže da se počiniteljima takvih zločina izrečene zatvorske kazne nikako ne smiju umanjiti, upitali smo kakvu je pomoć od institucija dobila 13-godišnjakinja iz Bosne i Hercegovine.
Doznali smo da je dvaput bila na ginekološkom pregledu, nakon svakog napastovanja, a jednom je prenoćila u Sigurnoj kući u Modriči. Obećano joj je da će, tko zna kada, razgovarati i s psihologom kako bi joj pomogao osloboditi se strahova. I to je sve.

Dajana- V.I.P.

- Broj komentara: 4543
Mjesto: U Prijekinom srcu
Re: SOKANTNE VIJESTI ...
| : Na sestrin peti rođendan nožem joj odrezao glavu te ubio i drugu sestru | | |
| 30.03.2009. 12:28 | |
![]() Policajci koji su provalili u stan 23-godišnjeg Kerbyja Revelus iz Miltona u SAD-u doživjeli su šok ugledavši mladića kako kuhinjskim nožem reže grkljan svojoj petogodišnjoj sestri koja je u subotu slavila rođendan. Nakon tog napada, pomahnitali mladić se prebacio na devetogodišnju sestru Serafinu. Kako bi spasili treću sestru, 17-godišnju Samanthu, policajci su ubili napadača, a njih je obavijestila Serafina. Dao je sve od sebe kako bi ubio sve tri sestre "Njegova namjera bila je jasna. Dao je sve od sebe kako bi ubio sve tri", rekao je šef policije Richard G. Wells Jr. U trenutku napada majka je bila na poslu, a baka je u podrumu prala odjeću. Na stolu je ostala Biancina rođendanska torta na kojoj su bile svjećice. Serafina je odvezena u bostonsku bolnicu, a liječnici tvrde da više nije u životnoj opasnosti. Državni odvjetnik William J. Keating rekao je kako je Revelus bio uključen u svađu sa susjedom koja se nekako pretvorila u razmiricu sa sestrama i krvavi pohod kuhinjskim nožem. (Svevijesti.ba/Vijesti.net) |
zike- V.I.P.

- Broj komentara: 3585

UMJESTO
da svatovi u Jelovče Selu kod Gradačca u BiH odvedu mladoženju,
nažalost su morali iz obiteljske kuće nositi beživotno tijelo
29-godišnjeg Sumedina Kukuruza koji se noć prije vjenčanja objesio.
Nesretnog Sumedina pronašli su roditelji oko 11 sati ujutro u
potkrovlju kuće te obavijestili MUP Tuzlanskog kantona. Mladić je
ostavio oproštajno pismo na četiri stranice, međutim detalji oko
sadržaja za sada nisu poznati.
Posvađao se noć prije
"Te večeri sin, koji je radio kao konobar, kući je došao s
prijateljima Hasanom i Feridom Fejzovićem i glasno i veselo su pričali
kako će se Sumedin sutra ženiti sa djevojkom Mirelom Curić iz
Domaljevca, koja je radila u obližnjem kafiću 'Top-gol'. Sve je bilo
isplanirano i dogovoreno, mi smo se radovali što ćemo dobiti snahu",
rekao je ožalošćeni otac Jasim za Dnevni Avaz dodajući kako je njegov
sin otišao oko 21 sat kod nesuđene supruge ugovoriti detalje za dan
vjenčanja.
"Nedugo nakon toga došao sav skrhan i žalostan. Rekao je da od
svadbe nema ništa. Što je bilo i oko čega su se svadili i zbog čega mu
ta Mirela nije uzvratila ljubav i odbila ugovorenu svadbu ne znam. Znam
da je rekao majci 'živite vi od danas svoj život' i otišao u svoju
sobu", rekao je otac Jasim.
Na pogrebu Sumedinu Kukuruzu, mladi su nosili svatovske marame, a
umjesto svadbe, pjesme i veselja, jučer su u ovom naselju bili tuga,
suze, bol i plač.
M.M.
index

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 36827
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
Da, veoma je zalosno ovo 

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
zike (citat):ja ovo postavio u crnu hroniku...
Kasnis, pogledaj vrijeme

jaran- Admin-Vlasnik

O meni

"NISAM
mogao vjerovati kad sam vidio da župnik kreće prema meni pokušavajući
se fizički obračunati. Još gore je bilo kad me počeo kroz prozor
izvlačiti iz moga auta te pokušavao istrgnuti upravljač i mjenjač iz
ležišta", priča u nevjerici karlovački novinar i urednik lokalne
televizije 4 rijeke Josip Grdina nakon sukoba s paterom Filipom
Vicićem, župnikom u Novigradu na Dobri, piše Večernji list.
Kaže da se iz ralja svećenika iščupao zahvaljujući tome što mu je
kolega snimatelj pomogao da ubaci u brzinu i odveze auto stotinjak
metara dalje, nakon čega je pozvao policiju.
Pater je poludio na njih jer su snimali prostor spomen-obilježja u
Novigradu koji se nalazi nedaleko od župne crkve pastoralnog centra i
drugih crkvenih prostora u Novigradu, a nisu ga pitali za dozvolu, na
što mu je Grdina objasnio da se radi o javnom prostoru na kojem je
snimanje dopušteno.
"Neka sve službe rade ono što im je posao"
"Otresito nam je rekao kako je to crkvena zemlja i da za sve što se
tamo radi trebamo pitati njega. Šokiralo me to, jer i ako je stvarno
riječ o crkvenoj zemlji, potpuno je neprimjereno da se jedan svećenik
odnosi na takav način. Nakon svega uzeo sam kameru od kolege, a pater
Vicić obrušio se na mene. Već 40 godina sam u novinarstvu, no nikad mi
se takvo nešto nije dogodilo, čak ni kada sam snimao četnike. Ipak,
policiji sam rekao da ne želim s njime imati posla i da nikakvu prijavu
neću podnositi", zaključio je Grdina.
Vicić nije bio tako rječit, pa je samo kazao da za njega "nikakvog
incidenta nije bilo", a na upit o istrazi koju će temeljem prijave
izvršiti policija, u stilu Milana Bandića poručio: "Neka sve službe
rade ono što im je posao".
C.D.
Foto: Ilustracija
index

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
BINGHAMTON, N.Y
12 ili 13 ljudi je ubio jedan covjek koji je usao u centar gdje su ljudi imali nastavu za polaganje testova za americko drzavljanstvo
Mrzi me da sada prevodim sve, ali samo da kazem da je napadac ubijen od policije
http://www.msnbc.msn.com/id/30030756/?GT1=43001
Eto vam link pa ko zna engleski neka cita
12 ili 13 ljudi je ubio jedan covjek koji je usao u centar gdje su ljudi imali nastavu za polaganje testova za americko drzavljanstvo
Mrzi me da sada prevodim sve, ali samo da kazem da je napadac ubijen od policije
http://www.msnbc.msn.com/id/30030756/?GT1=43001
Eto vam link pa ko zna engleski neka cita

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Talačka kriza u SAD-u
Najmanje 13 mrtvih u Binghamtonu (NY)
Najmanje
13 lica je ubijeno a 26 ranjeno kada je nepoznati napadač otvorio vatru
unutar zgrade Građanskog udruženja države New York u mjestu
Binghamtonu, saopštile su danas federalne i vlasti države New York.
Foto: AP
Prema istim izvorima, napadač je izvršio samoubistvo i vjerovatno je među mrtvima.
Nekoliko zvaničnika državne policije izjavilo je da je napadač
ušao u jednospratnu zgradu Građanskog udruženja u centralnom dijelu
Binghamtona i otvorio vatru.
Neimenovani visokorangirani policijski zvaničnik rekao je
američkoj medijskoj kući "ABC" da je 13 lica poginulo, a 26 ranjeno.
(SRNA)
Najmanje 13 mrtvih u Binghamtonu (NY)
Najmanje
13 lica je ubijeno a 26 ranjeno kada je nepoznati napadač otvorio vatru
unutar zgrade Građanskog udruženja države New York u mjestu
Binghamtonu, saopštile su danas federalne i vlasti države New York.
Foto: APPrema istim izvorima, napadač je izvršio samoubistvo i vjerovatno je među mrtvima.
Nekoliko zvaničnika državne policije izjavilo je da je napadač
ušao u jednospratnu zgradu Građanskog udruženja u centralnom dijelu
Binghamtona i otvorio vatru.
Neimenovani visokorangirani policijski zvaničnik rekao je
američkoj medijskoj kući "ABC" da je 13 lica poginulo, a 26 ranjeno.
(SRNA)

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
POKOLJ U NEW YORKU
Talibani tvrde da oni stoje iza pucnjave u centru za azilante
Najmanje 14 ljudi je ubijeno u pucnjavi u zgradi Američkog centra za azilante u Binghamtonu u državi New York, a među njima je i ubojica koji se sam ubio.
Vođa talibanskih pobunjenika iz Pakistana Baitualah Mehsud preuzeo je odgovornost za ovu pucnjavu, donosi britanski Reuters.
"Prihvaćamo odgovornost. Oni su moji ljudi. Izdao sam naređenja, kako bi poslali odgovor za napade američkih bespilotnih letjelica", izjavio je Mehsud za Reuters u telefonskom razgovoru.
Najmanje 14 ljudi je ubijeno u pucnjavi u zgradi Američkog centra za azilante u Binghamtonu u državi New York, a među njima je i ubojica koji se sam ubio.
Vođa talibanskih pobunjenika iz Pakistana Baitualah Mehsud preuzeo je odgovornost za ovu pucnjavu, donosi britanski Reuters.
"Prihvaćamo odgovornost. Oni su moji ljudi. Izdao sam naređenja, kako bi poslali odgovor za napade američkih bespilotnih letjelica", izjavio je Mehsud za Reuters u telefonskom razgovoru.

Stiv- Profesionalac

- Broj komentara: 743
Stiv (citat):POKOLJ U NEW YORKU
Nema logike nigdje - s obzirom na činjenicu , na koga je pucao .
Gost- Gost
Sve upucuje na to da je bio vijetnamac

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):Sve upucuje na to da je bio vijetnamac
Tako je jarane,malo bolje se treba net prelistati.

Beba- Top poster

- Broj komentara: 10846
Starost: 40
Mjesto: Ni na nebu ni na zemlji
O meni
Moje pravo ime:
Sexypilna (citat):jaran (citat):Sve upucuje na to da je bio vijetnamac
Neki to jednostavno ne vide od sopstvene zaslijepljenosti

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
jaran (citat):Sexypilna (citat):jaran (citat):Sve upucuje na to da je bio vijetnamac
Neki to jednostavno ne vide od sopstvene zaslijepljenosti
Ma uvjek nagađaju da ne prelistaju,da ne sačekaju prave informacije.

Beba- Top poster

O meni
Moje pravo ime:

BINGHAMTON, N.Y. —
Jiverly Wong was upset over losing his job at a vacuum plant, didn't
like people picking on him for his limited English and once angrily
told a co-worker, "America sucks." It remains unclear exactly
why the Vietnamese immigrant strapped on a bulletproof vest, barged in
on a citizenship class and killed 13 people and himself, but the police
chief says he knows one thing for sure: "He must have been a coward." Jiverly
Wong had apparently been preparing for a gun battle with police but
changed course and decided to turn the gun on himself when he heard
sirens approaching, Chief Joseph Zikuski said Saturday. "He had a lot of ammunition on him, so thank God before more lives were lost, he decided to do that," the chief said. Police
and Wong's acquaintances portrayed him as an angry, troubled
41-year-old man who struggled with drugs and job loss and perhaps
blamed his adopted country for his troubles. His rampage "was not a
surprise" to those who knew him, Zikuski said. "He felt degraded because people were apparently making fun of his poor English speaking," the chief said. Wong,
who used the alias Jiverly Voong, believed people close to him were
making fun of him for his poor English language skills, the chief said. Until
last month, he had been taking classes at the American Civic
Association, which teaches English to immigrants and helps them prepare
for citizenship tests. Then, on Friday, he parked his car
against the back door of the association, burst through the front doors
and shot two receptionists, killing one, before moving on to a
classroom where he claimed 12 more victims, police said. The
police chief said that most of the dead had multiple gunshot wounds.
Wong used two handguns — a 9 mm and a .45-caliber — for which he had
obtained a permit more than a decade ago.

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Haha neliči mi ni na talibana a isto kao da je vjetnamac.

Beba- Top poster

O meni
Moje pravo ime:
Stranica 15/25 •
1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25 
Stranica 15/25