trazim
Stranica 1/1 • Share •
trazim
trazim tecica kukuljevic enes ili njegovu sestru negdje su u italiji ako neko nesto zna neka se javi oni su rodom sa ivika brcko :flower:
rasljanka- Novi clan

- Broj komentara: 16
Mjesto: wien
Re: trazim
Eto , jaran ima brata u Italiji i možda ti on pomogne u načinu traženja .rasljanka (citat):trazim tecica kukuljevic enes ili njegovu sestru negdje su u italiji ako neko nesto zna neka se javi oni su rodom sa ivika brcko :flower:
Gost- Gost
rasljanka (citat):trazim tecica kukuljevic enes ili njegovu sestru negdje su u italiji ako neko nesto zna neka se javi oni su rodom sa ivika brcko :flower:
Cuo sam za njega a i licno ga poznajem jer je Enes nekada davno radio samnom u Uzoru
Ovdje ima rodjaka u Americi, Hatema i Abdulah
Kada budem otisao do njih ja cu ih pitati o Enesu mozda oni znaju sta

Tamo gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna
"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

- Broj komentara: 37615
Mjesto: Brka-Atlanta
O meni
Moje pravo ime: jaran
pokidane veze
halo jaran saznali ti sta o mom tecicu enesu kukuljevic :110919:
rasljanka- Novi clan

- Broj komentara: 16
Mjesto: wien
rasljanka (citat):halo jaran saznali ti sta o mom tecicu enesu kukuljevic :110919:
Nisam isao kod Abdulahovih kcerki i kod njihovih muzeva

"Prijatelj je jedna od najljepših stvari koje možeš imati. I jedna od najboljih stvari koja možeš biti." - Douglas Pagels

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
rasljanka (citat):nasla sam enesa kukuljevic hvala
Rasljanko, zaista mi je drago da si nasla nekoga koga si trazila
Nadam se da ste stupili u kontakt

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Izgleda da cu i ja imati srece, naime dugo vremena sam trazio nacin da stupim u kontakt sa jednim prijateljem s kojim sam bio u vojsci u Splitu i bili smo zajedno u vojnoj policiji
Nasa clanica Desa je izgleda nasla adresu u telefonski broj i sada ocekujem da mi javi jel to taj Vule
Iz Kleka je kod Zrenjanina
Nasa clanica Desa je izgleda nasla adresu u telefonski broj i sada ocekujem da mi javi jel to taj Vule
Iz Kleka je kod Zrenjanina

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Maloprije razgovarao sa covjekom s kojim sam bio u JNA prije 32 godine, jebote koje vrijeme

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
To je samo dokaz da si ostariojaran (citat):Maloprije razgovarao sa covjekom s kojim sam bio u JNA prije 32 godine, jebote koje vrijeme
Gost- Gost
Prijeko (citat):To je samo dokaz da si ostariojaran (citat):Maloprije razgovarao sa covjekom s kojim sam bio u JNA prije 32 godine, jebote koje vrijeme
Ma jebe mi se sto sam ostario ja sam covjece razgovarao sa covjekom koji ni u snu nije pomislio da neko nakon toliko vremena moze i pomisliti na njega
E koje mi sada uspomene naviru, Vule je bio legenda

jaran- Admin-Vlasnik

O meni
Stranica 1/1